Женско отмъщение във "Фермата", предстои нежна битка

Македонката Диана и Ивона ще се борят за оставане в шоуто
22 сеп 2017 16:05, Александър Попов
5
Женско отмъщение във "Фермата", предстои нежна битка
Ивона и Диана обещаха на Анфрей безкомпромисна битка. Снимка: Фермата

Фермерът на седмицата Марина предопредели първия женски дуел във "Фермата", след като предпочете да изпрати в битка македонката Диана, вместо другия ратай Калоян.

Според Диана причините да бъде посочена за първи дуелист са лични, въпреки че чеченката отрече решението й да е резултат от изнервените отношения между двете в последната седмица. Марина обоснова избора си с това, че македонката е колоритна личност и може да се впише във всяка ситуация.

Снощи стана ясно все пак, че именно женско отмъщение е в основата на избора на фермера на седмицата за първи дуелист. Нежната война между двете започна още когато Марина обяви правилата си, които се оказаха близки до казармения ред. Македонката се ядоса за това, че не може да говори на масата заради забраната на чеченката. Конфликтът продължи със скандал, че Диана се скатава и спи, докато другите работят.
 
Според Марина Диана се държи арогантно, защото е млада.

Македонката избра да се изправи на дуел срещу амбициозната Ивона и определи това за логичен избор. До този момент Ивона опитва да се наложи сред участниците като интелигентна и начетена млада жена, която вече е разучила Алманаха из основи.
Според Диана мисълта на студентката по философия тече като бръснач, но знанията на Ивона са само на теория и тя проявява характер на човек, който умее добре да се нагажда. Ивона от своя страна коментира, че именно нейната адаптивност й е помогнала да оцелее в живота и я е предпазила от проблеми.

"Понеже видях, че останалите участници също се дразнят от начина й на изразяване и философстване, реших да й дам шанс да покаже какво може на арената. Мисля, че играта ще бъде лесна за мен и ще я разбия", закани се Диана.

Ивона пък призна, че е очаквала да я изберат за втори дуелист и знае, че битката ще е трудна, но е готова да изиграе всички нужни роли, за да стигне до финал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Komentator преди 6 години
Новината е от следобед и е собрала 4 коментара. Явно е факт, че фермата я глодать само роднините на Иван и Андрей
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как може да махнем Анфрей?
3
5
 
7
 
! Отговори
истината е преди 6 години
Тая дияна е обикновенно селИнче, прУсто и арогантно -не е никаква македонка , голямо самочувствие ,че е хванала оня за шушляка . Абе ,моме сопри се бе, ние такива като тебе сме ги виждалиии !Като цяло прУстаците и чИлгарите ,които са 80% се обединиха бързо срещу по-умните и по-интелигетните и стана гнУсно - няма да гледам -много ниско ниво.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ееееее и за други неща става.........масажистка примерно
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Студентката по философия Ивона не се е дипломирала, а семестриално е завършила преди три години. Толкова е посредствена и елементарна. Само за продавач-консултант става.