Най-прекрасното момче... МОЕ Е! Маги Желязкова, вече Сидерова

Новият мъж до манекенката е бивш служител на ГДБОП
2 окт 2017 07:07,
39

Снимка: Facebook

Моделката Маги Желязкова вече е Сидерова. Преди два дни красавицата мина под венчило за любимия си - Георги Сидеров.

Това е втори брак зя нея, бившият борец Борислав Желязков, известен като Боби Манекена и Маги се женят през 2003 г., като кум на сватбата им тогава става шефът на ВИС-2 Георги Илиева със съпругата си Мая. Щастието им продължава до 2010 г., когато се развеждат. Имат голям син.

"Аз не исках да лъжа и да играя двойни игри. Боби даже не беше учуден от това, че поисках развод, той сам усещаше накъде отиват нещата", споделя през годините Маги.

Днес обаче тя е щастливо омъжена: "Най-важното е, че ме обича безумно и ми дава всичко. Най-прекрасното момче... МОЕ Е!", настоява манекенката за новия мъж до себе си, който е бивш служител в ГДБОП и има две момчета от отворена връзка. 

Във Facebook-а на Маги се появиха снимки от църковния брак и от сватбеното тържество на Мисис България 2003 г. и Георги Сидеров в луксозен хотел в София.

На събитието са присъствали куп знаменитости, сред които бизнесдамата Ваня Червенкова, фолкпевицата Рени и Азис, който публикува видео в социалната мрежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
17
 
! Отговори
Клеций II преди 6 години
До ГошуЕхх, Гоше, Гоше, няма такова нещо като "прекалено млада". А па на 24 си е в златната възраст за плющене. Радвай се на късмета си и не изпитвай угризения. На този свят няма морални или етични норми, има само желание и завист. Обществото е съставено от лицемери. Е_би без задръжки докато можеш. Никой не съжалява, че е живял добре когато тръгне да си ходи от този свят, всички съжаляват, че са имали задръжки и морални терзания.
15
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кои са тези?
14
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям праз! Колко интелигентно момче. Да и завиди човек на тази интелектуалка.
13
2
 
15
 
! Отговори
TOP SECRET преди 6 години
Маги Желязкова малко с тъмна кожа което вероятно има небългарски корени , тука става въпрос за така нареченето Ромско общество ''Сивите гълаби'' още като Дасикане Рома-български роми вероятно става въпрос за побългарени роми някаде по Византия по нашите Земи но за това твърде малко инаформация има и въобще не се коментира в България , явно има нещо обидно или срамно в тая История
12
7
 
6
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
До Клеций IIТя не е просто хубавица, а убийствено красива в лицето с невероятно тяло, просто съвършена. Жалкото е, че е прекалено млада - на 24 години и не можем да имаме нищо общо, прекалено съм стар за нея, въпреки че много се харесваме и си правим разни неща от време на време :) А за Стокхолмския синдром и аз й го казах. Тя е софиянка от Овча купел, не е ***. Но явно такъв им е вкуса на жените по нашите балкански ширини. Аз съм 180см, 77кг и според нея трябва да кача още поне 90 да съм
11
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"момче" ?! Той си изглежда като млад пенсионер. Отворени връзки, разсипани бракове...и много силикон. Това е елитът на България
10
0
 
24
 
! Отговори
123 преди 6 години
Чудя се тоя дали харесва жени, след като е взел тая. Пък за нея е нормално де, няма да вземе да се хване на работа, я?!
9
5
 
23
 
! Отговори
Клеций II преди 6 години
До ГошуТова е някакъв вид "стокхолмски синдром", един вид "бий ме, обичам те". Много жени го правят това и е описано във фройдистката психология. Тези момичета са расли в работнически семейства с бащи простаци и насилници, това са виждали като малки, това считат за "истински мъж" като пораснат. Такъв им е манталитета - момичета от малки населени места, от крайните работнически квартали, или казано по друг начин - "сел_янки". Лошото е, че някой от тях са хубавици, а на нас мъжете ни се плющи:)
8
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей чи толкова млади и хубави!
7
1
 
26
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
До КлеАз вече от тоя факт не се учудвам изобщо. Ами явно са ни такива жените, не ги коря. В събота дойде при мен едно момиче, бивша просtитутka и настояща сервитьорка и седя с мен цял ден. Нещо се разприказвахме и бях много учуден, че не знае за сайтовете за запознанства като Гепиме и Елмаз. Седнахме да й ги покажа на компа и се шашнах, като докато разглеждаше мъжете си хареса точно една супер мутра - само мускули и татуси с брадясала физиономия, гледаща лошо. А тя е била жертва на насилие!
6
1
 
19
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
А на сутринта вяха ли чаршафа? :)))
5
1
 
40
 
! Отговори
Кле преди 6 години
От едната мутра на другата мутра. И после как да не ти е смешно, когато тези про_титутки започнат да говорят за "любовта", колко били "добри и мили" техните половинки, как те харесвали мъже "с чувство за хумор и интелект", и т.н. И накрая се женят за някакви брутални мутри, които са били силови рекетьори по някакви бригади или ченгета от ГДБОП (разбирайте частни рекетьори на държавна заплата). Не искала да играе "двойни игри" - това е другото наименование на "изневярата" вероятно?
4
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кви са тия орангутани бе за какво ни занимавате със тия.
3
0
 
29
 
! Отговори
Руми преди 6 години
Хихи, очаквайте МагиВечеСидерова в следващите дни в "На Кафе" при Гала! Тя е известна с точни тези си гостувания! А, и да не забравя, и в другата люпилня на випки, Биг Брадър беше!
2
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От ромски произход ли е младата булка?
1
1
 
65
 
! Отговори
Шопа преди 6 години
Сидеров изгоря с тоа таласъм.