Мишена на златотърсачки: Батков-младши за фалша и умните жени

В момента предпочитам "да си купя" жена, твърди бизнесменът
19 сеп 2017 13:00, Александър Попов
67
Мишена на златотърсачки: Батков-младши за фалша и умните жени
Батков имаше връзка с Мис България Юлия Юревич. Снимка: Булфото

Тодор Батков-младши е на доста крехка възраст, но сам гради името и репутацията си и вече е научил доста сурови и ценни уроци. Управлява сам различните си и успешни бизнесначинания – автомивка, нощно заведение, фирма за професионално почистване. И често е мишена на "златотърсачки". За някои той е богат, за други - не. Но признава, че да бъдеш богат и успешен носи и негативи - напрежение, високи очаквания, фалшиви хора, приятели за маса и за услуги.

Научил се е бързо да казва "Не", кръгът от близки хора е ограничен и може би затова създава впечатление, че е надут. В медиите често попада със завоеванията си на нежния фронт, оказва се, че той не се притеснява да говори за фалша в тези отношения.

"Свързват ме с красиви жени, защото повечето красиви жени в България са известни. А жълтите медии много обичат да пишат за красиви жени. Само връзките ми с известни красиви жени са отразявани, но не и с неизвестни красиви жени. Красивите и евтините са готови на много повече компромиси със себе си. А заетият мъж не може да отделя толкова физическо време и емоционален ресурс, за да поддържа връзка с една умна и красива жена. Умната жена изисква нормално отношение. А глупавата жена можеш да купиш – буквално. Купуваш й нещо скъпо и тя е твоя", признава той пред сп. Story.

И допълва, че е на такъв етап от живота, в който иска да развива бизнеса си.

"Сега съм на етап в живота си, в който ми е важно да развивам себе си като човек и съм прекалено млад да инвестирам в сериозна връзка, която най-вероятно няма да доведе до нищо. Затова предпочитам "да си купя" жена. За момента е така. Дори сега да започна връзка с прекрасна жена, това означава след две-три години да предприемем следваща крачка в отношенията си. Но не съм готов. Дори да инвестирам сега ресурс физически, емоционален, след няколко години, когато направя равносметка, ще си дам сметка, че съм имал хубави моменти, но не съм направил нищо повече от това, а съм могъл да изполвам времето си за бизнесразвитието си", допълва още Батков.

"Жената винаги е вдъхновение. Но сега повечето са такива, че няма да оценят усилията ти да градиш, да правиш бизнес, да създаваш стойност, а ще търсят само онова, което не си направил за тях. Например реплики: "Не сме изкачили връх Вихрен", "Нямаш време за мен, не ми обръщаш внимание".

Срещам много нормални, работещи, развиващи се и красиви момичета, но е невъзможно да имаме отношения. Защото една такава жена е разумна и си дава сметка с какъв човек си комуникира и няма как да не ревнува, такъв е бизнесът ми. Трябва да има много стабилна психика, за да спи спокойно. И няма как тази жена да избере мен. Би предпочела друг, който по-малко й харесва, но няма да й създава главоболия в личен план. За мен е важно една жена да работи, не толкова за да изкарва пари, а за да знае стойността на парите. За мен няма значение дали изкарва 500 или 5 000 лева, след като аз със сигурност ще се погрижа тя да се чувства добре и да не мисли за пари. Така съм възпитан и знам, че аз трябва да изкарвам парите в семейството".

Признава, че индиректно жени са го изнудвали за пари, но досега се е поддал само веднъж. В други ситуации им препоръчва банки и да ходят да изтеглят кредит. Отрича да е "роден със сребърна лъжичка в устата".

"Не, не съм роден, получил съм я е в един момент от живота ми. Бях ученик, когато баща ми стана богат. Най-ценният съвет, който ми е дал, е да не се самозабравям, това на един 23-годишен младеж, колкото и да му го повтаряш, докато сам не се опари, няма как да го разбере", категоричен е Тодор Батков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никого не мразим, но от статията няма какво да взема, някъв 23 годишен "бизнесмен" с парите на тати ще ме учи за живота, успеха и жените ли? Е това не харесваме, ако много иска да го познават да влиза в риалити шоу, затова ги гледам.
36
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютно най-важното нещо е отношението на мъжа към жената, но все пк ме напушва смях да мета разсъжденията на този сурикат за красивите, умните, купените жени и тн. Велико интервю!
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименМа верно ли? Къде е тоя мъж, не са писали за него статия още?
34
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само да вметна, че жените не гледат само външния вид. Не го обвинявахте, че не е красив.Родил се е с този външен вид и няма какво да направи (както и много от нас).За жените не е толкова важно как изглежда партньора им. НЕ защото са златотърсачки, а защото въпросният мъж може да блесва с други неща - да има добър подход към жената, да си пасват като характери и т.н. Това, че един мъж не е хубав, не означава, че няма шанс, ако не е милионер.
33
2
 
