Шеф Петров към Роналдо: Ще те поря, ще те изнасилват!

Във VIP Brother съвсем изтрещяха, Гани реже рокли
104
Шеф Петров към Роналдо: Ще те поря, ще те изнасилват!
Кадър: VIP Brother

Истериите на шеф Петров достигнаха историческо дъно, а VIP Brother се превърна в мутренска арена. Напрежението между готвача и Дани Златков достигна връхна точка, а след едно ритнато кошче от футболиста Петров видя заплаха за живота си. Това отприщи цветистия му език, последваха и люти закани.

"Ще те вкарам в затвора и там ще те направят жена. Ще влезеш с чорапогащник. Ще ти намерят уж случайно нещо в колата, нещо беличко. Ти си срам, на 28 години, а се правиш на Роналдо. Мен ме наричаш клоун, ти си палячо! Ако излезеш преди мене, наистина ще имаш проблем. Много селски си ти. Ти си срам за македонците. С обичките, с гела, ти си палячо", крещя шефа.

Последва нова тирада как щял да "го отвори като агне" и "да го разпори".

Футболистът се оказа по-благоразумен и първи даде отбой, а Петров беше привикан в изповедалнята да бъде усмирен. Той пък поиска да се изкара жертва, въпреки крайните заплахи, които отправи.

Може би ще бъде любопитно на полицията неговите заплахи как може да изфабрикува навън появата на "нещо беличко" в колата на когото и да е - в случая на Златков.

Иначе седмичната мисия създаде нов конфликъ. Участниците играят на телевизионери, а Мегз трябваше да подреди кой е най-умен, най-богат, най-успял. Тя посочи за най-глупава себе си и Джулиана Гани, а Ваня Щерева се съгласи на глас, че силиконката с право е в дъното на тази класация. Гани подпали и тя започна да ръси закани, а в един момент разряза и една рокля, която й бе подарена от писателката.

"Ванче, това правя с твоите кирливи подаръци. Повече да не ми пипаш нещата и гримовете. Аз съм била глупачка. Аз толкова защитавах Ваня, като казваха, че е лицемерка, но вече и аз съм на това мнение", изповяда се Мис Силикон.

Тя се засегна, че попадна и в категория "бедна". Всъщност тази класация жегна най-много егото на участниците, поставената на второ място след Тото - Марги Хранова, и тя се нацупи.

Иначе снощи се проведоха и поредните елиминации, като първоначално списъкът включваше цели осем съквартиранти – Мегз, Сашка, Ваня, Антон, Тото, Джулиана, Дани Златков и Цуни. Заради новата седмична мисия, която превърна къщата в офис на телевизия, Мегз се превърна в изпълнителен директор и това ѝ даде по-специални права. По време на живото предаване Големият брат повери именно на нея тежката задача да спаси двама и дизайнерката посочи Дани Златков и самата себе си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
1
 
! Отговори
Gabriela преди 6 години
Аз гласувам за сватба между Петканов и Петров!
82
0
 
1
 
! Отговори
Gabriela преди 6 години
"Защо занимавате хората с измислените Ви манипулации? Не гледам Биг Брадър, защото е Срам и Позор! "И аз не знам. Защо хора които не гледат шоуто пишат а не правят нещо добро за семейството си вместо да отразяват "Срама и Позора"?
81
0
 
1
 
! Отговори
Gabriela преди 6 години
Шеф Ме Трови е не осъзнат *** който лежи върху също не осъзнатият *** Петканов (документирано в видео от къщата). Сродни души!
80
0
 
0
 
! Отговори
Иезикил преди 6 години
Ъъп
79
0
 
5
 
! Отговори
Beladonna преди 6 години
Шеффа е свикнал на " пудра" и му липсва дозата. Въобще не знае къде е. Не разбирам хората, които са зависими и влизат в подобно предаване какво очакват? Да им осигуряват материал?? Жана беше същата. Трагедия.
78
5
 
26
 
! Отговори
123.300д преди 6 години
Що занимавате народа с просташки предавания...повръща ми се от биг брадъра....ВРЪХ НА ИДИОТИЗМА И ПРОСТОТИЯТА
77
4
 
18
 
! Отговори
AVE! преди 6 години
Не успяхме да станем общество!Единственото спасение за България,е да бъде заселена с друг етнос и по-качествени хора.Давате ли си сметка,че случващото се вътре,се случва и вън-между нас!Кой ще поведе България напред...тези,които се биха за банани пред "Ли_л" или тези,които се продават за пет литра гориво...!?Не петнете името "българи"...тях отдавна ги няма!
76
9
 
