Мегз към Мария: Да не би да си изкарваш парите само от песни?

Шеф Петров пък рони сълзи, пресолиха манджата му
21 сеп 2017 10:37, Александър Попов
93
Мегз към Мария: Да не би да си изкарваш парите само от песни?
Нощната изповед на Мария. Кадър: VIP Brother

Дизайнерката Миглена Каканашева трудно си задържа езика зад зъбите и влезе в остър конфликт с Мария във VIP Brother. Повод стана показното дарение на фолкпевицата от 3000 лв, с което се откупи от игра в шоуто, а по-късно пусна и тънката реплика: "Да видим бизнесмените какво ще дарят".

Това ядоса Мегз, която я обвини, че си прави реклама. И докато беше под пара изпусна репликата-въпрос: "Да не би да си изкарваш парите само от песни?". Намекът изненада съквартирантите и те се опитаха да я заглушат и да погасят зараждащия се скандал.

Самата Мария разбра за обидата по време на номинациите, които бяха пуснати пред всички участници.

Певицата пък разказа през сълзи историята, заради която бе поканена в шоуто - разводът й с Християн Гущеров. Тя сподели колко била унизена, как я оставили без пукната пара и кола.

"Три години не съм ходила по клубове, една стотинка не съм изкарала. Моето жилище е на кредит и баща му Добри ми казва: "Мария, ако ти един ден решиш, че не искаш да си с Християн, да не кажеш – ти си виновен". Обадих му се, помолих го да не ми взима поне колата, в която возя детето си, или да ми бяха дали по-евтина. Човек, аз съм си продала бижутата, апартамента ми на кредит, нямах кола, нямах една стотинка, като се разделих с Християн. Чудех се как ще плащам училището на дъщеря си.

Дъщеря ми е всичко за мен, влизала съм в супера и съм си правила сметка какво купувам. Слязох от колата, никой не разговаря с мен, още нямам дори развод, заради кредити. Аз съм такъв човек, че когато съм с един мъж съм с нагласата да бъда с него докрай. В един момент оставаш на пътя с един ангел. Какво правиш? Аз не искам да й купувам скъпи дрехи, нито скъпа кола, нито искам диаманти. Но съм поела ангажимент към нейното образование. В нея виждам всичко, което не успях да постигна и което не успях да сбъдна. И съм горда като родител. Но е тежко като отиде на училище и само тя е без баща. Християн дори един балон не изпрати за рождения й ден. Единственото, което чух от него през последната година е колко съм долна", изповяда се Мария.

Разправията й с Мегз и другият скандал в къщата - между Антон Стефанов и шеф Петров, определиха и първите истински номинации за гонене. Най-много негативен вот събраха дизайнерката, журналистът и готвачът. Един от тях ще напусне къщата в понеделник.

Иначе шеф Петров рони сълзи от яд, след като заради тайна мисия една от близначките сипа 1 кг сол в боба му. Той прие това като лична обида и едва ли не като атентат заради умиращите от глад хора по света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България дори певица като Мария да обиколи повечето големи градове няма да може да искара 1 милион.Имам шоу без бизнес.Музикалните артисти се уреждат лесно с участия докато са на върха и целта е да натрупат повече пари, но с 10 концерта на година няма как да се спечелят пари.
36
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде стига какво да кажат хората, които работят за стотинки и които наистина имат проблем с това да оцелеят.
35
15
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото и да се подиграват на Мегз на мен ми е симпатична. Всички се обърнаха срещу нея, защото казва истината, а истината боли. И при нея е съмнително от къде идва високия стандарт, въпреки че очевидно печели от бизнеса си, но пък има стабилно семейство, което няма да я остави в положението на Отварачката.
34
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех,Марче,Марче! Не е лесно да си ***! С тази история ме трогна до дъното на долните ми ***!
33
7
 
20
 
! Отговори
хм преди 6 години
Знаете ли как се нарича психологическия проблем да гледаш други хора ?Защо тази простотия без реален рейтинг се натрапва?
32
4
 
63
 
! Отговори
O_O преди 6 години
Ами че то 90% от българите живеят на кредит и си правят сметката, като пазаруват в супера.Едва ли ще ги трогне със своята лична драма.
31
4
 
51
 
! Отговори
Леле Мале преди 6 години
Маро Маро.... Като се жениш за пари се и развеждаш с парите. :)А на тая кола само гражданската не можеш да и платиш. Вземи си някъв Golf, ама по старичък.
30
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Права е Мегз, този лайфстайл е от "спонсори". Това с песните е да си по нагоре в каталога....
29
5
 
47
 
! Отговори
излагации преди 6 години
Три години цуни муни с Шишии на загуба. Този Християн много хитър се оказа. ако му беше само любовница, щеше да му съдере кожата с подаръци, коли , апартаменти. А така предбрачен договр, тя е искала да го впечатли, че не е с него за пари и го е подписала .... Интересно как се е стигнало да и казва че е "долна".....
28
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алфредо е голам образ - дано остане по-дълго, защото е единственит забавен и интересен човек засега.
27
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
никой не разбра какво искаше да каже Мегз, искаше да каже, че този стандарт не се поддържа само от ПЕСНИ, а и от СПОНСОРИ, каквито до скоро е имала Мария......
26
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До маркиз дьо саП Онази с големите устни и гърди вече го посочи, но не можа да каже коя негова книга е чела :D
25
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има едно тайно нещо дето му викат работа. Кака Марче да захваща някаква , щото баламурниците с много пари свършват , а и предпочитат но нови модели от нея!
24
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А онова с Риц какво беше...абе ние някакви шарани ли се явяваме...не го гледам този бълвоч, обаче само новините да следиш и ти стига да видиш , че нейните 2+2 са 5
23
4
 
33
 
! Отговори
Пич преди 6 години
Мария - крокодилските сълзи на една ...
22
4
 
39
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 6 години
Наревах се и се върнах. Та се чудя коя ли ще се направи на интелектуалка и ще обяви за любим автор Паулу Коелю.
21
4
 
59
 
! Отговори
ццц преди 6 години
горката Мара, без пукната пара останала, даже и сметка на стотинките в супера си правела ... дайте да направиме една национална кампания, да събереме някоя друга пара за женицата ...тая дали си мисли, че някой й е повярвал на глупостите, които избълва?
20
5
 
69
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
В случая Мегз имаше право, Марчето сама се определи като представителка на "Лекия жанр", а в този така наречен "жанр", е нормално до се подвизават такива женици. Забавно е обаче когато някоя от тези труженички започне да се възприема и като "Дама", защото със заучените шаблони в речника и, както и с цялата си визия няма как да се доближи това понятие. А и Вип Брадъра не трябва да се държи като сводник, от бар.дака на който всяка жрица, да може да се откупи с някакви си 3000 лв.
19
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повтаряйте бързо Мегз,Мегз,Мегз,Мегз и ми кажете какво чувате.
18
4
 
52
 
! Отговори
Кон дьо преди 6 години
А не бе- тая е Мария Калас на чалгатао САМО с "пеене"си изкарва парите!На надървени микрофони...