14
 
! Отговори
Гошко преди 6 години
Че ако не златотърсачки, какви трябва да се лепят на човече като него? Защо златотърсачките не се лепят примерно на мен? Щото нямам десетки левове може би...
32
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТеоНяма злоба, в случая това са фактите.Като толкова ви вълнува богатата душевност на тва момче, отидете се запознайте, после ми пишете пак.Няма ПР, просто е глупав и нагъл. Това е всичко.
31
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предпочитал да си купи жена, при него обаче не е въпрос на избор, защото като чете някоя умна и красива жена какви мисли споделя освен да се смее до сълзи друго не може да направи. На такива като него - мъжки кифли, само златотърсачки се връзват!
30
21
 
2
 
! Отговори
Тео преди 6 години
"Момчето е глупаво, разглезено, въшливо с пари от много малко, заради постиженията на тати. Кое не схващате?"Ами не схващам ... злобата. Ако тези качества го оприличават, толкова по-лошо за него. Непотените пари покваряват, ако човек не е научен на отговорност. И обикновено безотговорните свършват подобно на сина на собственика на Джъмбо, но от статията си правя друг извод за облика на това момче. За това си позволих да коментирам. Ако някой му прави ПР- толкова по-лошо за него!
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До TeoПечелиш награда за най-срял тип на века.
28
2
 
45
 
! Отговори
А преди 6 години
Хахахаха! Този недорасляк го видях миналото лято пред едни бум бургера със синьо Мазерати и един джип Тойота Ленд Крузър с двама души охрана. Слезе от колата,като освободител гледаше всички хипер надменно. И тези приказки,че всичко правел сам и едва ли не от нулата тръгнал да ги разправя на някой пубер или на хора, които нямат никаква връзка с реалността.
27
4
 
24
 
! Отговори
123 преди 6 години
Някой са прецакани. Като Петя дикова например, Аня Пенчева да ти е майка, а ти да приличаш на Сашо Диков. Като гледам и с тоя е така... Батето не е бил женкар само заради парите... Какво разбира тоя от бизнес е друг въпрос де.
26
6
 
3
 
! Отговори
Teo преди 6 години
До Анонимен'До 26Плюенето по комунистическите отроци е признак на духовна нищета, ок, записваме си.'... не ... признък за духовна нищета е разделянето на хората на комунисти и не-комунисти. Само направете сметка колко хора преди 89-а са имали партийна книжка, и колко от нашите родители са гласували волю или неволю за БКП ... плюйте, моля! Ще се окаже, че ще плюете по почти цяла България. Делим се на хора и човеци, от кои сме, зависи само и единствено от нас.
25
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТеоНе е редно да ви давам обяснения за нищо, всъщност, не е редно и да ми искате отчети. :D Момчето е глупаво, разглезено, въшливо с пари от много малко, заради постиженията на тати. Кое не схващате?
24
6
 
1
 
! Отговори
Тео преди 6 години
До Анонимен"До 26Напротив, аз го познавам, откъде решихте, че не го? Затова си позволих да пиша.Вие в случая не знаете какво говорите, така че ви съветвам да си млъкнете. :/"Ок ... приемам, но щом е така е редно да споменете какво точно е различното. Ако някой ПР му е написал думите и му ги е вкарал в устата, толкова по-лошо за момчето, но ми е по-интересно да разбера какво е в разрез с написаното в статията.
23
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 26Плюенето по комунистическите отроци е признак на духовна нищета, ок, записваме си.
22
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 26Напротив, аз го познавам, откъде решихте, че не го? Затова си позволих да пиша.Вие в случая не знаете какво говорите, така че ви съветвам да си млъкнете. :/
21
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"До Teoбегай пък и ти някъде се скрий..."Чук, чук, чук ... злобата ли е тук? Хора, разберете, лошите думи освен че обиждат никога, ама НИКОГА не водят към нищо добро в дългосрочен план. Комплиментите и позитивното мислене, от друга страна спомагат за душевно спокойствие и респективно израстване. Пожелавам му всичко най-добро на момчето, въпреки, че Левски не са ми любимия отбор. И на вас ви пожелавам всичко най-добро! Успех в позитивните начинания!
20
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"До TeoДа, Тошко Батков е стигнал там, където е... С ЧЕТЕНЕ.Евала."Нито аз нито вие познаваме младежа, или баща му. Просто ми допадна това, което казва. Ако някой го познава и това, което е видял е в разрез с написаното, ок, но в противен случай плюенето по непознат човек си е признак на сеирджийство, ниска култура и духовна нищета. Dont judge me cuz you dont know me ... Нито съм му дружка, нито го познавам, имал е предимство в живота но това не ме кара да плюя по него.
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Teoбегай пък и ти някъде се скрий...
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До TeoДа, Тошко Батков е стигнал там, където е... С ЧЕТЕНЕ.Евала.