Джони Деп се затрудни: Не може да продаде имота си

Актьорът изпитва финансови трудности от известно време
Обновена: 3 окт 2017 18:38 | 3 окт 2017 18:38, Петя Славова
8
Джони Деп се затрудни: Не може да продаде имота си
Снимка: архив, Reuters

Въпреки че печели милиони с хонорарите си в киното, Джони Деп изпитва финансови трудности от известно време. Холивудската звезда продаде голяма част от имотите си.

Той се раздели с четири луксозни апартамента, като последния продаде за 1,82 милиона щатски долара. Общата сума от продажбата на четирите имота възлезе на 12,78 милиона щатски долара и сега само един си търси купувач. Всичките пет апартамента са в жилищния комплекс "Ийстърн Колумбия билдинг" в Лос Анджелис.

Последното жилище, обявено за продажба има красив изглед към града и планината, но въпреки това никой засега не иска да се засели в него, пише OK Magazine.

Звездата от "Карибски пирати" първоначално пусна в продажба имота за 3,4 милиона долара. През март той намали цената на 2,9 милиона долара, но и така не успя да се раздели с него. Сега имението струва едва 1,4 милиона. То е с жвописна гледка, седем спални, гараж за четири автомобила, фитнес и басейн.

Още новини за звездите четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
АСЕН преди 6 години
А нашите актьори събират левчета да си купят апартамент в София .Видял Деп финансови затруднения....
6
1
 
15
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Джони,не си продавай...къщичката.Какво са 2 милиона за теб-нищо.Качи се на старата...гемия и вдигни котвата и...веселия Роджърс.Попътния вятър в платната ще те откара до остров Тортуга и някоя натоварена със...злато търговска гемия,остава само да я вземеш на...абордаж и готово.Преди това ми се обади,за да те...транслирам през тунел на времето 300 години назад.Не вземам много за услугата,само искам да заснемеш с джиесема приключението и да ми го дадеш,за да си го гледам само аз.
5
1
 
13
 
! Отговори
Мечтател преди 6 години
Ех, да му имах финансовоте проблеми.
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като падне на сто лева да ми тегли един телефон, ще му го купя, после ще го продам на кума ми за 120 лева...Тия хора така и не рабзраха, че който има няколко милиона няма да се занимава да купува нечия чужда къща, а ще си построи своя, по свой вкус, със своите прищевки.
3
0
 
14
 
! Отговори
Дж.П.Морган преди 6 години
"Всяка стока струва толкова,колкото можеш да и вземеш!"
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
e 7 спални и гараж за 4 коли, нормален човек би си взел 3 апартамента
1
1
 
25
 
! Отговори
Ицо от бл.342, Люлин преди 6 години
Аз за имота на тоя повече от 1.2 милиона няма да дам в никакъв случай!