Мария на война срещу Алекс Богданска, самообяви се за дама

Мегз пък искала много да се влюби, Петканов е насреща
15 сеп 2017 08:35, Александър Попов
79
Мария на война срещу Алекс Богданска, самообяви се за дама
Кадър: VIP Brother

Драмите между "големите" звезди във VIP Brother започнаха, почват да лъсват и характери. Алекс Богданска номинира за изгонване фолкпевицата Мария с мотива, че е двулична. И си спечели един враг през останалото време в къщата, докато са заедно. А докато има напрежение помежду им - никой няма да ги изгони.

Мария поведе истинска война срещу Александра. Чаровното миньонче открито заяви, че е искала да бъде приятел с всички в Къщата, но сега всеки ще получи отношението, което сам е заслужил.

Още по темата

"Виж, миличка. До този момент с Дани и с теб се държах еднакво. Аз няма да спра да тренирам с Дани, или да си общувам с него заради теб. Но ти прекъсна връзката помежду ни. Това, че една дама общува с твоето момче и ти се чувстваш застрашена, защото усещаш, че съм повече от теб, мен ми е пределно ясно", направи си сама четка певицата. А дали е дама трябва да го решат околните и зрителите на база поведението й, а не да се самоизтъква.

Алекс ще се окаже в центъра и на други взаимоотношения в Къщата, но този път любовни. Съквартирантите са все по-отдадени на идеята да съберат бившата двойка Петканов и Богданска, но видимо няма да се получи, а и се намесва трети човек, най-вероятно - по сценарий.

След мисията "Сродни души", Мегз става все по-близка с Даниел Петканов, което според запознати от кухнята е залегнало и по договор с продуцентите й. Тя сама призна, че изпълнява определени ангажименти и ще ги спазва, докато и Big Brother ги спазва.

Известната дизайнерка призна, че много иска да се влюби и да изживее луда и изпепеляваща любов, защото до момента целият й фокус е бил върху кариерата. Дали Петканов ще се окаже медийната й любов?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Куха чалгаджийка с още по-кухо самочувствие без грам покритие
21
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мара е с евтино, кръчмарско излъчване. Не пари да има, стил и класа няма
20
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нито мухливата соц естрада е стока, нито *** селска чалга. Те такива тъпотии виреят само тука на Балканите
19
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Da vi imam VIP'ovete :-) :-) :-)
18
1
 
72
 
! Отговори
Смешко преди 6 години
Мара каза, че е дама??? Това беше най - смешното нещо, което бях чувал някога от нея и за нея. :-)Фактите от личния й живот потвърждават точно обратното! :-)
17
2
 
55
 
! Отговори
Надето преди 6 години
Мара е 'дама' колкото Боко е 'доктор на науките'.
16
0
 
31
 
! Отговори
Нерез преди 6 години
До ГошоАбе не знам кой какво положение има, ама ако имам избор с Марийчето ще си легна само ако ми платят. Виж за другото бих платил ...
15
58
 
15
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Отварачката има право да демонстрира самочувствие .Оная малката една анонимка .Мара си има кариера, положение, финансови възможности и тн. Другата и по 100 пъти на месец да се пуска на консумация , няма да придобие положението на Мария
14
1
 
57
 
! Отговори
ФейскУк преди 6 години
Мара и 'дама' са взаимоизключващи се.
13
4
 
64
 
! Отговори
Нерез преди 6 години
Мария изглежда като магистрална повлекана като застане до Александра. Разликата е потресаваща. Явно го разбира прекрасно, и за това се опитва да компенсира с интриги.
12
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кои са тези?!А има ли изобщо някой нормален човек, който гледа подобни реалитита?!
11
49
 
3
 
! Отговори
За Мара преди 6 години
До ГошуМария си има кариера, известност, семейство докато Богданска тепърва иска да блесне пред "прожекторите" и понеже тя няма собствено мнение както повечето хора в обществото се влияе от факта, че много хора не харесват Мария.Какво общо има височината на човек ?За моите години и опит съм забелязал, че високите жени имат една потайна омразна и ненавист към дребничките, противно на твърденията, че дребните жени не харесват високи - напротив дребните жени харесват високи жени
10
1
 
50
 
! Отговори
ЕнтЕлЕгЕнт преди 6 години
...ама мноооого е зле тая Мария!Забавлява ме с простотията си и опитите да изглежда ЕнтЕлЕгЕнтна,като използва думи които видно трудно подрежда в словореда си!
9
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Калеко АлекоВерно ли...и от каква категория е тази...и двете са си лика прилика кифлички, само дето едната е по-височка ;)))
8
1
 
40
 
! Отговори
123 преди 6 години
Туй Марийчето ама много комплексирано бе, ужас и смях
7
1
 
35
 
! Отговори
Луд преди 6 години
Крайно време е да започнат да им пишат всичките имена-Мара Отварачката, Мегз Щраусовотояйце, Дани Коня ....
6
0
 
61
 
! Отговори
кво стаа преди 6 години
Толкова тъпотия и простотия събрана на едно място има само в парламента!
5
2
 
53
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
Пошло предаване, драми по сценарий, ВИП-ове, пълни с комплекси, фалш и духовна нищета, но нали му трябва на народа хляб и зрелище, като няма от насъщния поне да има второто, така или иначе оскотяването и опростачването на нацията също върви по сценарий
4
2
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким Чен да прати една ракета към тая къща та да се свърши с тази свръх селяния и простотия
3
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малките кученца, т.е. ниските лаят, но не хапят. Големите кучета, т.е. високите не лаят, но хапят. Особености на природата!