Тез червени домати... Гришо ги клати!

Тенисистът щастлив в домашната градина в Хасково
44

Снимка: Instagram

Първата ни тенис ракета Григор Димитров направи фототур в домашната градина и побърза да сподели аграрните кадри в социалните мрежи. Той се е щракнал в овощна градина, на бостан, в царевичака и сред колци с червени домати.

Още по темата

"Едно от любимите ми неща, когато се прибирам вкъщи", уточнява Гришо.

Явно на звездата ни й липсва досега с природата и не пропусна шанса да си напълни торбичка с ябълки, които на пазара се продават като био.

След неуспешното си участие на US Open Grigor Григор изненадващо се прибра в България, а вчера имаше неофициална среща и с президента Румен Радев.

Стана ясно, че Димитров замисля да изгради тенис академия в родината си, но в социалните мрежи повечето коментари бяха свързани с облеклото му по време на срещата с Радев. Той се появи на "Дондуков 2" по тениска и кецове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Григор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що за просташко заглавие
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Григор си е номер едно но драскачите от този сайт са с една мозъчна гънка обща за всичките и е крайно време собственика на сайта да се освободи от тези илитерати и да назначи грамотни и възпитани хора.Подценявате аудиторията като пишете неграмотно и поставяте чалгарски долнопробни заглавия-това говори единствено че не изпитвате уважение към самите себе си.
34
5
 
6
 
! Отговори
Плод Зеленчуков преди 6 години
Снимки:1. а к а с чушка в ръка2. яде царевица,надявам се варена3. търси ябълка без червеи4. намери гигански каун5.говори на доматите на "доматски" и неволно ги клатиБи било добре,да поинвестира в инфраструктурата на градината-база за многопластови размисли и спомени.Не би било зле,да спази дрес кода и на тези снимки да е с костюм или фрак.Посланието е ясно-естествено(био) плодородие,стига градината на Никол да не е "буренясала".Всъщност "списалия" статията си бърка в лявата ноздра.
33
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прилича на градински крадец от етноса. Трудно е човек да скрие гените си.
32
3
 
4
 
! Отговори
:))) преди 6 години
Гришо май яде доматите с колците.
31
2
 
3
 
! Отговори
Chin up!!! преди 6 години
Гришо,на село си е най-добре!Но и в Щатите не се срами,че си българче.
30
4
 
5
 
! Отговори
65 преди 6 години
Наш Гришо да не а ка.Може да е получил разстройство от хасковската светещс вода.
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По чорапите ИМ ще ги познаете (Григор 12 13 )
28
4
 
3
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
До Анонимен 17а ти къв си...някакъв драскач ...анонимник!!!!!!!
27
2
 
8
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
щеше де е новина ако се беше появил при президента с...рокля:-))))
26
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Личи си че авторът е закърмен с чалга от малък
25
2
 
23
 
! Отговори
криста преди 6 години
Над публикацията РАБОТИ А.Попов. И като е работил е измислил най-про...ста...шкото заглавие явно в съответствие със собствения манталитет на "работещия" .На снимките виждам един усмихнат и щастлив млад човек - да е жив и здрав !Повтарям отново поста си от сутринта - гледам копи-пейстнала го е и Сузанита - кънтри по-долу.Няма лошо - важното е да се разбере, че не може да се толерира журналистическата про...ста...щина.
24
2
 
31
 
! Отговори
vse edno преди 6 години
Че журналистите в ДНЕС са с нисък коефициент на интелигентносте ясно. Но и че имат ниска култура - това вече опира дъното. На пияна глава ли измислихте п.р.осташкото заглавие??
23
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
просто изкарва някой лев от реклами на Найк посред чушките.
22
3
 
24
 
! Отговори
Сузанита кънтри преди 6 години
Над публикацията РАБОТИ А.Попов. И като е работил е измислил най-про...ста...шкото заглавие явно в съответствие със собствения манталитет на "работещия" .На снимките виждам един усмихнат и щастлив млад човек - да е жив и здрав !
21
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-просташкото и чалгаджийско възможно заглавие, но като видях кой е "работил" по публикацията, изобщо не се учудвам :)
20
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Медийно л**но.
19
41
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селянинът си остава селянин, дори да печели милиони и да живее в центъра на Лас Вегас.Григор не е първият в това отношение. Да си спомним един, който се казваше Христо Стоичков.Самият факт, че такива нискоинтелигентни турбоселяни са сред най-известните хора на България (пропуснах и Суджука) не говори никак добре за българите.
18
3
 
36
 
! Отговори
е преди 6 години
Момчето си е готино, богато и както личи щастливо. Несъгласните с неговото поведение, игра и присъствие да се наведат към разтворените си крака и да се опитат да се захапят силно отзад.
17
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затрогващи картинки за всеки истински българин.