Тез червени домати... Гришо ги клати!

Тенисистът щастлив в домашната градина в Хасково
44

Снимка: Instagram

Първата ни тенис ракета Григор Димитров направи фототур в домашната градина и побърза да сподели аграрните кадри в социалните мрежи. Той се е щракнал в овощна градина, на бостан, в царевичака и сред колци с червени домати.

Още по темата

"Едно от любимите ми неща, когато се прибирам вкъщи", уточнява Гришо.

Явно на звездата ни й липсва досега с природата и не пропусна шанса да си напълни торбичка с ябълки, които на пазара се продават като био.

След неуспешното си участие на US Open Grigor Григор изненадващо се прибра в България, а вчера имаше неофициална среща и с президента Румен Радев.

Стана ясно, че Димитров замисля да изгради тенис академия в родината си, но в социалните мрежи повечето коментари бяха свързани с облеклото му по време на срещата с Радев. Той се появи на "Дондуков 2" по тениска и кецове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Григор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пуснах една сълза от умиление :))
15
29
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък не разбирам какво общо има Григор Димитров с България, след като по произход е по-мак, който е живял само 7 години в хасковското село Дунбаче.Той дори не говори български. Някаква смесица от английски и диалекта от неговото село, която звучи ужасяващо.
14
8
 
12
 
! Отговори
11 преди 6 години
Кат гледам трябва да даде някой лев да стегне градината.
13
5
 
41
 
! Отговори
карина преди 6 години
Нали разбирате, че е можел да се снима с каквото си поиска и с когото си поиска, но е избрал именно тези снимки и места. Показал е един избор на земното и близкото до сърцето на всеки човек родно място. Много е висок, за да го стигнат насмешките, които се сипят.
12
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кавуня,бостаня,доматя......хаской.
11
6
 
39
 
! Отговори
Един преди 6 години
Евала на Гришо. Много е важно където и да отидеш, колкото и голям да станеш, никога да не забравяш откъде си тръгнал. Това е и страхотна реклама за България!!! Браво, Григоре! Успех! С теб сме!
10
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чуди се каква реклама да си направи за да привлече малко внимание.
9
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тома момче е мега зле. На първо място по жълтите хроники, а на корта гоняма никакъв.Интересно защо не съм видял снимки на Джковоич с незадоволени бабички или пък Рафа да се е снимал в царевица, а Федерер в домати.
8
8
 
5
 
! Отговори
Paputs преди 6 години
Bravo na roditelite na Grigor, mnogo hubava bg produkcia sa prouzveli! ;)Ami pamuk i valna dali sa proizveli, ami darveno sabo ili kojeni mokasini? ;)
7
10
 
16
 
! Отговори
Джимбо Джет преди 6 години
Иначе първата ни тенис ракета не играе за България, но иначе е първата ни тенис ракета.
6
4
 
17
 
! Отговори
Джъстиса преди 6 години
Да се оженят и да заживеят в Хасково.
5
5
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Преди дни Никол каза, че вече е готова за семейство. Григор със сигурност се е почувствал притиснат и е твърде млад ! Неочакваното му прибиране в България и побликуваните снимки са може би послание към Шерцингер!
4
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимката в царевичака, зад него се виждат вдигнатите крака на кака Никол.
3
3
 
39
 
! Отговори
криста преди 6 години
Над публикацията РАБОТИ А.Попов. И като е работил е измислил най-про...ста...шкото заглавие явно в съответствие със собствения манталитет на "работещия" .На снимките виждам един усмихнат и щастлив млад човек - да е жив и здрав !
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той се е щракнал в овощна градина, на бостан, в ЦАРЕВИЧАКА и сред колци с червени домати.Муахахаххаххаха...няма такива като вас!
1
5
 
17
 
! Отговори
Комаров преди 6 години
Явно в бащината нива царевиците растат варени.