Джулия Луис-Драйфус: Водя битка с рак на гърдата!

Актрисата е научила за диагнозата след последния си приз "Еми"
29 сеп 2017 13:45, Петя Славова
3
Джулия Луис-Драйфус: Водя битка с рак на гърдата!
Снимка: Facebook

Джулия Луис-Драйфус призна на страницата си в Twitter, че има рак. Носителката на 11 отличия "Еми" разказа в социалната мрежа: "Ракът на гърдата се диагностицира у всяка осма жена. Сега и аз станах една от тях. Хубавата новина се състои в това, че имам прекрасно семейство, което ме поддържа и се грижи за мен, като медицинска застраховка от профсъюза.

Лошата новина пък се крие в това, че не на всички жени им провървява, затова дайте да се борим с всички видове рак и да направим свободния достъп до здравни услуги реалност", написа звездата.

56-годишната Джулия Луис-Драйфус е известна от сериала на HBO "Вице". Именно за участието си в него взе 11 награди "Еми". Актрисата е научила диагнозата си в деня след церемонията за наградите. Тя е омъжена и има две деца.

Вижте още новини за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я по-добре напишете колко струва на осигурените българки да се борят с тази страшна диагноза.
1
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, нищо лично, ама сега ли се сети тази жена да направим свободния достъп реалност???Защо трябва някоя звезда да я сполети, и тогава...., аууу, чей сеа.До тогава - на мен не може да ми се случи, ама сега.То и аз се чудя - разни футболни транфери за 200 млн. евра и после призиви за някое дете за 40 хил. евра за спешна операция. Ега ти кривото общество.