Ваня Джафeрович хвана микрофона професионално

Бившият футболист записа дует с Александър Байчев
18 сеп 2017 15:00, Екип на Bulgaria On Air
1

Бившият футболист и маркетингов директор на Берое - Ваня Джаферович, се прочу с участията си в различни риалити предавания. Явно тв изявите му обаче не му стигат и той хвана микрофона професионално.

Неговият талант за музикалната сцена бе забелязан в "Като две капки вода", а вече ще се пробва и извън имитациите.

Ваня представи дуета си с Александър Байчев, който е озаглавен "Само моя си".

Двамата са се запознали играейки футбол и Алекс поканил новия си приятел да си партнират в последния му проект. Джаферович много харесал демото и с удоволствие приел това предизвикателство.

Текстът е така романтичен, тъй като авторката Елена Брусарска иска да покаже женската гледна точка, а изпято от мъже това послание се оказва интересна идея. Клипът е сниман в България, в детски център „Angel steps”, на който скоро му предстои откриване и има потенциал да стане един от популярните атракции сред малчуганите в столицата.

Гримът е дело на половинката на Ваня – Жени Джаферович, с която участваха в "Сървайвър". А дъщеря му много се радва на звездните прояви на татко си и вече е научила наизуст новата му песен, споделя Ваня в интервю пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Двамата певци са готови за още съвместни проекти, а Ваня споделя, че тепърва навлиза в българската музика и му харесва. Впечатлен е от Криско, оценявайки неговото виждане за "много западняшко".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
5
 
! Отговори
:))) преди 6 години
Приятна песничка но е много силно казано че Джаферович пее изобщо .По скоро се е снимал в клипа към песента и приятния глас на Александър Байчев.