15
 
! Отговори
Сава Димитров преди 6 години
Не го гледам това глупаво предаване. Какви випове, кви пет лева. Това са някви скучни и глуповати хора(повечето от тях) и си мислят, че ще блеснат с проЗтотията си. То и самите уж нови неща дето се правят от тази телевизия са все глупави. Това са отдавна паднали звезди... Всичко друго, но не и Vip
75
4
 
10
 
! Отговори
Lina преди 6 години
След всичко, което видях за този готвач от СОЦ- а със свъхсамочувствие си изяснявам защо кръчмата му е винаги празна. Когато човек твърди , че работи нещо е хубаво да ги прави с мъъъничко любов, особено в готвенето. Това е първият сезон до сега, в който Биг Брадър се намесва при вербална агресия. Изумена съм... А , че няма мъже в къщата, които да го поставят на място е повече от ясно. Единствен футболиста демонстрира нещо , но то е поза.
74
4
 
20
 
! Отговори
9 преди 6 години
Биг брадър е манипулатор, това е повече от ясно! Въпросите целяха точно това. Но хората вътре да са извадка на българкият хайлайф и общество!? Толкова празни и бедни хора не съм виждал,честно ви казвам! Хубаво имат кинти, но отвътре всички са кухи. А за Петров, който ми се изявява като голям шеф готвач не го знам колко Мишлен-а има, а и не ме интересува, но някой трябва да му каже, че висулката между краката не го прави мъж.
73
5
 
14
 
! Отговори
Шев Петроф преди 6 години
До анонимен 77 :) Душичка!малка смешна жалка!
72
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предаването е страхотно. Хейтърите вън от България, продажници
71
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
баххти селските пръчки !спрете го тоя сериал бе, това не е нормално !
70
1
 
14
 
! Отговори
Шев Петроф преди 6 години
:) Именно :) Дзъ! "Човека" Петрофф очевидно се замозабравя, и някак си странно ми изглежда като чукна в Google да видя подобно същество да дава интервюта Как българина преяжда и да пише книги Усещане за вкус :(.След подобни изказвания без значение провокирани или не отварям скоба (той много добре би трябвало да знае къде се намира) аз лично бих г озачекнал този "човечец" от whitelist-a!
69
4
 
28
 
! Отговори
Дзъ преди 6 години
Петров има някакви сериозни проблеми. Чудя се жена му как го търпи, приятелите му ...ако изобщо има такива. Много е забавно да плаши младока със сина си а не със себе си (като излязат) ...абе въобще участниците надминаха очакванията ми ... на човек да му се дореве като ги гледа...щото това е представителната извадка на опростаченото ни население ... мъка ми е кво ни чака
68
2
 
5
 
! Отговори
Krom преди 6 години
А...? Това предаване за ... ли е? И въобще какъв е тоя ***.зньо Петров и какъв "шеф" е? Видях го веднъж, и инстинктивно породи в мен желание да ми потъне юмрука в дебелия му мазен корем. Другия не е по стока. Ба.си смрадта.
67
5
 
10
 
! Отговори
някой преди 6 години
Аз пък гледам предаването с интерес.Не защото ми харесват участниците /които са под всякаква критика/, а защото това за мен е един минипарламент. Е, броят им е редуциран на 14 души, мисля, но пък такива са ни ВИП-овете, както и онези 240 броя в онази сграда.Защото си мисля, че ако последните бъдат поставени при същите условия във ВИП Брадър, то циркът няма да е по-различен от настоящия.Така добивам по-реална представа за онези 240 човека.
66
4
 
7
 
! Отговори
риторично преди 6 години
До АнонименХубаво правите, че не го гледате. Обаче има хора на различна възраст, които го гледат. Снощната сцена беше отблъскваща и недопустима за излъчване, някои реплики можеха да бъдат заместени с друг шум, звук, за да не се разпространяват и подобен речник и поведение да не станат обект на подражание.
65
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви са тези миризливи негроиди? Не ми казвайте, че следите това "шоу", ще повърна.
64
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не гледам Vip Brother, няма и да го гледам, Петров го видяхме, какъв злобен комплексар е и в Master chef. А Мара няма нужда да я гледам по TV, редовно я срещам пред блока. Другите дори не ги знам, кои са. Това е шоу за клюкари и хора със скучен личен живот. Мен не ме интересува кой-какво е направил, интересуваме аз какво правя и какво ще направя. И ако говорим за нашенски величия, хай лайф, новобогаташи и прочие, всички са като плюнки на фона на световните от съответния бранш, така че...