Джулиана Гани влезе в Залата на тъпотията с "Фри зарядка"

Вижте част от най-колоритните участници в Big Brother през годините
76
Джулиана Гани влезе в Залата на тъпотията с "Фри зарядка"
Кадър: Нова тв

Big Brother е шоу, което прави едни хора малко по-популярни в продължение на няколко месеца. Но често за тази мимолетна слава се плаща цена. Защото лъсва не само характер, но и обща култура, изразяване, дори простотия. И отново си в окото на медиите. Но не те венцехвалят като ВИП, както са си въобразявали преди да влязат в къщата.

Джулиана Гани влезе в Залата на тъпотията снощи в опита си да обясни колко се е променил шеф Петров, след като положи обет за мълчание. Тя информира други участници, че го виждала да прави дори "фри зарядка".

Силиконката, която искаше да разиграе "предните си гърди" благотворително, се била сгодила или омъжила преди шоуто. А мъжът до нея видимо е на "ти" с фитнеса и едва ли започва деня си с "фри зарядка". Може пък това да е някаква нова система за сутрешни упражнения, която е "фри" и няма нужда от инструктори или треньори.

Кои са най-емблематичните участници в неписаната Зала на тъпотията?

Може би най-колоритни си остават досега Тризначките – Вяра, Надежда и Любов. Тяхната нечленоразделна реч бе трудна за разбиране, а и заради скоростта на изричане голяма част от хитовете им ще потънат незапомнени в историята. Но все пак има и архиви, в които са вписани техните лафове, от които може да ни стане "бедна фантастиката".

Тяхно е дело префасонираната поговорка "Право уче в коми" или прозрението, че в Лондон плащали 300 паунда повече към заплатата ако си красив. За фолклора те допринесоха с прозрението "Печен е, ама не е обръщан и от двете страни".

От тях разбрахме, че човек може да се прави на "клоунинг", или пък да бъде "интелигентно прост". Както и че няма разлика между стволови и полови клетки. Тяхната подозрителност към другите хора пък е описана от сентенцията: "Аз не вервам на миглите си, камо ли на клепките!". Когато пък не харесват някой човек въобще не го бавят - "Я не ми се намесвай, защото, като те видим, направо антипатия получавам!".

Всъщност, с техните простотии може да се запълни доста дебела книга, но като че ли светото риалити трио е най-добре описано от самата Любов: "Ние сме забележителни, щото забелязваме всичко".

Азис и Деси Слава пък сложиха началото на Великите географски открития. Без да е поставена някаква задача, Деси ни осведоми, че столицата на Италия е Милано, а на Австралия – Манхатън. Влезе и в остър спор с Азис за столицата на Швейцария. Азис настояваше за Женева, докато тя го контрира, че е Хелзинки.

Като техен достоен заместник се прояви Черната Златка с твърдението, че столица на Великобритания е Англия, а столицата на Сърбия е Белгия или Босна. Самата Златка доста се засегна от пропуските си в училище и дори обяви, че ще започне да заляга над книгите след шоуто.

Проблемът въобще не е дали знаеш столиците на различни държави, все пак това е общодостъпна информация и като ти трябва - можеш винаги да си я набавиш. Тъпото е през живота си да не си прочел една книга, да не се интересуваш какво се случва по света, да живееш в собствения си свят. А няма как да не признаем, че у нас съществува паралелен свят на "моделките". Натокани и напомпани девойки искат да са ВИП, но когато ги "дават по телевизора" почва да лъсва истината за полираните гънки на мозъка им.

Мисията на Златка, Азис и Деси Слава бе продължена от Светлана Василева, според която Холандия е столица на Белгия. На изпит по правопис пък написа вместо "кренвирш" - "кренвриш". Как да не завриш, когато Катрин Вачева се хвалеше с две висши образования, а познанията й за 2 юни достигнаха до: "Тогава вият сирените".

Да се върнем към първата ни героиня - Джулиана Гани, която пък имала три дипломи. Още ли смятате, че българското образование е на европейско ниво? То у нас е по-лесно да изкараш висше образование, отколкото да си запишеш детето на детска градина. На тези, които не им се учи - с няколко клика на мишката пък могат направо да си купят тапиите. От който университет пожелаят.

