С едни гърди напред: Капчикова носи бюст с гаранция до живот

Каква е работата на известните с известността си? Хвалби!
Обновена: 11 сеп 2017 23:14 | 11 сеп 2017 22:56, Александър Попов
22
С едни гърди напред: Капчикова носи бюст с гаранция до живот
Снимка: Facebook

Каква е работата на известните с известността си? Ами да поддържат докато могат интереса към себе си.

Носителката на Мис Плеймейт Ася Капчикова намери за необходимо да се похвали, че е първата със силиконови импланти с доживотна гаранция.

До момента на нашия пазар нямало изкуствени гърди с подобен сертификат, а тези, които коригират бюста си лягат под ножа на всеки 15 години.

"Моите гърди са с доживотна гаранция! Може би това беше една от основните причини да се престраша и да се подложа на интервенцията. Имплантите ми са най-качествените в световен мащаб", хвали се блондинката.

Преди да се подложи на операция пък Мис Плеймейт се кълнеше, че никога няма да промени гръдната си обиколка, тъй като харесвала какво ѝ е дала природата.

Иначе Ася се опитва да се наложи със собствена линия бански, а в бъдеще смята да развива бизнеса си и да обхване по-широк спектър от артикули. 

Още новини за звездите четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: гърдиАся Капчикова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
silikonov преди 6 години
И като гледам по средата има място за 3та
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В бюста са монтирани няколко 24 ядрени Интел ли АМД процесори за светкавична мозъчна дейност!
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ася Капчикова е скъсана на държавен устен изпит и никога няма да го вземе. Т.е. не се е дипломирала и ако имаше срам - нямаше да казва, че е завършила Философия. Не, не е завършила. Криско трябва да почерпи, че се отърва от това лъжливо, фалшиво джудже. Само не се прави на сексапилна, айде ходи си у село Ягодина да те ............
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ася Капчикова,не се хвали с глупости ами се засрами.Никой не се интересува от гумените цици които си си купила.
10
0
 
7
 
! Отговори
Ееееееее преди 6 години
Тази "красавица" и майка й, която имахме честта да я видим наскоро по жълтите сайтове, явно избиват някакви сериозни комплекси. Сега пък силиконови цици имала доживот. Голяма работа, голямо нещо. Чак ги съжалявам вече дъщерята и майката. Не виждат ли колко са банални?! Абсолютно подкрепям "Анонимен" 5.
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са момичета, които от страх да не останат необезпечени материално са готови да станат играчки в ръцете на мерзавци. Всичко това е от страх и несигурност.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мис плеймейт = мис к*рва. Да си слага силикон, за да преживее, че ако разчита на акъл ще загине бързо. Амам от простотия.
7
0
 
3
 
! Отговори
Кеворк преди 6 години
Някой находчив хирург с малко скруполо е прозрял колко е *** и е решил да и обещае гаранция до живот. По-смешното е, че след като циците и са факт, тя продължава да се хвали с "доживотната им гаранция", а хората и се присмиват зад гърба.
6
0
 
19
 
! Отговори
Кеворкян преди 6 години
За такива е изразът : "Главата и струва 30 стотинки, а тя си направила цици за 5 хиляди"
5
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какво са й големи гърди? За да привлича глупави и първосигнални богати мъже, които да я издържат ли? Майка може ли да бъде, деца да кърми? Не. А какво би направил богатия мъж с тия гърди? На пипане са като плондири. За целуване не стават(да целуваш силикон, пфу!). Единствено за турски чек.ии стават. Е, това не е ли проституция? Макар и по-скъпоплатена, но отново вид проституция? А защо медия като новини.бг ни занимава с ***? Това ли са виповете и моделите ви? Няма бъдеще тоя народ. :)
4
2
 
17
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Що не си сложи цип и да кара на по ефтините гуми.На 15г дърпа ципа и сменя
3
1
 
13
 
! Отговори
Шльоко преди 6 години
Това,номерът със силикона е ОК,обаче трябва да се инплантира толкова,че да не се забелязва очевидно,и най-важното,.........инкогнито,никой да не знае за корекцията.Иначе изпишат ли те един път по вестниците ..........тарифата пада веднага на половина,а авторитетът и популярността................кота зиро.Така се излиза най-бързо от бранша.Тази не я знам,но явно това ще са и последните новини за нея,идва следващият ешалон,по-младите с естествено по-твърдите безсиликонови мекици.
2
0
 
15
 
! Отговори
До Агата преди 6 години
Аби и ханъмите много го обичат съм чувал, особенно откъм мястото за "удоволствие"
1
2
 
19
 
! Отговори
оххх ооооооооооооох преди 6 години
Издържат ли на голямо натоварване ?