Мегз към Мария: Да не би да си изкарваш парите само от песни?

Шеф Петров пък рони сълзи, пресолиха манджата му
21 сеп 2017 10:37, Александър Попов
93
Мегз към Мария: Да не би да си изкарваш парите само от песни?
Нощната изповед на Мария. Кадър: VIP Brother

Дизайнерката Миглена Каканашева трудно си задържа езика зад зъбите и влезе в остър конфликт с Мария във VIP Brother. Повод стана показното дарение на фолкпевицата от 3000 лв, с което се откупи от игра в шоуто, а по-късно пусна и тънката реплика: "Да видим бизнесмените какво ще дарят".

Това ядоса Мегз, която я обвини, че си прави реклама. И докато беше под пара изпусна репликата-въпрос: "Да не би да си изкарваш парите само от песни?". Намекът изненада съквартирантите и те се опитаха да я заглушат и да погасят зараждащия се скандал.

Самата Мария разбра за обидата по време на номинациите, които бяха пуснати пред всички участници.

Певицата пък разказа през сълзи историята, заради която бе поканена в шоуто - разводът й с Християн Гущеров. Тя сподели колко била унизена, как я оставили без пукната пара и кола.

"Три години не съм ходила по клубове, една стотинка не съм изкарала. Моето жилище е на кредит и баща му Добри ми казва: "Мария, ако ти един ден решиш, че не искаш да си с Християн, да не кажеш – ти си виновен". Обадих му се, помолих го да не ми взима поне колата, в която возя детето си, или да ми бяха дали по-евтина. Човек, аз съм си продала бижутата, апартамента ми на кредит, нямах кола, нямах една стотинка, като се разделих с Християн. Чудех се как ще плащам училището на дъщеря си.

Дъщеря ми е всичко за мен, влизала съм в супера и съм си правила сметка какво купувам. Слязох от колата, никой не разговаря с мен, още нямам дори развод, заради кредити. Аз съм такъв човек, че когато съм с един мъж съм с нагласата да бъда с него докрай. В един момент оставаш на пътя с един ангел. Какво правиш? Аз не искам да й купувам скъпи дрехи, нито скъпа кола, нито искам диаманти. Но съм поела ангажимент към нейното образование. В нея виждам всичко, което не успях да постигна и което не успях да сбъдна. И съм горда като родител. Но е тежко като отиде на училище и само тя е без баща. Християн дори един балон не изпрати за рождения й ден. Единственото, което чух от него през последната година е колко съм долна", изповяда се Мария.

Разправията й с Мегз и другият скандал в къщата - между Антон Стефанов и шеф Петров, определиха и първите истински номинации за гонене. Най-много негативен вот събраха дизайнерката, журналистът и готвачът. Един от тях ще напусне къщата в понеделник.

Иначе шеф Петров рони сълзи от яд, след като заради тайна мисия една от близначките сипа 1 кг сол в боба му. Той прие това като лична обида и едва ли не като атентат заради умиращите от глад хора по света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
4
 
17
 
! Отговори
Цонко преди 6 години
Гледайте следващия епизод на ВИП брадър за да разберете кой каканиже Каканашева!
56
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Масата българки са така, гледат да намерят богаташ, който да ги издържа и след това ако стане нещо и се разделят, вдигат вой до небесата.
55
7
 
54
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
Хубаво я е нахендрил Гущеров тая долнопробна чалгаджийка. Всичките такива "певици" заслужават да си загубят спонсорите и малко да кацнат на земята. Това че си хванала някой чичко паричко, не те прави качествен човешки матерял, понеже жените като навъртят 35-40 и оръдията им за въздействие спират да работят ( телце, личице). И тогава лъсва каква проста тояга всъщност е. А гладни гърла на по 20-25г. за парички има много. Тя за това е в малоумното предаване биг брадър. Умре от глад.
54
8
 
49
 
! Отговори
маркиз Дьо ла Панкур преди 6 години
Това МЕГЗ от мек г.з. ли идва ?
53
7
 
23
 
! Отговори
Пешо Секса преди 6 години
Няма ли кой да о-пъне Мара Отварачката там в бай брадара? Все някой да се прежали та и тя да се кротне малко.
52
4
 
