Ласкин напусна "Фермата" след здравословен проблем

Владо Николов загуби битката при доене на крави
12 сеп 2017 11:55, Александър Попов
35
Ласкин напусна "Фермата" след здравословен проблем
Алек Манолов (в ляво) и Владо Николов спечелиха надпреварата при мъжете. Снимка: Фермата

Престоят на Иван Ласкин във "Фермата" се оказа твърде кратък и още на втория ден напусна шоуто. Той се почувствал зле и след медицинска консултация и изследвания лекарите са препоръчали той да остане под лекарско наблюдение за 3 дни. 

"Не знаем каква е причината. Може да е заради жегата, обезводняването, високо кръвно или защото го ужили оса", коментираха водещите Иван и Андрей.

С влизането си в шоуто участниците получиха и първите си задачи от наставниците Бети и Ники – да покрият една от юртите, да построят под и покрив на лятната кухня, както и пречиствателна станция за водата. Една от най-важните им задачи ще бъде и да свържат двата бряга на фермата с мост – преди да го направят нямат право да се възползват  от суровините на ратайския бряг – голямата зеленчукова градина и благата от животинския отбор.

Вчера в специалния втори епизод участниците с изненада откриха, че не кой да е, а известният икономист Владо Каролев ще бъде техен старейшина и организатор. През първата седмица на шоуто той ще разпределя задачите, ще ръководи участниците и ще посочи първите двама ратаи. Един мъж и една жена ще бъдат заплашени от дуел, а в края на седмицата той ще определи кой от тях ще стане първи дуелист.

Зрелищният първи дуел изправи мъже срещу мъже и жени срещу жени, които трябваше да преминат през три идентични битки, за да определят следващите двама имунизирани за първата седмица.

Сред дамите най-бързи с брадвите се оказваха Диана и Марина, а  победители при мъжете станаха Алек и Владо Николов. За най-добрия волейболен диагонал в света доенето на крава се оказа непосилна задача и той изгуби битката с футболиста Алек Манолов. При дамите, които имаха на разположение кравата Петя, битката спечели Марина с близо 150 грама преднина пред Диана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така като му гледам снимките на тоз в Интернет ама изобщо не се учудвам, че са се отключили заболявания.
10
62
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко, Иван Ласкин е единствения, заради когото бих гледал това предаване!Много точен и коректен пич е!
9
1
 
38
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
И роднините на участниците да ги накарате да стоят пред телевизора ще окапят по бързо от Ласкин
8
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредното шоу, което ще се забрави веднага след като му свърши сезона.
7
2
 
57
 
! Отговори
БГ Формат преди 6 години
Събират: Алкохолик, неудачник, ку**а или две, спортист, младеж-аджамия, затворник и др. и им гледат сеира.
6
1
 
43
 
! Отговори
цветанка василева преди 6 години
аз не мога да разбера как ги избират тия участници Ласкин никога не е казал нещо хубаво за себе си а вие го вкарвате във шоуто да му гледаме мързела и простотиите
5
1
 
34
 
! Отговори
Идиотия по ТВ преди 6 години
Едно време имаше едно забавно филмче: "Парад на еротичната анимация"Нищо чудно да взаимстват от там идеи, например - "състезанието по чикииии" с една мишена на няколко метра :)
4
1
 
56
 
! Отговори
ясно преди 6 години
Ласкин не може без алкохол, затова е напуснал след 2 дни.
3
0
 
44
 
! Отговори
Ми преди 6 години
то както се знае, алкохолът не прощава и на най-добрите си приятели!
2
2
 
42
 
! Отговори
teo преди 6 години
Крайно време е пиендетата Иван и Андрей да спрат да включват други пиендета като Ласкин и миналата година Терзийски, за да правят хубави риалити предавания!!! Не ОБИЖДАЙТЕ БЪЛГАРИТЕ С ТЕЗИ ***, А ГИ ИЗХВЪРЛЕТЕ СЕГА НА 16 СЕПТЕМВРИ, КАТО НАЙ- ГОЛЕМИТЕ *** НА БЪЛГАРИЯ !!! Българино ????
1
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не стига, че тази щуротия харчи ефира, ами сега и анализ ли, сводка ли, резюме ли, не знам какво е и не ме интересуват подбони измишлльотини.