Няма как да не похвалим Big Brother, че сваля маските на подобни хора, защото те са представяни като идоли и модели за подражание. Всеки родител трябва да се вгледа в тези медийни образи и да помисли иска ли детето му да прилича на тях?

Да има и някакви привилегии, които могат да поблазнят златотърсачките - ако си достатъчно пробивен можеш да се сдобиеш с кола и къща, но само временно. После идва моментът, когато всичко връщаш и приказката свършва. И си оставаш с двете или трите висши образования, които не ти отварят никакви врати. Защото са фалшиви - не като подпис и печат, а като нещо научено в университета.

И нека не излизаме със заучени фрази, че на една жена й е достатъчно да бъде красива. Все пак не трябва ли да "правим диалог" (многократно използвано съчетание в речника на фолкпевицата Мария) с тях? Достатъчни ли са ви темите за кубици, силикон и мъдри мисли на Паулу Коелю и Хорхе Букай?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това някаква ромска принцеса ли е? Да не е на цар киро някаква наследница на династията?
40
0
 
18
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Не са честни от бай брадър, никога не са били всъщност, с целия им стремеж да представят това " произведение" на евтината пластична хирургия " изненадата" на сезона- то са едни напъни на никито да каже колко всъщност се разминава външност от вътрешност, колко пък трябва да се вслушат в нея , в гласа на добродушното " просто" . Явно някой и е фен ,и я изтъкват . За разлика от мегито( не съм и фен) , но яко я режат ( за което и тя им помага, хич не я слуша главата) . Въобще - една претоплена чорба
39
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отвратителна е с тия огромни джуки. Прилича на измръзнал водолаз. При ниска температура на водата се получава такова подуване и особено ако си бил с шнорхел, после изглеждаш като тая ***. За щастие, при гмуркачите е кратковременно, но при тоя киликанзер...
38
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо и е така подуто лицето, някаква алергия ли има?
37
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И от време на време Ексъдъс
36
7
 
9
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
До МиткоАбсолютно, живеят в седемдесете и осемдесете и си мислят че света се върти един път годишно на 1 юли сутринта след изпити 30 бири и литър водка.
35
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление, зрителите на тая перверзия са на същото интелектуално дъно, а такива колкото щеш вероятно.
34
3
 
35
 
! Отговори
КРАСИВ преди 6 години
БОЖЕ КАКЪВ УРУНГЕЛ!!! БОГ И Е ВЗЕЛ ТОЛКОВА МНОГО НА ТАЯ НЕЩАСТНИЦА
33
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МанолскиЕ то това писание се отнася явно за бившите и мъже - тия дето са и дали пътя, като са си прибрали преди това колата и ключовете от апартамента :))
32
42
 
10
 
! Отговори
Mitko преди 6 години
И с какво някакви метълисти в третата възраст са по-възвишени и културни от чалга фуриите?
31
3
 
40
 
! Отговори
Ужасен преди 6 години
Тази псевдо VIP-ка направо чупи ***.
30
1
 
36
 
! Отговори
Розамунде преди 6 години
Статията ми хареса неимоверно.... :)
29
8
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова вкъщи се гледа само NG и Discovery и се слуша само Мейдън и Пантера!аз казах!
28
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Представяте ли си някой да вземе една от тризначките за жена....и в добавка две балдъзи...малииииииииииииии...тръпки ме побиват...
27
3
 
43
 
! Отговори
Балканска култура преди 6 години
Според мен зрителите на VIP брадър трябва да се прегледат при психиатър!!Нормалните хора прескачат тв канали пълни с глупости и разни брадърчета.
26
3
 
31
 
! Отговори
Другарката Айше преди 6 години
Туй момиче май е от нащи бре?! Или гриша? *** много уйбаво бе, пу пу да ни му йе уроки ;)))
25
2
 
26
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
Малко хора знаят, но тази госпожица дори е написала книга "Мъжете са ***" :D
24
0
 
38
 
! Отговори
Смешен плач преди 6 години
Tъжното е, че се изобщо се обръща внимание на подобни персони
23
2
 
12
 
! Отговори
ами става преди 6 години
До Жоро с мотороМалко хлопа ....
22
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно от най гениалните изказвания който съм чувал е стига си правила диалог към жена която прави монолог. Честно казано има много прости хора на този свят.