Джанет с разкритие – съпругът й я малтретирал

Милионерът я обиждал и я държал като "затворничка“
13 сеп 2017 22:22, Екип на Tialoto.bg
7
Джанет с разкритие – съпругът й я малтретирал
Снимка: архив, Reuters

Джанет Джексън запази пълна дипломатичност по време на развода си с катарския милионер Уисам ал Мана (42), ала нейният брат Ранди реши да разкрие причината за края на брака им.

50-годишната певица се омъжи за бизнесмена в края на 2012-та, а в началото на януари тази година му роди син. През април звездата разкри, че се развежда, ала не изпадна в детайли по темата.

"Тя беше в доста кофти ситуация. Оказа се, че той я малтретира психически, обижда я и я кара да се чувства като затворник в дома си. Никоя бременна жена не трябва да бъде наричана "кучка“ всеки ден.

"И това е само едно от нещата. Минахме през това. Имаше доста болка. Джанет преживя много покрай развода. Всички минахме през много“, разкри братът на певицата пред "People“.

"Казах ѝ: "Ако не се преместиш при мен, ще дойда аз и ще стане ад“. Тя беше ядосана, но аз бях решен да ѝ помогна. Казах ѝ, че не ми пука и съм уморен от това негово поведение. Имам и други приятели мюсюлмани и те не се държат така. Той си има лични проблеми и трябва да потърси помощ.

Ще се моля за него, но няма да ѝ позволя да живее в подобна ситуация, в която е жертва. Тя е малката ми сестричка. Психическият стрес продължава. Тя има пълно попечителство над бебето и затова той е с нас, но турнето за малко да не се реализира“, добави още Ранди Джексън.

Още новини за звездите четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
1
 
! Отговори
Кирил преди 6 години
*** разбира се, то всичките са малтретирани
4
4
 
10
 
! Отговори
123 преди 6 години
Еми като се женят като гледат само в портфейла...
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То минаха години и вече не помня , но тя и преди беше женена и ако не се лъжа пак някакви подобни истории имаше.
2
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами следващия път като се жени за мюсюлманин да има едно наум и да попрочете туй онуй за семейните порядки и за мястото на жената в тази религия!
1
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гаден финансов спонсор, а?