Шеф Петров към Роналдо: Ще те поря, ще те изнасилват!

Във VIP Brother съвсем изтрещяха, Гани реже рокли
104
Шеф Петров към Роналдо: Ще те поря, ще те изнасилват!
Кадър: VIP Brother

Истериите на шеф Петров достигнаха историческо дъно, а VIP Brother се превърна в мутренска арена. Напрежението между готвача и Дани Златков достигна връхна точка, а след едно ритнато кошче от футболиста Петров видя заплаха за живота си. Това отприщи цветистия му език, последваха и люти закани.

"Ще те вкарам в затвора и там ще те направят жена. Ще влезеш с чорапогащник. Ще ти намерят уж случайно нещо в колата, нещо беличко. Ти си срам, на 28 години, а се правиш на Роналдо. Мен ме наричаш клоун, ти си палячо! Ако излезеш преди мене, наистина ще имаш проблем. Много селски си ти. Ти си срам за македонците. С обичките, с гела, ти си палячо", крещя шефа.

Последва нова тирада как щял да "го отвори като агне" и "да го разпори".

Футболистът се оказа по-благоразумен и първи даде отбой, а Петров беше привикан в изповедалнята да бъде усмирен. Той пък поиска да се изкара жертва, въпреки крайните заплахи, които отправи.

Може би ще бъде любопитно на полицията неговите заплахи как може да изфабрикува навън появата на "нещо беличко" в колата на когото и да е - в случая на Златков.

Иначе седмичната мисия създаде нов конфликъ. Участниците играят на телевизионери, а Мегз трябваше да подреди кой е най-умен, най-богат, най-успял. Тя посочи за най-глупава себе си и Джулиана Гани, а Ваня Щерева се съгласи на глас, че силиконката с право е в дъното на тази класация. Гани подпали и тя започна да ръси закани, а в един момент разряза и една рокля, която й бе подарена от писателката.

"Ванче, това правя с твоите кирливи подаръци. Повече да не ми пипаш нещата и гримовете. Аз съм била глупачка. Аз толкова защитавах Ваня, като казваха, че е лицемерка, но вече и аз съм на това мнение", изповяда се Мис Силикон.

Тя се засегна, че попадна и в категория "бедна". Всъщност тази класация жегна най-много егото на участниците, поставената на второ място след Тото - Марги Хранова, и тя се нацупи.

Иначе снощи се проведоха и поредните елиминации, като първоначално списъкът включваше цели осем съквартиранти – Мегз, Сашка, Ваня, Антон, Тото, Джулиана, Дани Златков и Цуни. Заради новата седмична мисия, която превърна къщата в офис на телевизия, Мегз се превърна в изпълнителен директор и това ѝ даде по-специални права. По време на живото предаване Големият брат повери именно на нея тежката задача да спаси двама и дизайнерката посочи Дани Златков и самата себе си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шефчето представлява типичният шумен комплексар/торба с л*на. Готов да се бие, но само срещу жени. Когато е изправен срещу мъж започват закани от типа на "ще ти доведа еди кой си, ще те смажат!". Смешен плъх.
22
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя пък *** къв Роналдо е
21
2
 
24
 
! Отговори
Anonimen преди 6 години
Даже не знам кои са във този Брадър :)
20
6
 
28
 
! Отговори
до м.да преди 6 години
Прав си , стойностните хора гледат "Фермата"- високо Ентелектуално , пълно с интЕлигенти и мастити учЕни. Хехехе
19
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най ме кефи като прочета че някой е шеф готвач, падам от коня.
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилното произношение е Чеф или *** направо.
17
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ШеФ Птков и тоя Роналдо са тоП ***!
16
2
 
25
 
! Отговори
Тошово време преди 6 години
Тато добре ги възпитаваше такива едно време...
15
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съвсем паднахме с тези предавания, ударихме дъното като общество. Не знам този медиен съвет за какво е, да се тиражират такива предавания, после се питаме защо и как.Дивотия, простотия и низост. Опростачването продължава неудържимо - продължаваме напред, както казва един известен спортист.
14
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 16Идва от "chef" което както винаги е побългарено ...
13
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На кого е шеф, че така им викат? Той си просто готвач, е може би майстро готвач, но шеф?
12
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо давате ефир на тези *** изобщо? Е ясно защо, защото глупавия балканец се "кефи" на подобни "баровци", а дори част от тях иска да им подражава. С такова население дръжава не става. То си и личи де.
11
0
 
44
 
! Отговори
м..да преди 6 години
Стойностни хора нито биха се съгласили да попаднат в това шоу ,нито биха го гледали. Тези предавания са за опростачване и оглупяване на народа. ..и се справят добре
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
VIP ?????Хахахахаха......ХахахахахахахахахахаааааАаааааууууу.......ПОЗОР !!!!Това е ВИП-ът на България ??????ХахахахахаНаистина нямам думи !!!
9
1
 
17
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 6 години
Толкова дашни жени записаха в къщата, пък тоя на манафлък взе да го избива, ще го *** , ще го пълни , от любов ще колабира. Ама това си му е сваляческия репертоар на средностатистическия български playboy .
8
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Саше, пиши нещо за Айше Капчикова.
7
10
 
4
 
! Отговори
Бай пералня преди 6 години
До Анонимен 6На Роналдо биричеда му личи, че го е щубе та две не види. Както вика готвача, ще го сготвят набързо навънка, разбира се ако всичко не е по сценарий, а то е..
6
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не гледам тв , но от познанията за човека, знам че първата седмица всички са в ролята си на уравновесени , умни и красиви, а после забравят че са пред камерите и се показват в истинската си светлина.И това с изваждането на един участник всяка седмица не е заради гледаемост на предаването, а защото ако ги държат 3 месеца заедно ще започнат да ги вадят с краката напред.
5
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай Брадъра е Вилик и само заради него си струва да се гледа това шоу.
4
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стойностен човек не може да попадне там. Както и в политиката.