Най-прекрасното момче... МОЕ Е! Маги Желязкова, вече Сидерова

Новият мъж до манекенката е бивш служител на ГДБОП
2 окт 2017 07:07,
39

Снимка: Facebook

Моделката Маги Желязкова вече е Сидерова. Преди два дни красавицата мина под венчило за любимия си - Георги Сидеров.

Това е втори брак зя нея, бившият борец Борислав Желязков, известен като Боби Манекена и Маги се женят през 2003 г., като кум на сватбата им тогава става шефът на ВИС-2 Георги Илиева със съпругата си Мая. Щастието им продължава до 2010 г., когато се развеждат. Имат голям син.

"Аз не исках да лъжа и да играя двойни игри. Боби даже не беше учуден от това, че поисках развод, той сам усещаше накъде отиват нещата", споделя през годините Маги.

Днес обаче тя е щастливо омъжена: "Най-важното е, че ме обича безумно и ми дава всичко. Най-прекрасното момче... МОЕ Е!", настоява манекенката за новия мъж до себе си, който е бивш служител в ГДБОП и има две момчета от отворена връзка. 

Във Facebook-а на Маги се появиха снимки от църковния брак и от сватбеното тържество на Мисис България 2003 г. и Георги Сидеров в луксозен хотел в София.

На събитието са присъствали куп знаменитости, сред които бизнесдамата Ваня Червенкова, фолкпевицата Рени и Азис, който публикува видео в социалната мрежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Въпрос преди 1 година
Тез от Индия ли са?
34
0
 
0
 
! Отговори
Стефано Димитров преди 5 години
Този човек да не е някакъв роднина на лидера на Атака Волен Сидеров ?
33
1
 
4
 
! Отговори
Dablin преди 6 години
Tozi reorgi siderov e DILAR PRODAVASHE BIALO V DABLIN V DISKOTEKA CRISTAL BESHE OHRANA
32
0
 
1
 
! Отговори
Dablin преди 6 години
Haha
31
0
 
8
 
! Отговори
Лео преди 6 години
А като е от толкова години разведена, защо до онзи ден беше с фамилията на бившия си? И с какво се занимава новия, че поддържат завиден стандарт?
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Писна ми да чета коментари че новината била ***. Вие четете такива новини, то иначе има и друго за четене. Ама че сте прости
29
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има нещо конско отблъскващо в тази жена а и съмнително *** тен?На всичкото отгоре ни учи на МОРАЛ при Гала !!!Но това се харчи в БГ!!!
28
5
 
17
 
! Отговори
лика прилика преди 6 години
И двамата са вУци.
27
2
 
23
 
! Отговори
Луи дьо Фюнес преди 6 години
Има ли нещо нормално в тази ненормална държава? Стига с ***!?
26
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей чи умни млади и красиви! Зеткото до колкото си спомням е физик и преподавател в мутренската гимназия а булката професорка и преподавателка по алгебра в университета за бьрзи смели и срьчни.
25
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да са живи и здрави! Не им симпатизирам, но нямам основание и да ги мразя, щото като четох дотук много хейтене, много нещо. Не са добри модели за подражание, както някой се опитва да ни ги натрапва, но това е българското общество, гледай тия дни е ред на Сидеровите младоженци, на Добревските кумове и т.н. и нямаме кой знае какво друго да покажем, като елит и по свтабите на елита - Рени, Азис, Валери винкела в носия и кой ли не.
24
2
 
32
 
! Отговори
Кирчев преди 6 години
Г-н Златко Желев, защо ни занимавате с такива хора? Каква новина е това и кого от нормалните ни съграждани би интересувало какво се случва с подобни същества? С какво са Ви интересни те, с какво трябва пък да са интересни на нас, читателите??? Нищо друго важно ли не намерихте в ежедневието, което ни заобикаля, та сте се хванали да ставате хроникьор на дребните престъпници и техните компаньонки???
23
4
 
17
 
! Отговори
04-уден преди 6 години
К'ви са тия, бе!? За първи път ги чувам - да не са кандидати за Ким Кардаш или Париц Хилтон!?
22
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНеее, тоя път Магито няма да оцелее, вярвайте ми! :)
21
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спокойно. До година-две, Магито ще запее друга песен и как брутално се подвела, ще го плюе една година и старт към следващия.
20
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като го гледам тоя младоженец, сигурен съм че може да има общо с ГДБОП само ако е бил задържан за нещо и после пуснат. Чак такива ачик-мутри при тях няма. Иначе случката е нормална - кифла/труженичка с мутра, естествена комбинация. Сега ще им се народят мутренца и ще заживеят харно в жълтата хроника, докато тоя не й откъсне главата окончателно някоя събота. Бива!
19
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
платен репортаж
18
1
 
17
 
! Отговори
Bit преди 6 години
Местя.
17
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да са живи и здрави.Иначе..мило и добре позната родна картинка.Жена, изглеждаща с поне 5 ботокса и още операции, със съмнителен интелект, но за сметка на това със самочувствие...с един брак, кумувал им известен мафиотски бос...в момента се омъжва за момче...с мускули...и също така, добре познат аутфит.Звездите на България.
16
3
 
17
 
! Отговори
Клеций II преди 6 години
До ГошуЕхх, Гоше, Гоше, няма такова нещо като "прекалено млада". А па на 24 си е в златната възраст за плющене. Радвай се на късмета си и не изпитвай угризения. На този свят няма морални или етични норми, има само желание и завист. Обществото е съставено от лицемери. Е_би без задръжки докато можеш. Никой не съжалява, че е живял добре когато тръгне да си ходи от този свят, всички съжаляват, че са имали задръжки и морални терзания.