Мария аут от VIP Brother, разочарована от Касабие

Дани Милев също напусна шоуто, зрителите го изгониха
24
Мария аут от VIP Brother, разочарована от Касабие
Кадър: Нова тв

Договорните отношения между фолкпевицата Мария и VIP Brother приключиха. Тя напусна шоуто по начина, по който мина нейното представяне - със скандал.

Тя се заяде със Сашка Васева и в типичния й стил и тон нападна Дупнишката Мадона. Грехът на Сашка бе, че даде описание на своите съквартиранти, които не се харесаха от всички.

Блондинката получи упреци и от Тото, който се засегна на определението "Дон Жуан". С мотива, че си има сериозна приятелка той направи забележка на Сашка, което е странно, ако той няма гузна съвест. Тото е особено близък с Ваня Щерева и Миглена Каканашева.

Иначе на излизане Мария заяви, че а останала разочарована от Енджи Касабие, независимо, че с Мегз сътвориха най-грозните сцени в шоуто. Нейният фаворит за победитеол е Цуни, който й приготвяше сутрин кафе, а веднъж и закуска.

Иначе шеф Петров получи разрешение да говори и децибелите в Къщата се завърнаха. Най-добрият приятел на готвача обаче съще вече е аут от шоуто.

Дани Милев получи най-нисък зрителски вот сред номинираните. Той изрази надежда Петров да бъде победител в надпреварата, но призна, че би заложил на Мегз заради нейната целеустременост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари