Мария и Мегз – две дами с вулгарен, мутренски речник

Двете се изложиха тотално с речника си във VIP Brother
77
Мария и Мегз – две дами с вулгарен, мутренски речник
Снимка: VIP Brother

Тази седмица Мария и Миглена Каканашева влязоха в поредната си словесна война във VIP Brother. Това вече едва ли изненадва някого, след като дизайнерката изстреля определението "компаньонка" за фолкпевицата, последваха и обратните стрели как Мегз шела рокли за 70 лв., един вид за простолюдието.

Двете да си се мразят колкото искат, но езикът им в техните скандали ни върна в средата на 90-те години на миналия век, когато на мода бяха мутрите и мутресите. Те говориха с такъв тон, със закани за саморазправа, със самочувствието на последна инстанция.

Особено това важи за Мария, която надмина себе си със заплахите за разправа навън, кой на коя маса ще седне, как ще й затвори човчицата, какъв гръб имала... Просто мутренският маниер бе налице.

Миглена не остана длъжна и влезе в същия тон - как и тя имала познати навън, как не се плашела от заплахата на Мария, жестовете също бяха като на две мутреси пред столичен мол, които току-що са ударили колите си и спорят коя е по-виновна.

Да, факт е, че и двете познават доста знакови фигури и бизнесмени, но кому беше нужен този панаир в ефир? Какво доказаха с него?

И двете претендират да са дами, но явно са такива само в собствените си очи. С поведението си показаха, че са по-скоро мутреси и неизбежно стават гост в рубриката ни "Бедствие на седмицата".

И най-лошото е, че и двете излизат извън къщата, говорят и по телефона докато са в нея и са наясно за целия цирк, в който са главни героини. И фактът, че той не спира трябва да доведе до размисли различни от тези "Кой е по-голям ВИП".

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
10
 
! Отговори
Гнусотия преди 6 години
90-те години са отминали, но не и мутренското общуване и маниери. Напомпаните и татуирани са ВИП и модел на подражание. Тъжно и жалко....
55
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отвратителни същества
54
1
 
19
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Какви дами виждате в тях бе хора????? Това са самозабравили се куклички, със никакво образование и прекалено много тунинг. Но може би и играят някаква игра възложена им от продуцента иначе няма кой да гледа това доста посредствено предаване. В началото беше интересно и хората вътре баха по културни и възпитани. Сега е рекламно предаване на хора със загубили рейтинг и искащи да си го дегнат.
53
2
 
25
 
! Отговори
Пич преди 6 години
Ама гледате нали, и коментирате? Гледайте и коментирайте, от това се хранят организаторите. После не се чудете защо се правят такива предавания.
52
0
 
24
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Понятие" Вип *** има ли"?
51
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Дами" !? Що за недоразумление
50
3
 
6
 
! Отговори
дедо Поп преди 6 години
Някой би ли ми превел какво означава името на едната ***...МЕГЗ..Че нещо не фащам ...
49
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нарочно пишете статии (дори и негативни) защото знаече, че масата хора ги четат и ви вдигат рейтинга. Ако не бяхте жълт сайт нямаше изобщо да ги споменавате.
48
2
 
15
 
! Отговори
Стефанов преди 6 години
Не съм гледал този сериал и - очевидно - няма за какво да съжалявам.
47
0
 
4
 
! Отговори
Мутер преди 6 години
"когато на мода бяха мутрите и мутресите" Те не са излизали от мода...
46
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-добре да не казвам какво мисля, че пак ще ми наложат бан.
45
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
парад на простащина!
44
0
 
32
 
! Отговори
Да питам! преди 6 години
За къв ... тогава, занимавате цяла България с този долнопробен цирк?!(нищо против цирковите артисти)
43
1
 
17
 
! Отговори
Garrincha преди 6 години
От 10 минути, които съм изгледал от протритият чорап "ВИПбрадър" видях 2 нагласени скандала с цел гледаемост, но вече никой не им връзва !!!
42
1
 
39
 
! Отговори
до 54 преди 6 години
И да не са такива ,нивото им е дори по-зле.Не ги знам точно в какво им е преминал живота ,но в модерна България се напълни с държанки ,жени без никакъв морал,меркантилни,нагли и със самочуствие без никакво покритие.Бедняшки истории,бедняшки пепеляшки.
41
0
 
65
 
! Отговори
за Витков! преди 6 години
Хора уважавайте времето си ,не гледайте простотии.
40
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя от двете на снимката е с Мегъз? А другата със стегнат ли е?
39
3
 
33
 
! Отговори
Trolland Dump преди 6 години
"И двете имат високо самочувствие, защото са добре финансово."Верно ли? Ако бяха "добре" финансово, нямаше да са в тоя зоопарк, ами щяха да си гледат кефа. Там са за хонорарче, малко да им се вдигне рейтинга(че после да се "продадат" по-добре). В общи линии ***.Познатите ми, които наистина имат пари(не си говорим за 100-200 хил, а от няколко милиона нагоре), са почти винаги извън България, гледат си кефа и пет пари не дават тук някой познава ли ги и какво мисли за тях.
38
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страхотни захапки! И двете!
37
0
 
63
 
! Отговори
Лида преди 6 години
Нова телевизия извършва обучение на подрастващите по проституция. По-голямо от това престъпление има ли? Всички институции мълчат.