7
 
! Отговори
Ss преди 6 години
До Анонимензмег
51
6
 
40
 
! Отговори
Пора преди 6 години
Тая Мегз е толкова красива.... Само да не я срещнеш на тъмно че ъкъла ще си изкараш... А Мара отварарачката с този женски полов орган на лицето вместо уста трябва да я прекръстят на Мара Срамните Устни...
50
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази Мегз си я спомням как се хвалеше в "Къртицата", че имала завършено висше образование по психология в университет в Англия, като в същото време си признаваше, че е живяла там само една година. За коя образователна степен беше тая едногодишна "диплома", така и не стана ясно. Та - присмял се хърбел на щърбел, предполагам, че и в останалите и хвалби има точно толкова истина.
49
6
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
" ... влизала съм в супера и съм си правила сметка какво купувам." Ами те всички нормални хора, дето все пак си изкарват парите с труд, са така. Ама за певачката това е непонятно и унизително. Бившия отказал да праща подаръци на дъщеря и... Ами тя е нейна дъщеря, не негова. Издържал ги е и двете, докато е живял с нея. Сега няма ангажименти. И за да я изхвърли така, сигурно е имало за какво. А и никой на никого не е длъжен да осигурява кола или каквото и да е.
48
13
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малее тая какви свичоци ша върти с тия джуки .
47
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мария ако беше взела мене нямаше да са разведем никога .Щях да е опъвам от сутрин до мрак .А вечер да е пускам на продуценти за пари .
46
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Леле МалеАз продава моя Голф 1986 г. за 400 лева с газова уредба и 2 комплекта гуми с добър грайфер. На Марчето ще направя 50 лв отстъпка, понеже не се отваря предното стъкло и парктроникът не работи. Колата е прекрасна за градска среда, но и вдига 100 и почти няма ръжда!
45
4
 
15
 
! Отговори
Секс у брат... преди 6 години
...не ще видим, въпреки добрия подбор за целта.В живота и бизнеса трябва и да се дава-взел си време за изповед, ПиАр, обругаване врагове и бивши,театралничене...,значи трябва и да покажеш нещо(ама не силикон или акъл). Именно тази мяра убягва на "предаването". Интелекта и секса са миражи-давай на игри и закачки.Много творчески безделници се събраха.Колкото до "отварачката"-да се благодари, че оня не си е взел изкуственяците, че ще ходи като подстриган пудел.
44
3
 
57
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Много мъка, много нЯщо. Горката- взели и колата, изгонили я от гУлямата къща, училището кой ще плаща? Апартамента, няма кой да го плати... Марата, едно не обясни , а именно - ЗАЩО е в това положение? Инересна ми е гледната точка на такива женици - уж се продала, ама пък май се оказала по хотелите в Гърция с не който трябва. Е тогава не помисли ли, че дебелия ще и вземе всичко и ще я изрита? А за мегз спасение няма - толкова има нужда от помощ горката, че в най- скоро време ще свърши в психото..
43
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами такъв е резултата като си дадеш задните части под наем! Само се чудя кво се оплаква все едно половината българи не са с кредит и без кола а децата им все едно в частни училища учат! Да се хваща да работи или да си прежали задните части с някой нов мераклия за известна ***!
42
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами златотърсачките да знаят отсега, че като се женят за милионер, трябва да сключат предбрачен договор, ако искат да му свалят няколко кожи. Иначе като Мария, ще си останат с пръст в устата.
41
3
 
21
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 6 години
до 27 Започвам да съжалявам, че не гледам. Знаех си аз, че няма начин някоя кифла да не спомене Паулу Коелю. Сигурно запомнянето на това име е било свързано със сериозни усилия.
40
5
 
26
 
! Отговори
Нико преди 6 години
Направо се изумявам,как може да има хора,които да воайорстват други такива,че и на всичкото отгоре да пращат есемеси.:) :) :)
39
4
 
46
 
! Отговори
Би преди 6 години
Е, тя директно си каза, че има нов спонсор, може би не толкова заможен като предните, ама пак не е останала сама.
38
4
 
45
 
! Отговори
sante_dog преди 6 години
Т.е. 3 години е лежала на една кълка и е яла мек хляб. После реве, че нямала пари. Жива да я ужалиш. Ами да си пусне документите в бюрото по труда и да разчита на помощи... К'во да направим сега, че си дала *** под наем, ама наемателя се отказал задето много са минали от там? Да и бяха поне оставили колата за 300 000 какво толкова...