Мишена на златотърсачки: Батков-младши за фалша и умните жени

В момента предпочитам "да си купя" жена, твърди бизнесменът
19 сеп 2017 13:00, Александър Попов
67
Мишена на златотърсачки: Батков-младши за фалша и умните жени
Батков имаше връзка с Мис България Юлия Юревич. Снимка: Булфото

Тодор Батков-младши е на доста крехка възраст, но сам гради името и репутацията си и вече е научил доста сурови и ценни уроци. Управлява сам различните си и успешни бизнесначинания – автомивка, нощно заведение, фирма за професионално почистване. И често е мишена на "златотърсачки". За някои той е богат, за други - не. Но признава, че да бъдеш богат и успешен носи и негативи - напрежение, високи очаквания, фалшиви хора, приятели за маса и за услуги.

Научил се е бързо да казва "Не", кръгът от близки хора е ограничен и може би затова създава впечатление, че е надут. В медиите често попада със завоеванията си на нежния фронт, оказва се, че той не се притеснява да говори за фалша в тези отношения.

"Свързват ме с красиви жени, защото повечето красиви жени в България са известни. А жълтите медии много обичат да пишат за красиви жени. Само връзките ми с известни красиви жени са отразявани, но не и с неизвестни красиви жени. Красивите и евтините са готови на много повече компромиси със себе си. А заетият мъж не може да отделя толкова физическо време и емоционален ресурс, за да поддържа връзка с една умна и красива жена. Умната жена изисква нормално отношение. А глупавата жена можеш да купиш – буквално. Купуваш й нещо скъпо и тя е твоя", признава той пред сп. Story.

И допълва, че е на такъв етап от живота, в който иска да развива бизнеса си.

"Сега съм на етап в живота си, в който ми е важно да развивам себе си като човек и съм прекалено млад да инвестирам в сериозна връзка, която най-вероятно няма да доведе до нищо. Затова предпочитам "да си купя" жена. За момента е така. Дори сега да започна връзка с прекрасна жена, това означава след две-три години да предприемем следваща крачка в отношенията си. Но не съм готов. Дори да инвестирам сега ресурс физически, емоционален, след няколко години, когато направя равносметка, ще си дам сметка, че съм имал хубави моменти, но не съм направил нищо повече от това, а съм могъл да изполвам времето си за бизнесразвитието си", допълва още Батков.

"Жената винаги е вдъхновение. Но сега повечето са такива, че няма да оценят усилията ти да градиш, да правиш бизнес, да създаваш стойност, а ще търсят само онова, което не си направил за тях. Например реплики: "Не сме изкачили връх Вихрен", "Нямаш време за мен, не ми обръщаш внимание".

Срещам много нормални, работещи, развиващи се и красиви момичета, но е невъзможно да имаме отношения. Защото една такава жена е разумна и си дава сметка с какъв човек си комуникира и няма как да не ревнува, такъв е бизнесът ми. Трябва да има много стабилна психика, за да спи спокойно. И няма как тази жена да избере мен. Би предпочела друг, който по-малко й харесва, но няма да й създава главоболия в личен план. За мен е важно една жена да работи, не толкова за да изкарва пари, а за да знае стойността на парите. За мен няма значение дали изкарва 500 или 5 000 лева, след като аз със сигурност ще се погрижа тя да се чувства добре и да не мисли за пари. Така съм възпитан и знам, че аз трябва да изкарвам парите в семейството".

Признава, че индиректно жени са го изнудвали за пари, но досега се е поддал само веднъж. В други ситуации им препоръчва банки и да ходят да изтеглят кредит. Отрича да е "роден със сребърна лъжичка в устата".

"Не, не съм роден, получил съм я е в един момент от живота ми. Бях ученик, когато баща ми стана богат. Най-ценният съвет, който ми е дал, е да не се самозабравям, това на един 23-годишен младеж, колкото и да му го повтаряш, докато сам не се опари, няма как да го разбере", категоричен е Тодор Батков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
4
 
! Отговори
тТт преди 6 години
Успешен бизнес с автомивка, барче и фирма за почистване?! WTF!!! А нещо за производство, Санчо?! А нещо с иновации?!
56
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се равни по никои аз не се равня *** има се равнят аи докога те се равнят ама баце има не им дърпат контрол там баце са еднакви знаят и могат с киопавите крака инвалиди какво може нее за смях а за страх ное номер 1
55
2
 
0
 
! Отговори
Do avtora преди 6 години
na publikaciqta vzimai primer samo Mis no e Mis BGR taka se pie kafe sutrin, a ne s kolegite.
54
2
 
1
 
! Отговори
;) преди 6 години
Q hodi kupi neshto na AZis shtom shte obigdash na gena. Dobre 4e ima6 maika da te rodi bogat.
53
2
 
2
 
! Отговори
FAQ DAT S*IT преди 6 години
Да пази Бог!!!
52
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, грозен и нахален, типичен комунист
51
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баща му на този е от ония милионерчета на които един им раздаваше куфарчета. Майкя ви айдушка!
50
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя лигав ***, нема ли кой да го ритне отзад бе?
49
3
 
18
 
! Отговори
Азер Гъзаев преди 6 години
Татко му пиеше от чучура на КГБ-ДС......с подлост и взлом разкостиха България която е 16 република на КГБ
48
2
 
24
 
! Отговори
123 преди 6 години
Начи:1. Махни тия мустачки.2. Малко мускули, туй онуй. 3. Стани мъж.
47
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей богу !!!
46
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От думите му излиза, че мис България си я е купил, за да не си губи времето.Дори така да е,не е джентълменско да го оповестиш.Пръдльото сигурно скъсва телефоня на актуалните плеймейтки ама се прави на оборотен пред медиите.
45
2
 
43
 
! Отговори
Anonimen преди 6 години
Мнението на тоя младеж няма никакво значение, трагедията ни е, че с това мислене са повечето работодатели и бизнесмени, че могат да купят хората, вместо да инвестират в умни и образовани хора. Защото връзката и брака с умна жена е инвестиция - човек до теб, на когото да се довериш и да дава решения и насоки и за бизнеса ти, и семейството ти. ХОАРАТА са най-голямата инвестиция, ама откъде акъл за тези работи
44
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С тоя начин на мислене, момченце голобрадо, прекрасна жена до себе си няма да имаш никога. Не че имаш капацитет да я оцениш, де ...Бизнесмен бил?! Ти да видиш!
43
2
 
47
 
! Отговори
Психолог преди 6 години
Искам да видя големия "бизнесмен" със собствените си качества и умения дали ще толкова успешен в живота. Дали ще преуспее и издигне , ако тръгне от най-ниската позиция в някоя фирма или компания. То е лесно баща ти да ти купи дискотека и автомивка и да се правиш на успешен мениджър. Колкото до златотърсачките е ясно, че едва ли много му харесват девствения мустак ...
42
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно не е чувал, че ДО всеки велик мъж стои по една велика жена. Каквото търси човек, това и намира в този живот :)
41
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хареса ми как мисли това момче
40
3
 
28
 
! Отговори
СерГей Станишев преди 6 години
Имам лоши новини за мъже които заместват жените с "бизнесразвитието" си.
39
3
 
4
 
! Отговори
б преди 6 години
До аи на теб ли ако ти кажа да бегаш, ще ме изкараш хейтър, а? То за мен ясно, но младежта да не взема пример?
38
11
 
8
 
! Отговори
а преди 6 години
Това, което казва, е вярно и е много хубаво. Ако и го практикува, ще си намери ценна жена. Успех и дано сътвори хубаво семейство, в което да заложи ценностите, които описа :)