Бедствие: Силикон, самочувствие... Джулиана Гани

Безсмислени конкурси "раждат" безсмислени героини
24 сеп 2017 22:00, Александър Попов
30
Бедствие: Силикон, самочувствие... Джулиана Гани
Снимка:Кадри: VIP Brother

Участието на Джулиана Гани във VIP Brother й осигури място и в нашата традиционна рубрика "Бедствие на седмицата".

Не, няма да я критикуваме за благотворителната й акция, в която искаше да дари предните си гърди. То не че има задни, но сега акцентът е друг.

Тунингованата блондинка рева в национален ефир, че не била сред първите три на Мис VIP Brother. Това било унижение, досега никога не си тръгвала с празни ръце от конкурси.

Тази случка може да се струва незначителна на аудиторията, но е показателна. В България е бъкано с конкурси, в които се знаят предварително призьорките. Провеждат се обикновено на клубно ниво и са толкова незначителни, колкото и участничките в тях.

Да, такива като Гани понякога успяват да пробият до медиите и до участие в някое риалити. И тогава лъсва истината.

Това са едни напомпани с излишно самочувствие момичета, мислят се за голямата работа и понеже са участвали в нагласени надпревари не могат и да губят. Дори нещо толкова тъповато като Мис VIP Brother.

Другият проблем на тези девойки, включително и на Джулиана, е схващането, че отивайки при пластичен хирург си мислят, че са готови за Холивуд.

Скъпа Джулиана, защо се чувстваш унижена, че не си спечела Мис VIP Brother? Имала си най-голямата гръдна обиколка, височина... Разбери ти, и всичките надуваеми клонинги, че 2000 кубика силикон не означава по-красиво. Ако се направи една анкета само сред мъже ще установиш, че поне за 95% от тях твоят бюст няма нищо общо с естетиката, красотата и еротиката. Също толкова привлекателни са и устните тип "целуната от ютия". Тях ги харесват само докторите, които изкарват някой лев с поредната процедура.

Но вие сте свикнали във вашето обкръжение само на комплименти, най-често от мъже-слуги "на левия бряг", и после се изненадвате, когато ви кажат в очите, че по-скоро бихте приземили самолета в една романтична обстановка.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: VIP BrotherДжулиана Гани
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари