Мария аут от VIP Brother, разочарована от Касабие

Дани Милев също напусна шоуто, зрителите го изгониха
24
Мария аут от VIP Brother, разочарована от Касабие
Кадър: Нова тв

Договорните отношения между фолкпевицата Мария и VIP Brother приключиха. Тя напусна шоуто по начина, по който мина нейното представяне - със скандал.

Тя се заяде със Сашка Васева и в типичния й стил и тон нападна Дупнишката Мадона. Грехът на Сашка бе, че даде описание на своите съквартиранти, които не се харесаха от всички.

Блондинката получи упреци и от Тото, който се засегна на определението "Дон Жуан". С мотива, че си има сериозна приятелка той направи забележка на Сашка, което е странно, ако той няма гузна съвест. Тото е особено близък с Ваня Щерева и Миглена Каканашева.

Иначе на излизане Мария заяви, че а останала разочарована от Енджи Касабие, независимо, че с Мегз сътвориха най-грозните сцени в шоуто. Нейният фаворит за победитеол е Цуни, който й приготвяше сутрин кафе, а веднъж и закуска.

Иначе шеф Петров получи разрешение да говори и децибелите в Къщата се завърнаха. Най-добрият приятел на готвача обаче съще вече е аут от шоуто.

Дани Милев получи най-нисък зрителски вот сред номинираните. Той изрази надежда Петров да бъде победител в надпреварата, но призна, че би заложил на Мегз заради нейната целеустременост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
3
 
! Отговори
защо преди 6 години
До Офф ,да се омитаА ти да не си па красив/красива от неа най вероятно и ти си жудже. Огледай първо себе си пък после коментирай другите
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле, аз мислех да събираме пари за масирана атомна бомбардировка върху къщата с тази *** барабар с продуценти и екип, а те взеха, че почнаха да ги гонят.....
18
3
 
35
 
! Отговори
Грудю преди 6 години
Едно нещо българина не иска да разбере. Всичките тези риалити формати - брадъри, ферми, готварски предавания, х фактори ... са по сценарий. Участниците имат предварително зададен сценарий и хонорар.
17
0
 
37
 
! Отговори
На Мара майка й преди 6 години
Излезнала със скандал????!!!....Защо не кажете, че просто договора й беше за 3 седмици и момичето излиза да празнува рожден ден...Всичко си е по сценарий
16
2
 
29
 
! Отговори
Цонко преди 6 години
Мария доказа, че пътят от VIP ескорт до VIP брадър е само една крачка! Браво!
15
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Матрак, ама ако ти е гола в леглото ще се разцепите да и правите деца,нали?Добре си е марийчето оплеле си е не кошницата ми кошът даже.
14
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Егати грозната ***.
13
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оф тая изглежда страшно. Ума ми не го побира защо си го причиняват тези, огледала нямат ли?
12
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво нещо е генетиката. Марчето е наследствена, потомствена династична проститууттка. Ако имаше как да се изследват предците и от женски пол щеше веднага да се установи че още 30 пъти прабаба и е обслужвала сексуално 6-ти Пулпудевски легион на император Траян
11
2
 
38
 
! Отговори
Отварач преди 6 години
Сетила са Мара да са побара.
10
1
 
46
 
! Отговори
ДОРМЕО преди 6 години
Матрак си е, брато, матрак е. Добре го каза. Върху матракът се лежи. Марчето е известна стара подложка. Даже е тюффлек и дюшек. Що народ се е излежавал и изпърдявал върху и......
9
3
 
51
 
! Отговори
Общо за всички преди 6 години
Лош матрак! Пие, пуши, злослови, мързелива, простее, злобее.... Лош матрял исках да кажа-'не матрак. Никакво възпитание.
8
34
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ега ти прим.итивите, които пишат тук. Освен устните и друго не забелязахте ли? Колкото прими.тивни са постовете ви под другите статии, толкова са първосигнални и тук.Скрити зад монитора е лесно да се присмивате на външността на друг. Как ли изглеждате вие самите?!
7
1
 
16
 
! Отговори
гх преди 6 години
пфу
6
2
 
58
 
! Отговори
някой преди 6 години
Не ви ли е ясно на какво приличат джуките на отварачката и на другата убавица?За какво се използват също не е трудно да се сетите. ОТВРАТ И ПОЗОР В ЕФИРА !
5
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
целунала ютията
4
13
 
40
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Енжи Касабие е дама ! Мара е Отварачка...
3
2
 
48
 
! Отговори
Гоце преди 6 години
Тая *** има маймунски сурат. Досущ като две други известни ***- Мария Игнатова и Ива Екимова. Вгледайте се добре в тях- и трите мязат на маймуни.
2
2
 
83
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Тая ако си наблъска още малко силикон в джуките ще заприлича на Доналд Дък. От къде ги вадите тея карикатури бре? И какъв мъж трябва да си за да скочиш на това страшилище?
1
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хе хе, на снимката лабиите й са излезли много яко! Бе от где ги изравяте тейзи фитуграфии, направо ви се чудя!