Простащината във VIP Brother не спира, Гани и Мегз на косъм от бой

Двете се сдърпаха след интрига на силиконката
71
Простащината във VIP Brother не спира, Гани и Мегз на косъм от бой
Кадър: VIP Brother

Този сезон на VIP Brother, който според слуховете може да се окаже и последен, надминава всички издания със скандалите между участниците. Шеф Петров, дамата Мария и Мегз ни предложиха серия от излагащи ги ситуации в надпреварата всеки да изтъкне егото си, комплексите си, а и за малко повече PR. Отскоро с двата крака и бутонките напред влезе футболистът Даниел Златков, който бе заплашен от готвача, че ще бъде "порен като агне".

Снощи пък станахме свидетели на женски двубой с главно действащо лице Джулиана Гани. Силиконката завъртя интрига, че чула от майка си как Каканашева удряла своята майка. Дизайнерката изпадна в истерия, обяснявайки, че майка й е най-важният човек в живота й и никога не би си позволила да вдигне ръка. В типичния си скорострелен и неразбираем език тя нападна Гани и потърси обяснение, а в един момент дори опряха глава в глава, на косъм да стигнат до саморазправа.

"Ти казваш пред цяла България, че съм била ударила майка си, ти нормална ли си, бе?", попита Каканашева. Смятаната за най-глупава в къщата Гани не закъсня да покаже, че и тя поназнайва просташкия език и може да заплашва.

"Не мога да те виждам, разбираш ли? Ти си ненормална кукувица. Не мога да те дишам бе, ти си ненормална, психически неуравновесена жена", стреля словесно Мис Силикон, чийто изказ пък е в пълен контраст - провлачен, с акцент и рядко съставен с повече от едно просто изречение. След което квалифицира Мегз като "Мухла".

Двете имат и регионален спор кой е по-голям гражданин - Гани била от Пловдив, а Мегз от Раковски.

По-късно пред съквартирантите тя каза, че вярва на разказите на своята майка, а "не на това чучело".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимката-ежедневие от маалата....
54
1
 
3
 
! Отговори
Насам Народе! преди 6 години
През този сезон сеира е мноооого лют и с всички тия *** в къщата стана такава манджа, дето и оня тумбак Петров не мож я сготви. Това е барометърът ни! Не се самообвинявайте и безпокойте. Това е действителността. Тупарев, поне е успял да се забавлява. Да вземем пример от него!
53
4
 
17
 
! Отговори
питам преди 6 години
Колко плаща Тупарев на СЕМ за да натрапва Психодиспансера си.
52
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В една от рекламите по Нова изрусената с дългата коса ме разсмя адски много. Била мокра до кожата на костите.Боже ссъс свещ ли ги търсите. От прости, по- прости.
51
1
 
29
 
! Отговори
AVE! преди 6 години
Българите са *** народ и си заслужават и "ВИП"-овете,и политиците!В реалния живот вие сте същите инфантили.Погледнете какво се случва с държавата...пред всеки панелен вход хора пиещи бира и "патрончета",а децата играят на метри от тях.Тъжното е,че виждам и майки!Това ли е смисълът на живота ви?Сигурно се шегувате!
50
1
 
21
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
огледало на българската култура...
49
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако софия бе рим, това биха били българските гладиатори. а такива зрелища в рим са станали много популярни преди разпадането на империята.
48
3
 
17
 
! Отговори
Mimokmok преди 6 години
Абе,то да е само тая боза,да я преглътнеш!!!Ами "На кафе"?То същата работа,че и по зле !
47
9
 
4
 
! Отговори
МояЕднаГолямаЗвезда преди 6 години
Най-младия VIP.Не защото има "Златна игла" и изяви на световен "подиум".Ако бях с 20(години и килограми) по-млад(слаб),щях да и поискам ръката:1.Има не лошо телце и лице(преди тунинга беше по-добре)2.Говори бързо и полуразбираемо-винаги ще си мисля,че изразява положителни мисли3.Смела е-репчи се на по-тежка и тунингована категория4.Умело борави с бормашина и ъглошлайф-не само срещу щраусови яйца5.Готви божествено-с моите кила ще ме върне сред хората6.Обича майка си.ДАНО ЗАОБИЧА И МЕН !
46
2
 
14
 
! Отговори
Пурко маФАНИ преди 6 години
Всички са мегЗ зле! Тая Жулиана е голям калтак, а разни набедени за шефчета торбаланковци с отровен характер демонстрират колко са инфантилни и комплексирани! Като е толкова ерудиран и успял шефчИту Петроф, за чий се е нахакал там и се обижда от половин дума от хора, от които уж не му пука???!
45
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tova shou e mnigo gotino kakto i shefa no pleslednq episode se usra
44
0
 
6
 
! Отговори
. преди 6 години
Освен простащина,какво да е научно популярна поредица ли? Само си ги мерет друго няма, кой колко е богат, прости хора.
43
1
 
24
 
! Отговори
65 преди 6 години
Най_голямата излагация е за шеф Петров.Тоя човек ако не е в роля е направо болен.В къщи не бил такъв,че щяла да си взема багажа и детето.Ами той е с увредена психика.Там направо избива комплекси.Освен луд и малко нещадтен ми се вижда.
42
3
 
24
 
! Отговори
отвратен преди 6 години
Това просташко предаване трябва да се спре от СЕМ. После се чудим защо децата подръжават на чалгаджии, агресивни са, мързеливи са и не учат. Гледат чапли и кокошки. Нова телевизия е пропаднала медия, как го допуска???
41
0
 
11
 
! Отговори
65 преди 6 години
За съжаление 41 е много много прав.Като се дават тия простотии,народа не мисли за друго.Като няма хляб,ни дават ,,пасти(от ла й на)
40
0
 
3
 
! Отговори
До Бай Ганю преди 6 години
Господин ***,имам подозрения ,че жената е Джулиана Гани,тя е половин чужденка и сте побългарил фамилията й.Хитро.
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 28 Тия които гледат тази пoмия са точно такива, като теб,щом се опиваш да вкараш и политически нюанс в коментара си...Тоест - ***...
38
1
 
50
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Това е ВИП-ът и Елитът на България?! И го показвате всяка вечер! И признавате, че е ПРОСТАЩИНА! А, ние простите с висше образование, работещи за 460 лева, изморени от дългия работен ден, трябва да го гледаме! Адът е слязъл в тази държава! Горко за децата ни!
37
4
 
3
 
! Отговори
до Бай Ганю 34 преди 6 години
Рускиня ли е?*** предпочитат руски ласки!
36
0
 
38
 
! Отговори
реалист преди 6 години
За това не гледам Нова ТВ. Такива предавания трябва да се забранят със закон, защото изпростяват населението. Утре ще ми правят интервюта и ще питата защо децата ни са прости и агресивни.