Мария на война срещу Алекс Богданска, самообяви се за дама

Мегз пък искала много да се влюби, Петканов е насреща
15 сеп 2017 08:35, Александър Попов
79
Мария на война срещу Алекс Богданска, самообяви се за дама
Кадър: VIP Brother

Драмите между "големите" звезди във VIP Brother започнаха, почват да лъсват и характери. Алекс Богданска номинира за изгонване фолкпевицата Мария с мотива, че е двулична. И си спечели един враг през останалото време в къщата, докато са заедно. А докато има напрежение помежду им - никой няма да ги изгони.

Мария поведе истинска война срещу Александра. Чаровното миньонче открито заяви, че е искала да бъде приятел с всички в Къщата, но сега всеки ще получи отношението, което сам е заслужил.

Още по темата

"Виж, миличка. До този момент с Дани и с теб се държах еднакво. Аз няма да спра да тренирам с Дани, или да си общувам с него заради теб. Но ти прекъсна връзката помежду ни. Това, че една дама общува с твоето момче и ти се чувстваш застрашена, защото усещаш, че съм повече от теб, мен ми е пределно ясно", направи си сама четка певицата. А дали е дама трябва да го решат околните и зрителите на база поведението й, а не да се самоизтъква.

Алекс ще се окаже в центъра и на други взаимоотношения в Къщата, но този път любовни. Съквартирантите са все по-отдадени на идеята да съберат бившата двойка Петканов и Богданска, но видимо няма да се получи, а и се намесва трети човек, най-вероятно - по сценарий.

След мисията "Сродни души", Мегз става все по-близка с Даниел Петканов, което според запознати от кухнята е залегнало и по договор с продуцентите й. Тя сама призна, че изпълнява определени ангажименти и ще ги спазва, докато и Big Brother ги спазва.

Известната дизайнерка призна, че много иска да се влюби и да изживее луда и изпепеляваща любов, защото до момента целият й фокус е бил върху кариерата. Дали Петканов ще се окаже медийната й любов?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
55
 
! Отговори
селянин преди 6 години
Толкова много библиотекарки на едно място не бяха се събирали !! Та това е библиотекарско сборище !!
1
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Известната дизайнерка "..........????????