Тръгна флирт и във "Фермата"

Яни срещу Тома в първия дуел за елиминации
15 сеп 2017 12:07, Александър Попов
10
Тръгна флирт и във "Фермата"
Първите двама дуелисти. Снимка: Фермата

Първият ратай във "Фермата" тази година - Яни Андреев, избра да се изправи на дуел срещу Тома Талепов. През стартовата седмица в шоуто Владо Каролев избра Яни за ратай, тъй като той е един от малкото участници с опит във фермерския живот, а след това го посочи и за първи дуелист.

В епизода в четвъртък вечер Яни съобщи, че избира за втори дуелист Тома с мотива, че двамата са равностойни противници. В разговор на четири очи Яни му призна, че го е посочил, защото ако стигнат до финал, Тома ще го бие по зрителски вот.

Още по темата

Първите стратегии за оцеляване в шоуто вече са факт, както и първите любовни трепети. Като романтична двойка в трети сезон на "Фермата" все по-ясно се очертават гимнастичката Валерия и футболистът Алек. Техният флирт вече не е тайна за никого, а в четвъртък вечер тази ситуация коментира и първият кандидат за сърцето на красавицата – Калоян.

Взаимните симпатии на хип-хоп танцьора и гимнастичката по време на кастингите не успяха да се развият в нещо по-сериозно и Калоян за първи път призна за любовното си разочарование. Според него Валерия обръща внимание на Алек, за да бъде интересна на зрителите и да си осигури по-дълъг престой в шоуто.

Докато едни мислят за любов, а други се готвят за битка, всички заедно строят новия си дом и се учат да оцеляват в суровите условия на фермата. Участниците започнаха да правят пречиствателна станция за питейна вода с естествен филтър от камъни и пясък, а Гечо и Диана строят мост до ратайския бряг, за да осигурят на всички достъп до зеленчуковата градина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 6 години
...Като романтична двойка в трети сезон на "Фермата" все по-ясно се очертават гимнастичката Валерия и футболистът Алек....който отсега и вика...млък.. и ..има ли нещо в тази кратуна...гОлЕмата романтика.Явно това е футбалерското ухажване.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами то по принцип в брадъра само дами и господа има. Ако човек иска да изучи висшата етикеция - биг брадър е мястото.
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Надявам се хората вместо да пускат sms-и или каквото е там за тези *** предавания (аз не гледам телевизия от години), да са достатъчно разумни да си дават парите поне за благотворителност.
6
1
 
8
 
! Отговори
SS преди 6 години
Да,между тия двамата на снимката наистина може да излезе нещо хубаво ... или да им влезе нещо хубаво ...
5
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1 , да тъпо шоу е, няма чалга и силикон.
4
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това шоу е за хора с айкю - 20
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До някакьв си!Туй на снимката са роми нали? Яко бяха Бьлгари турци участниците, сигора нямаше да пишеш че е тьпо!
2
6
 
14
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Поне е по добро от Вип Брадър...
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредното тъпо шоу в България.