Майката на Мегз: Гани лъже, дъщеря ми не ми е посягала

"В душата на младата девойка видях съсухрена от злоба старица"
47
Майката на Мегз: Гани лъже, дъщеря ми не ми е посягала
Снимка: личен архив

През последните дни къщата на VIP Brother се тресе от едно твърдение на Джулиана Гани, което бе разпространено от шеф Петров и извадило извън кожата Миглена Каканашева.

Дори замалко не се стигна между бой между Мис Силикон и Мегз заради клюката, че дизайнерката била удряла майка си.

Още по темата

Е, в разплитането на истината се включи и майката на Мегз, която е категорична, че Гани лъже.
 
"Днес станах свидетел на нещо, което ме изуми, а вярвайте ми трудно може нещо да ме изкара извън аурата ми. А именно, как в душата на една на пръв поглед, млада девойка видях съсухрена от злоба и ненавист старица! Защо умишлено искаш да нараниш някой, аз не го разбирам, а вие? Няма да я порицавам, бих и дала съвет... Джулиана Гани, надявам се да съм изписала правилно името ви, лъжите които изрекохте, предадени уж от "вашата майка", не биха ви били полезни с нищо, не задържайте тази жлъч в себе си, защото тя внася отрова в кръвта, а това ще доведе към болезнени спазми и гърчове, преждевременно остаряване, дано не е късно вече! Мисля, че това внимание към девойката е достатъчно! А пък и който, каквото си направи, никой друг не може... В живота си съм се сблъсквала с много и различни характери, това не ме плаши, напротив мотивирало ме е, и не съм се отказала да вярвам, че все пак в дъното на всяко едно човешко същество има частица добро! Другата личност не мисля да я коментирам, не желая! Дори самата мисъл ме обижда!".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-ха, то се оказа, че Мегз дори не е била в колата! Поведението на Гани е типично за махленска клюкарка, единствената й гордост са апартаментите на майка й, а и трите висши " едно музикално и две други", както сама каза. Поне да беше истинска златотърсачка, да осребри карикатурния си вид, вместо да се омъжи за някакъв *** ;)
12
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мегз с огромните еднакви изкуствени зъбки е много смешна.
11
3
 
22
 
! Отговори
Ядрен Физик преди 6 години
Хм! Кви са тия , бе ?!?! ... Ако искам да гледам К . . ВИ - ще си пусна някой п . . но сайт !!! И с какво по - точно са "ВИП" тези участници ?!?! ... С ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА "УСЛУГИ НА ЧАС" ... С това ли ?!?! ... ЗАТЪПЯЛА И ИЗПРОСТЯЛА ЧАЛГА НАЦИЯ - МЕЧТА ЗА НАШИТЕ РЪКОВОДНИ КАДРИ !!! ОВЦЕ СЕ ВОДЯТ НАЙ - ЛЕСНО ... КЪМ ЗАКОЛЕНИЕ !!!!! ..............
10
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това нещо с фамилия гани има ли въобще огледало да се види на какво прилича? Лично аз изпитвам пог-уса и отвръщам поглед, особено когато по обърнатите джуки има некви трохи от храната. Съдържанието на черепната кутия въобще няма да коментирамр защото такова очевидно липсва.
9
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мегз не е голяма красавица, обаче не може да се отрече, че сега зъбите й са много по- добре, погледнете снимки от преди корекциите- остри, криви, пълен ужас! Не знам защо трябва да се вкопчваме в естественото, когато е откровено грозно, а едни фасети правят чудеса.
8
3
 
26
 
! Отговори
хаха преди 6 години
верно е като бобър
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Мегз като излезе ще и се обясня в любов, много ми харесва. Кльощава, с нестандартна визия и много независима :) Харесвам такива силни жени, кефят ме"Е тя затова е влезнала в брадъра - да се рекламира и продаде изгодно после. Дотук нищо нестандартно. А относно независимостта и не можеш да си напълно сигурен.
6
5
 
29
 
! Отговори
ууу преди 6 години
Тази да я хванеш като строителна количка за краката и докато правиш оная работа тя с горното си чене ще изоре градината.
5
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА!
4
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е Луис Суарес с перука.
3
20
 
17
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Мегз като излезе ще и се обясня в любов, много ми харесва. Кльощава, с нестандартна визия и много независима :) Харесвам такива силни жени, кефят ме
2
4
 
23
 
! Отговори
лорд Евгени Минчев преди 6 години
До Петров победителИ аз много го харесвам....всъщност всички гейове го харесваме. Шеф Петров обича да се облича в женски дрехи, както стана ясно от думите на приятелите му, както и си пада по мъжки секс
1
18
 
14
 
! Отговори
Петров победител преди 6 години
Най-достойният, ако не беше той да са самоизяли ония другите скотьове. И аз да бех на негово место щях да ги псувам от сутрин до вечер, а на Роналдо със сигурност ще му купя чорапогащник, от ония с дупката.