Повелителят на соления боб отново кълне, отнесе го Мегз

BG Роналдо иска да шамари готвача, Петров го плаши със сина си
15
Повелителят на соления боб отново кълне, отнесе го Мегз
Кадър: VIP Brother

След почти три дни мълчание, устатият шеф Петров се завърна към познатия си стил и отново нападна жена в къщата на VIP Brother. Този път го отнесе Мегз, а сред обидите му нямаше нещо ново. Тя била никоя, бизнесът й бил с парцалки, как ще остарее с три котки. Все пак не достигна висини да пророкува колко души ще има на погребението й.

Дизайнерката обаче не му остана длъжна и се противопостави, което постави на ново напрежение сред участниците. Джулиана Гани сипа масло в огъня като разказа как Мегз биела майка си, което тепърва ще става обект на крясъци. Мис Силикон видимо не понася Каканашева и заплете интригата, явно от страх сама да се изправи очи в очи.

В спора този път се намеси футболистът Дани Златков, който се опита да защити Мегз и дори заяви, че ако не са били в шоуто е щял да ошамари Повелителя на соления боб. Двамата размениха остри реплики в стил "мутри от 90-те", като Петров продължи да плаши колко страшен е навън и как Роналдо може да бере ядове със сина му.

Феновете на шоуто пък останаха изумени, защото всеки е чувал дете да плаши с баща си, докато обратния вариант е рядко срещан. За интригантското поведение на Гани пък присъдата на коментиращите в социалните мрежи е категорична - мени си мнението по-често от силикона.

Снощи стана ясна и причината за охладнелите отношения между вече напусналата Мария и Енджи Касабие. Два дни преди да изтекат договорните й отношения с продуцентите, Мария започнала да си посъбира нещата, а пък Касабие превземала нейните закачалки и шкафове. Мария се обиди, че ливанката й направи забележка за ябълка на шкафчето, която миришела.

Това отприщи надменния речник на фолкпевицата, в чиято ценностна система на върха седи понятието "дама".

"К'ви са тия разговори, аз съм изумена от теб. Тук два дена разхвърляш багажи, хвърляш. Това е неуважение към човека, с когото си бил. Просташка история е твоята. Тук сме били едно цяло и сме делили една баня. Накрая аз си събирам багажа и ти си разстилаш твоя", нападна фолкпевицата.

Набедената за диетоложка пък започна да се извинява, което подхрани атаката на Мария и се започна монолог с реплики "не ме прекъсвай" и най-важното заключение - Касабие не е дама и няма шанс за приятелство между тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
11
 
! Отговори
.nona преди 6 години
Това "шефче"наистина ли не може да сметне 2+2 и да столи,че с това поведение удря по имиджа на ресторанта си?И понеже попита няколко души"кой си ти,бе",дали има реална самооценка за себе си,жалък и комплексиран дребен/и на ръст/човечец.Между другото вижте някои коментари в мрежата за ресторанта му,та няма д а се изненадам и за хлебарчиците
13
1
 
9
 
! Отговори
нема нужда преди 6 години
Пак ли ни пробутвате психодиспансета на Тупарев?
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, кой си губи времето да гледа глутница никому неизвестни "ВИП"-ове....
11
2
 
14
 
! Отговори
Бизнеспарко преди 6 години
Закривай!
10
7
 
16
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Ромският Роналдо що не си яде чорбата приготвена от шевчето,а се прави на мъж !!! А и забравя ,че му я няма ромската глутница,а ромите са силни само в глутница !!!
9
3
 
15
 
! Отговори
Шеф Кенеф преди 6 години
Шефчето е зленце. Ама накрая се набута между шамарите. Проси проси и си го изпроси. Можеше просто да си стои кротко и да си готви бобеца.
8
3
 
17
 
! Отговори
скънка преди 6 години
Хора, проумейте, че никой не гледа това шоу, за да гледа как някой се храни,пие,спи или как влиза в конфронтации. Това шоу е интересно,защото се вижда как едни добри манипулатори в реалния живот биват манипулирани, разобличени и разкривайки ги като личности от сложния алгоритъм на брадъра.Бъдете сигурни, че всички са имали разработена стратегия,преди да влязат,а сега изглеждат трагично. Шапка свалям на Мегс, единствена, която отстоява позицията си.
7
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Toзи "световно признат" шеф не са го чували никъде по света.
6
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пред този "шеф" дори образ като пишман-Роналдото ми изглежда като интелигентен и културен млад човек. Ако трябваше да го съдя само по физиономията и татусите щях да го мисля за някакъв пореден салфеткаджия.
5
5
 
16
 
! Отговори
.... преди 6 години
Не мога да повярвам, че има хора, които гледат тая простотия!!!
4
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шефчето нещо на мишок приличаше когато бе предизвикан от мъж.
3
3
 
28
 
! Отговори
боян преди 6 години
саше, дано ти плащат вредни за това, че трябва да гледаш и пишеш за това малoумие
2
1
 
26
 
! Отговори
а преди 6 години
Шефче пак напада жени, обаче предизвикан лично от мъж, почна да намесва трети лица, в случая сина си/жалкарска история/. Имайки предвид как се представяше на изискващите по-добра спортна форма мисии, как мислите ще се опъне на здравеняк като Дани, ако се изправи лично? Иначе да си викне подкрепа всеки може, това ясно. Ама при мъжка конфронтация наистина го виждам с два шамара на земята и пак ревящ...
1
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шеф Петров го гони някакъв силен комплекс от жени. Може би жена му го бие и сега си го изкарва на жените в къщата. Няма да коментираме факта, че прилича на торба с л****.