Парадокс: Мария се откупи с 3000 лв. да не върти ханш

Притеснява се какво ще види дъщеря й, а не че е в шоуто
19 сеп 2017 09:15, Александър Попов
32
Парадокс: Мария се откупи с 3000 лв. да не върти ханш
Кадър: VIP Brother

Фолкпевицата Мария отказа да участва в мисия на VIP Brother, която бе благотворителна, но в крайна сметка остана загадка. Единственото ясно бе, че трябва да се танцува и да се върти ханша.

Тя за пореден път обяви, че е дама и има достойнство и реши да се откупи като за целта дари за благотворителната кампания 3000 лв. Нейното решение бе доста дискутирано, а по-голяма част от коментаторите стигнаха до мнението, че е проявила суета. Кристина Патрашкова обяви, че показното вадене на пари е парвенющина, като в защита на Мария застанаха Емануела и Миглена Ангелова.

Големият парадокс беше обяснението на самата Мария. В изповедалнята тя обясни, че като една дама и най-вече родител, не иска да се излага в игри, тъй като дъщеря й най-вероятно е пред телевизора. Не стана ясно защо след като толкова мисли какво ще види детето й въобще участва в такова шоу. Коментаторите също отбелязаха, че профилите й във социалните мрежи са далеч по-притеснителни за едно дете от една игра в шоуто. А и работата й всекидневно включва въртене на ханш, дъщеря й няма как да не е видяла и как се върти в оскъдни дрехи около клиенти и музиканти в заведения.

Феновете на шоуто пък се запитаха как не се притеснява за дъщеря си като говори за анални жлези и докато се дупи с прозрачен бял бански, но в крайна сметка няма как да получат отговори.

Така или иначе Големият брат прие нейната сделка и взе трите бона за каузата си. Сашка Васева дари същата сума и също не участва в играта.

По-рано пък избухна грозен скандал между шеф Петров и журналиста Антон Стефанов. Последният се смееше докато готвачът правеше някаква презентация на салата "Снежанка", след което се нахвърли върху Стефанов, че го е унижил, бил цар на плъховете... Най-грозното пък беше нападката, че на погребението му нямало да дойдат и трима човека, защото не бил читав човек. Стефанов се опита да му се извини и вместо да проведат мъжки разговор дори му падна на колене. Напрежението между двамата обаче си остана.

Снощи бяха и първите елиминации. Зрителите дадоха най-нисък вот за близначката Влади, която по сюжет, който сме гледали в няколко предавания не напусна, а бе заключена в склада на шоуто. И ще има мисията да се сменя с близначката си без другите да се усетят. Ако задачата бъде изпълнена те ще имат имунитет, а ако ги разпознаят ще напуснат предаването и двете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: МарияVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
9
 
! Отговори
Mimokmok преди 6 години
А като се разгологъзваш по списанията и фасбука,дама ли си?Или свършиха богатите мъже?
24
0
 
20
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Бивша Мара 5 левката, настояща 3 хилядарка. Голям цирк от евтините спретна - с всичките демонстрации, вкарването на пластмасовата бяла чантичка , в която " по случайност" има точно 3 хиляди?? И оправданията и бяха нелепи , като джуките и - " ама даа не разтроя дИтетУ" , а иначе по дискотечните тоалетни може да " работи". Чалга морал.
23
20
 
8
 
! Отговори
Петко преди 6 години
Така е решила, така е направила ! Вие да не мислите, че всички останали жени с добра визия в България не са поне малко като нея !? Почти всички с добра визия са същите. Вече жените командват парада, затова толкова мъже видели се в чудо извадиха пистолетите и ги гръмнаха, не че го одобрявам !
22
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая не знам защо, но ми прилича на някакво уродливо джуджеКато Тирион Ланестър, ама на срещуположния край на скалата за интелигентност.
21
1
 
23
 
! Отговори
ццц преди 6 години
тя ако мислеше за дъщеря си нямаше да влезе в такова шоу и да се излага, но какво ли не правят хората за пари ...би ме било срам да имам таква майка
20
0
 
28
 
! Отговори
Ужас преди 6 години
Голяма простотия е това предаване и почти всички "личности" там. Аз бих си откупил спокойствието като дам някой лев, за да спре излъчването на този бълвоч.
19
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прочетох материала, но никога не съм гледала и за 5 минути никое от изданията на Биг Брадър. Не слушам и не съм я гледала като певица, съвсем. Виждам обаче, че в този сайт си я предпочитате пред всички от ятото на "песни за душата". Защо я упреквате, че се опитва да поумнее? И Мадона навремето, като роди, имаше подобни опити, май при нея си остана като следродилна депресия.Хубаво е и , че Сашка Васева я е последвала. Ако и другите се откажат да върша, меко казано, глупости, е само плюс.
18
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам какви хора гледат тая тъпотия. Тук съм само, за да кажа това.
17
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изключително грозна постъпка и със сигурност прецедент за Биг Брадър в световен мащаб - да се откупиш от мисия.Беше грозно, ненужно и отвратително парадиране с пари, а аргументите й за дъщеря й бяха пълна глупост - да не би дъщеря й да не гледа клиповете и концертите й? Простащина и наглост. Никога не съм я харесвала,но сега вече откровено я ненавиждам. Тъжното е, че много хора в България си мислят, че всичко се оправя с пари, а това просто не е вярно.
16
4
 
28
 
! Отговори
благотворителност? преди 6 години
Лесно изкарани пари лесно се дават. Тя досега се е продавала, сега ще се откупва-това е логично. Иначе - ужасно отблъскващо създание - и като визия, и като поведение.
15
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха ще даде тя 3 бона хаха тя за 3 лв по корем ще се влачи,
14
3
 
31
 
! Отговори
Асдф преди 6 години
Проста ***, ***. Закривай!
13
2
 
12
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Тоз *** Мария дали знае колко много е загубила от влизането си в това предаване ?!?!
12
2
 
22
 
! Отговори
az преди 6 години
Леле, тая какви космати подмишници имаше, се видя на един кадър докато се печеше.
11
0
 
53
 
! Отговори
Един преди 6 години
Тая па! Мисли си, че дъщеря й не знае как майката си изкарва парите. :D
10
1
 
60
 
! Отговори
Чичо преди 6 години
Мария дама ? С достойнство ?
9
0
 
45
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Но да крие отварачка в циците не е унижение. Бря, бря бря!
8
2
 
23
 
! Отговори
Родител преди 6 години
Страхотно решение и браво за примера на "Брадъра" да позволи: с пари може всичко ...
7
1
 
61
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
Спрете да гледате тая тъпотия, наречена реалити с върли селяни, наречени ВИП-ове. Толкова ли ви е скучен живота....
6
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Противно и унизително "шоу". Било благотворително. Сякаш и парите от рекламата, която печелят ще отидат за благотворителност. Толкова е тъжно - сива маса от роби се прибират грохнали от безсмислена работа и нямат никакви сили и време за нищо освен да си налеят ракия и да си пуснат "шоу", което да им масажира гениталиите между рекламите. Цялата телевизия вече се е превърнала в едно безкрайно софт-п0рно.