Простащината във VIP Brother не спира, Гани и Мегз на косъм от бой

Двете се сдърпаха след интрига на силиконката
71
Простащината във VIP Brother не спира, Гани и Мегз на косъм от бой
Кадър: VIP Brother

Този сезон на VIP Brother, който според слуховете може да се окаже и последен, надминава всички издания със скандалите между участниците. Шеф Петров, дамата Мария и Мегз ни предложиха серия от излагащи ги ситуации в надпреварата всеки да изтъкне егото си, комплексите си, а и за малко повече PR. Отскоро с двата крака и бутонките напред влезе футболистът Даниел Златков, който бе заплашен от готвача, че ще бъде "порен като агне".

Снощи пък станахме свидетели на женски двубой с главно действащо лице Джулиана Гани. Силиконката завъртя интрига, че чула от майка си как Каканашева удряла своята майка. Дизайнерката изпадна в истерия, обяснявайки, че майка й е най-важният човек в живота й и никога не би си позволила да вдигне ръка. В типичния си скорострелен и неразбираем език тя нападна Гани и потърси обяснение, а в един момент дори опряха глава в глава, на косъм да стигнат до саморазправа.

"Ти казваш пред цяла България, че съм била ударила майка си, ти нормална ли си, бе?", попита Каканашева. Смятаната за най-глупава в къщата Гани не закъсня да покаже, че и тя поназнайва просташкия език и може да заплашва.

"Не мога да те виждам, разбираш ли? Ти си ненормална кукувица. Не мога да те дишам бе, ти си ненормална, психически неуравновесена жена", стреля словесно Мис Силикон, чийто изказ пък е в пълен контраст - провлачен, с акцент и рядко съставен с повече от едно просто изречение. След което квалифицира Мегз като "Мухла".

Двете имат и регионален спор кой е по-голям гражданин - Гани била от Пловдив, а Мегз от Раковски.

По-късно пред съквартирантите тя каза, че вярва на разказите на своята майка, а "не на това чучело".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе не знам ама тая Мегз в лице ми напомня малко на Роналдиньо. Но пак бих си я клатил, спор няма.
34
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Елит....ние "простите" с висше образование, се борим с българската действителност и работим за жълти стотинки. Не елита месечно само за поддръжка отиват няколко мои заплати. Е какво, като съм много по-елегантна, премерена, възпитана....Те са на върха. Факт е, че общините мрънкат, че няма пари, но на някой празник 5-10 000 лв. за фолк певица са ок, но за написването на проект, който ще доведе до развитие на региона и 1000 лв. няма и е скъпо удоволствие.
33
8
 
17
 
! Отговори
Булгарташак преди 6 години
До 33Ами като си отвратена, като видиш новина за Брадъра я подминаваш и не коментираш. И мен ме дразнят пръдлите в бгмама, и точно затова не ходя там да се дразня и да коментирам. Просто е.
32
0
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Като е простащина, защо всяка вечер ни го навирате в очите! Като е простащина, защо и вие, медиите ни го навирате втори път в очите?!
31
20
 
10
 
! Отговори
Бай Ганю преди 6 години
Българска действителност!Добре че жена ми НЕ е българка.
30
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не гледам тая простотия. Мой избор, не съдя *** коитоя гледат. Дразни ме нещо друго, от всякъде ме заливат с новини за тази глупост. На практика е невъзможно да ги подмина. Ми писна ми! Даже и аз научих само от заглавията кои са таз годишните Вип-ки и с какво се занимават. Отвратена съм!
29
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност е интересен социален експеримент. Да не си мисли някой, че културни и интелигентни хора не могат да бъдат уловени в подобен "капан". В общия случай просто биха отказали участие, което е и най-лесното. Няма да забравя едно момче, което навремето участва и заслужено си взе паричната награда, всред простотията и глупостите на останалите участници. Всички останали "победители" бяха просто късметлии, връзкари, или пък нещо в стил тризначките.
28
0
 
25
 
! Отговори
Баш ВИП преди 6 години
Гани на баба си Ганка, а пък Цуни е братовчед на Цури и капака на всичко беше онзи Джино Бианкалана - Гино Ташев Да обощим : Цуни, Гани и Джино. Хахахахахах!
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изтрий си главата
26
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хляб и зрелища ,отвличане на вниманието от проблемите.Това са модерните гладиатори.Ave Caesar, morituri te salutant ...
25
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия коиото гледат тия кифли и гейове без никаква дори ниска обща култура са същите които избират Борисов и Цветанов да ни управляват.Медиите също имат вина, той като провеждат целенасочена манипулация на материала и насочването му в желаната посока.Естествено не безплатно.
24
7
 
6
 
! Отговори
Булгарташак преди 6 години
До 24И ти с какво доказа, че си по-различен от Тиквопоклонниците и Суджуците, при положение, че си си направил труда да влезеш тук, че и да коментираш нещо, дето уж не гледаш, щото си голям "културтрегер" :)))
23
2
 
32
 
! Отговори
до 13 преди 6 години
Не бе, по-просто е - Гани идва от Ганка.Така селската кифла си мисли че е аристократка.
22
21
 
11
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Мегз никак не е проста, само да ви кажа. Много бойна п*тка, харесва ми много на мен :)
21
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжалене това е предаването с най-висок рейтинг в страната на Тиквопоклонниците и Суджуците.
20
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само какво шоу щеше да е да гледаме женски бой и скубане на перушини и перхидролени перуки и косми!Интересно щеше да се види дали след юмрук в силиконени джуки ще се разхвърчат някакви субстанции и отвратителни миазми
19
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви випове са тези недокалтени простакеси, футболисти със съмнителна сексуална ориентация и някакви с чарпаци. Това предване се превърна в *** и карат зрителите да гледат едни кръгли простаци !
18
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е па Тея ли ви са бегевиповете? Пхахаха
17
2
 
37
 
! Отговори
Бандит преди 6 години
Модерни мъртви души....
16
2
 
56
 
! Отговори
зрител преди 6 години
аз пък гледам предаването. Не редовно, но сравнително често. За съжаление то е отражение на болното ни общество. Нетърпимост, злоба, първенющина, първосигналност, лентяйство, непризнаване на авторитети. Виждам изкривените ценности на младите хора - важни са изкуствените ц-ци, джуки, коси, зъби. Важно е да се наплюскаш и цял ден да си вееш ц-ците и да клюкарстваш. Сам да убеждаваш хората колко си велик, да де, ама ако беше толкова велик нямаше да е нужно да им казваш името си... Тъжно и жалко е