Серина към хейтърите: Пълни, мускулести... не сме еднакви!

Американската тенисистка с трогателно писмо до майка си
20 сеп 2017 14:37, Петя Славова
22
Серина към хейтърите: Пълни, мускулести... не сме еднакви!
Снимка: Instagram

Съвсем скоро Серина Уилямс стана майка. А преди ден успяхме да видим, че вече влиза и в старите си дънки. За да се посвети на бебето, тенисистката взима и почивка от кариерата. Сега тя прекарва свободното си време с дъщеря си, а преди дни младата майка показа бебето и на личната си страница в Instagram.
Но много от последователите ѝ разкритикували Серина и оставили не така ласкателни коментари по адрес на нейната дъщеря.

Спортистката реши да отговори на хейтърите, които не са малко и през изминалите години. Няколко часа назад Уилямс публикува голямо открито писмо на благодарност към своята майка.

В текста тя ѝ благодари за това, че от самото ѝ раждане я поддържа и премахва негативите. Серина отбелязва, че се възхищава от силата ѝ и изрази надежда, че до края на дните си се надява майка ѝ да продължи да ѝ помага и така да я прави по-силна.

"Наричаха ме мъж, защото съм се появила на света доволно здрава. Някои говорят, че употребявам наркотици (не, винаги съм имала много съвест, за да се държа нечестно, с цел да получа предимство).

Каза се, че не принадлежа към женския вид на спорта, че съм към мъжкия, защото изглеждам по-силна от много други жени. Не, просто много работя и се гордея. – написа тенисистката –

Гордея се с факта, че мога да покажа как изглеждат някои жени. Не всички сме еднакви. Ние сме пълни, силни, мускулести, високи, малки и всякакви – ние сме жени и се гордеем с това!"

Тя също добави, че не си представя как ще реагира в случаите, в които подобни обвинения започнат да се сипят върху дъщеря ѝ.

"Гледам своята дъщеря (Боже! Имам дъщеря) и тя има ръчички и крачета. Точно копие на мен: силни, мускулести, мощни ръце и тяло. Не зная как ще реагирам, ако ѝ се наложи да преживява това от 15-ата си годишнина.", изрази опасенията си тенисистката.

Още за звездите четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: Серина Уилямсхейтъри
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
8
 
! Отговори
криста преди 6 години
Много мила снимка и много сладко детенце ! Има много красота в думите на Серина и много любов ! Да са живи, здрави и щастливи !
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гребкините и хвърлячките също са много мощни. Някой помни ли как изглеждаха ГДР-плувкините в раменете и ръцете? Малко ги отразяват в медиите обаче.
16
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Права е,хората са различни. Колкото тя ми е неприятна на външен вид,също толкова отблъскващи са прехвалените анорексички Никол не знам си коя,дето чете времето и онази дизайнера,която като говори,трябват субтитри. Тези ще умрат от глад,само да са на пазара.В крайна сметка, Серина си изкарва парите с труд. Дали е правилно или един спортист да взима толкова е отделна тема.А ония- с вдигане на краката на разни дядовци. Ами Серина е по-симпатична.
15
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съществува легенда,че е имало Папа-жена. По тази причина,през средните векове е имало ритуал "coram populo" или "проверка на пола". Пред събралите се хора,новоизбраният Папае обличал дълга роба,като отдолу е бил напълно гол.После е сядал на стол с дупка на седалката. Млад духовник се приближавал и е поглеждал отдолу какво се подава.Дали и Серина няма нужда от такъв ритуал?
14
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честито тате. Кога ще покажете майката ?
13
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
каквото и да дрънка Серина, не мога да приема за нормално , че тя има по-голе мускули от Джокович и Мъри взети заедно. Това само с гена ли може да се обясни или химията е надделяла. Известно е, че американците винаги минават метър при допингтестовете. Това е доказано, даже и анонимните бяха хакнали сайта на допигагенцията и вътре пишеше кой какви препарати ползва, уж че е болен от еди какво си. А такива като нас и руснаците ги скъсват от проверки и наказания
12
3
 
4
 
! Отговори
Дуди преди 6 години
Ако се е метнала на татко си, малката има голям шанс да бъде женствена!
11
4
 
4
 
! Отговори
тнт преди 6 години
Все пак Серена има избор в какъв спорт да насочи детето си. Освен тениса има и други спортове - борба,вдигане на тежести,бокс...
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на Хайди Клум са и се подигравали, че е дълга и кльощава.
9
9
 
5
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 6 години
Какво пък да не им е наред на сестрите Уилямс? Яки кобилки, и ние си имаме такива. А тия са и црни, което засилва впечатлението.Но за всеки влак си има пътници. Аз Серина не бих я пропуснал.
8
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На всички е ясно, че Серина ползва допинг, но смее ли някой да обвини американски спортист в употреба на стимулиращи средства? Абсурд.
7
8
 
13
 
! Отговори
ззз преди 6 години
Факт е че не всичко им е на ред на "сестрите" Уилямс. То не бяха тестове, то не бяха недомлъвки и полу-истини.Така и не се разбра дали нещо с хромозомите им е объркано или просто са прекалили с вземането на медикаменти и мъжжки хормони.
6
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе някой да ви я дава на вас бебората. Тя жената си я гледа и си я обича. Пък и не иска да е златна медалистка в художествената гимнастика. За нейния спорт е идеална и се възползва от предимството си.
5
14
 
22
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Дано все пак детето не стане такова чудовище Годзила Уилямс.
4
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи и в Щатите си я знаят.
3
10
 
39
 
! Отговори
O_O преди 6 години
Какви ли комплекси или психични отклонения трябва да имаш, за да обиждаш бебе за външния му вид.
2
22
 
21
 
! Отговори
Бачкам преди 6 години
Серина е мъж, а бебето е осиновено
1
21
 
22
 
! Отговори
Jj преди 6 години
Страхотно написано :) Страхотен спортист и ролеви модел. Браво! :)