Ким Кардашиян и Кание Уест очакват момиченце

Те отдавна мислят за трето дете, но ще е от сурогатна майка
10 сеп 2017 11:11, Петя Славова
15
Ким Кардашиян и Кание Уест очакват момиченце
Снимка: Facebook

Третото дете на Ким Кардашиян и Кание Уест ще е момиченце, съобщи Контактмюзик.

То ще бъде родено от сурогатна майка през януари следващата година. Близък до Ким и Кание източник разкри, че новият член в семейството им ще е от женски пол.

"Двамата са много развълнувани по повод бъдещата поява на момиченцето на бял свят - заяви източникът, цитиран от сп. "Пийпъл". - Ким и Кание с нетърпение очакват семейството им да се увеличи с още един член и са много щастливи."

Двамата имат две деца - 4-годишната Норт и Сейнт, на 21 месеца, припомня БТА.

Докато 36-годишната Ким Кардашиян и 40-годишният Кание Уест са развълнувани, че семейството им ще нарасне, това не се отнася за Норт.

"Норт не е впечатлена, че отново ще е по-голямата сестра - допълни източникът. - Тя е склонна да изпитва ревност към брат си Сейнт и иска да фокусира върху себе си цялото внимание. Ким и Кание обаче са на мение, че Норт скоро ще се отърси от това."

"Не знам дали причината за ревността й е, че Норт е по-голямата сестра - сподели наскоро Ким. - Смятам, че ревността й е временна."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Кание УестКим Кардашян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добро решение за сурогатната майка! Горкото бебче иначе нямаше да може да си намери път откъде да излезе, между сланините!
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момиченце или маймунченце, да доуточним?!
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истинските звезди в момента са страхотните актьори от "Игри на тронове", както и Ема Уотсън, Тейлър Суифт и др.... От по-възрастните - Том Ханкс, Робърт де Ниро, Изабел Юпер, Дензъл Уошингтон, Мерил Стрийп и мн. други. Млади хора, учете езици и се информирайте от сериозните световни медии, те пишат и за тази двойка, но с подигравка и насмешка! А тук се налагат модели за подражание - Кардашианки, Златки и др. Мислете!
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едва ли използва сурогатна майка, за да запази фигурата си, не може да се говори за конкретна фигура в нейния случай.. Освен ако не са и "изсмукали" лойта от задните части наскоро и се притеснява че пак ще "надуе бузите" :)
8
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моля ви, забранете на тия двамата да се размножават, че на тоя свят има достатъчно и.ди.o.ти, не ни трябват още като тия двамата, чиято глупост е издигната на пиедестал.
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а аз очаквам ТОЙ сам да се позиционира в другия крачол , но май ще трябва да го побутна . Или пък да му намеря сурогатна побутвачка .
6
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Друго си е да го очакваш, когато друга ще го износи и роди! Но, се питам каква връзка ще има това дете с биологичната си майка Ким? Доказано е, връзката на детето с майката се изгражда в утробата! Светът полудя!
5
0
 
4
 
! Отговори
Мъдур0 преди 6 години
На тая снимка много слаба изглежда. Да не е нещо обработвана (снимката)?Иначе е прав колегата долу, че сигурно не иска да си разваля фигурата. Ще вземе да отслабне и тоь големия г***з да отслабне и с***ждата повече да не е харесва. Те нали обичат да помпят големи трибуквия. Пък и Ким-чето хубави свир/0ци върти. Майсторка! По едно време се въртеше едно видеи с неини изпълнения....
4
0
 
6
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
До Анонимен 3"Сигурно не иска да развали фигурата си." Хаха, много добро!
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сурогатна майка...за медицината и технологиите съм, но защо не го износител сама? Ако жената има проблем, да нека да има такива неща, но тук говорим само за много пари и бизнес. Сигурно не иска да развали фигурата си. Каквото и да е сурогатната майка остава също от своите клетки и гени.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
!? Оня ден ни проглушихте ушите , че е руса и синеока, а наптая снимка е по-църна от песните на 0,50$ .
1
0
 
16
 
! Отговори
Др.Врабчев,проктолог преди 6 години
Инвитро клонинг от сурогатна майка със замразени сперматозоиди и синтетична яйцеклетка. Иначе "чакат" момиченце. Още е рано да се каже какъв ще му е пола, то като порасне ще си избере само.