Мария на война срещу Алекс Богданска, самообяви се за дама

Мегз пък искала много да се влюби, Петканов е насреща
15 сеп 2017 08:35, Александър Попов
79
Мария на война срещу Алекс Богданска, самообяви се за дама
Кадър: VIP Brother

Драмите между "големите" звезди във VIP Brother започнаха, почват да лъсват и характери. Алекс Богданска номинира за изгонване фолкпевицата Мария с мотива, че е двулична. И си спечели един враг през останалото време в къщата, докато са заедно. А докато има напрежение помежду им - никой няма да ги изгони.

Мария поведе истинска война срещу Александра. Чаровното миньонче открито заяви, че е искала да бъде приятел с всички в Къщата, но сега всеки ще получи отношението, което сам е заслужил.

Още по темата

"Виж, миличка. До този момент с Дани и с теб се държах еднакво. Аз няма да спра да тренирам с Дани, или да си общувам с него заради теб. Но ти прекъсна връзката помежду ни. Това, че една дама общува с твоето момче и ти се чувстваш застрашена, защото усещаш, че съм повече от теб, мен ми е пределно ясно", направи си сама четка певицата. А дали е дама трябва да го решат околните и зрителите на база поведението й, а не да се самоизтъква.

Алекс ще се окаже в центъра и на други взаимоотношения в Къщата, но този път любовни. Съквартирантите са все по-отдадени на идеята да съберат бившата двойка Петканов и Богданска, но видимо няма да се получи, а и се намесва трети човек, най-вероятно - по сценарий.

След мисията "Сродни души", Мегз става все по-близка с Даниел Петканов, което според запознати от кухнята е залегнало и по договор с продуцентите й. Тя сама призна, че изпълнява определени ангажименти и ще ги спазва, докато и Big Brother ги спазва.

Известната дизайнерка призна, че много иска да се влюби и да изживее луда и изпепеляваща любов, защото до момента целият й фокус е бил върху кариерата. Дали Петканов ще се окаже медийната й любов?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
3
 
! Отговори
Анон преди 6 години
Една млада и една дърта ***. Едната се *** за слава и ангажименти, а другата спи с тлъсти чички, за да развява пръст я лицата на хората и да приказва за положение и финансови възможности. Биг Брадър продава тъпата история на Богданска и грозния Петканов като "романтична" да се радват подрастващите. После защо България се напълни с 14-годишни ***.
41
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мара си е супер. Живее си живота жената. Беше се снимала в "Риц" - Париж. Аз не съм го виждал този хотел и на снимка.
40
1
 
8
 
! Отговори
Hush преди 6 години
A sega si predstavete tiq deto gi vzimat za saprugi takiva kato Marcheto kakvi sa.....maleeeee i tehnite roditeli deto sa poluchavali kufarchetata s pari.....maleeeee da ste jivi che mnogo zdravi umrqha
39
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мара да се сети на годините на Богданска какъв проскубан бухал беше.И за какво положение и финансови възможности говорим тук? Добре, че бяха дебелите и мъже, че ако не са били те, в момента щеше да подготвя зимнината в селото от което е дошла.
38
1
 
27
 
! Отговори
koko преди 6 години
Мария и да пее не може и се вижда, че е тъпичка, горката, но като е без грим стана ясно, че не е и хубава....как и се връзват тези мъже, не е ясно.....то няма за какво да се хване човек- злобно, миекащо и глупавичко джудже.....става само за мадам на нисък клас бардак- там ще е неотразима направо
37
3
 
29
 
! Отговори
domat преди 6 години
Мара е такова селско парче, така и личи, особено, като се опитва да каже нещо много дълбокомислено...откъде са тези претенции не е ясно..Алекс е супер - визия, позитивизъм, даже може да се каже интелигентна( за модел направо е супер)- Мара не се класира никъде спрямо нея....то дори Сашка има повече класа от *** джудже...поне жената е откровена и си знае хубавите и лошите страни.
36
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мара къде е известна извън България, освен в селската кръчма
35
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И това същество си е повярвало че е нещо. Ами да в царството на слепите и едноокия е цар.
34
0
 
12
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Чудя се има ли нормални хора, които да отделят от времето си, за да гледат такива предавания....Мога само да се изсмея....МУАХАХАХААААААА АХАХАХАХААА, МУАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААААААА
33
0
 
10
 
! Отговори
криста преди 6 години
Точно тези са за това шоу - нали искат да стане ШОУ ? Е, с ВИП-личности в истинския смисъл на думата не става, но с такива - попадението е точно ! То не са джуки, татуси, зъби, фиби в главата - шоу е, забавлявайте се !
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз от всички тези, само Мара Отварачката знам и то не с добро. Какви са тия "випове" от кол и въже? Да вкарат Доган, Маджо, Тиmаджиите, Брендо и дгругите дето държат половин България в джоба си и тогава да седнат да кажат че са поканили важни хора вътре
31
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес е първият учебен ден. Но: уникалната новина е, че две кифли с основно/средно се джвакат в някакво предаване, незнайно защо наричано VIP, коя от двете има повече кОлтура и джинс от другата.Джурналята, колко ви платиха за тази поми.я? Поне малко срам нямате ли?
30
0
 
19
 
! Отговори
1212 преди 6 години
и двете са едни "дами"....немам думи!
29
2
 
23
 
! Отговори
потрес преди 6 години
добре де, не мога да разбера тази Мара, като е голяма дама и е достатъчно финансово обезпечена (според нея) защо не инвестира някой лев и да си оправи муцуната. Потресаващо гадна уста има. Моля, някой читав пластичен хирург да й помогне да се отърве от това нещо. Ще й съберем някой лев ако не й достигат на дамата
28
0
 
27
 
! Отговори
до умник преди 6 години
не се притеснявай, тя е толкова ниска, че ще я надкрачиш без да я забележиш. гледай само да не я настъпеш, че силикона трудно се чисти от обувките
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До УмникA ако няма и грим.....ще трябва цветя да ти купуваме.
26
2
 
7
 
! Отговори
А преди 6 години
До Младежкато гледаш комедия и също само се смееш и не казваш нищо на разсмиващите те от екрана, нали така. Тук се получи същото, Мария беше изловена, тя доста очевадно прави нещата, забелязани от Алекс, и маскира гузността си със сърдене и обявяване на война 🙂
25
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въобще не ни интересува нито това странно същество на снимката, нито мнението му.
24
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тази от снимката защо вагината и е на лицето?
23
0
 
41
 
! Отговори
Умник преди 6 години
Тая Мария, ако я видя да изскача от тъмна улица, ще трябва да ходя да си лея куршум.