Николета с нова еротична атака. Кое още не е видяно?

Епитетите варират от невероятна до сравнения с "лека жена"
27 сеп 2017 21:47, Александър Попов
14
Николета с нова еротична атака. Кое още не е видяно?
Източник: Facebook

След като бе свалена от телевизионния ефир Николета се отдаде на почивки в по-топли дестинации. И макар да имаше временно прекъсване – отново се завърна в социалните мрежи в познатата си еротична страна.

Тя пусна топлес кадър, който веднага провокира феновете, които по традиция силно любят и мразят под нейния пост. Епитетите варират от невероятна до сравнения с "лека жена". Така или иначе Лозанова продължава да не е безразлична на хиляди.

Според слуховете, тя ще бъде сред участниците в Big Brother All Stars, които трябва да се настанят в къщата след т.нар. випове. Спекулира се даже, че тя ще има отделни покои, в които ще се настани гаджето ѝ Николай Михайлов, вратар на националния отбор по футбол. Футболистът не е сред повиканите за последните квалификационни мачове срещу Франция и Люксембург, не е подписал договор с нов тим и нищо не го спира да „гушне“ хонорар от риалитито.

Николета от своя страна пък видимо ще подгрее почитателите си преди следващата ѝ телевизионна стъпка, независимо дали тя е с марката Big Brother. Тя се закани, че ще се върне на бял кон в ефира. За зрителите остава да ѝ стискат палци или да се молят това да не се случи – всеки според предпочитанията си.

Още новини за звезди може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички тези голи гъзурчения на тази и на такива като нея са само жалък вопъл за негнуслив спонсор.
10
0
 
1
 
! Отговори
Чичка преди 6 години
Много сте груби към Николетка! Ми нали и във филмите на ужасите трябва да има реални образи, не и отнемайте таланта. Грозотата и прилича - много е сладка така, все пак и магарашките бодили има кой да ги харесва... магаретата
9
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази грозотия коя е? Не съм чувал за "Николета".
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До давай все такаНедейте така да 'фрустрирате' момичето с такива сложни за нея думи като колоноскопия:)
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горката, колкото си по ***, толкова ти е по лесно.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пъъълни простотииии!
5
1
 
2
 
! Отговори
Roco Siffredi преди 6 години
Та я идва при мен и да приключва.
4
0
 
12
 
! Отговори
давай все така преди 6 години
Супер си мацка!Продалжавай да ни радВаш с хубави и интересни снимки!Искам да ти дам идея за нещо, ново, което все още не си ни разкрила:ЗЕМИ СИ НАПРАИ ЕДНА КОЛОНОСКОПИЯ И ПОСТНИ СНИМКИТЕ У ФЕЙСА!!!
3
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питате, къде се губят тая, и други като нея? Ако случайно някой се сети за тях, де.Ами, в един жълт вестник преди врече , в една доста обширна статия обясняваха, как и за какво ходят до Дубай, поне единдва пъти месечно. Отиват голи и боси, за по няколко дни, а се връщат облечени и с пачка.Тия снимки за какво мислите че са? Рекламира стоката, мацката.
2
0
 
34
 
! Отговори
Etien преди 6 години
Оф, да вземе да запише един порнак и да се свършва. Да си вземе парите от продажбата и да изчезва. През ден иде ми дойде ми за тая фльорца. Днес.бг дайте некоя първа цедка...излагате се.
1
0
 
19
 
! Отговори
Рашко преди 6 години
Абе, некой знае ли, къде се заседява Николета, да идем да си наберем малко гъби?