Втора сватба във "Фермата", Владо Николов на дуел срещу Яни

Алек и Валерия си казаха "Да", искат тържество и в реалния живот
14
Втора сватба във "Фермата", Владо Николов на дуел срещу Яни
Фалшивата сватба може да прерасне в истинска. Снимка: Фермата

Волейболната звезда Владо Николов и неговият почитател - фермерът Яни Андреев, ще се изправят в пряк дуел тази седмица за оставане във "Фермата". Битката бе предопределена от фермера на седмицата Божидара Бакалова, която първо избра за ратаи Елена и Владо, а след това реши Николов да отиде на дуел. Дизайнерката аргументира избора си с това, че като джентълмен Владо винаги би избрал той да отиде на битка, а не жената до него.

"Не пращам Елена, защото ме е страх, че ако отиде може и да не се върне", обясни Божидара. С нагласа за победа и видимо доволен от избора й, Владо коментира, че е очаквал този дуел от един месец и обяви, че избира за втори дуелист Яни Андреев.

Причината се оказа ситуация, която силно е подразнила спортната легенда.

"Яни обясняваше на Калоян как трябва да се скатаят и вместо да свършат една работа за един ден, да го направят за два, за да не се морят. За това Яни е дуелистът. Нямам съмнения, че ще е трудно", заяви Владо.

Спортистът е най-добре подготвеният физически фермер, а и познанията му по история не отстъпват на тези на Яни, който е бил дори учител по предмета.

Ергенът първо прие предизвикателството, а после се разплака от обида, но намери сили да се опълчи на Николов и да заяви, че ще му е трудно да го победи.

"Доволен съм от това, че ще съм дуелист. Ще разбера игрите и смятам да ги наредя така, както аз си знам. Доста ще се измъчи".

Иначе в шоуто станахме свидетели на втора сватба. След като преди две седмици гримьорката Анита получи предложение за брак в ефир и го прие, снощи такава развръзка получи и флиртът между Алек и Валерия.

След едномесечно ухажване, вчера футболистът се осмели да говори за брак пред всички и получи мечтаното "да". Това даде повод на групата да изпълни заръката на наставниците Бети и Ники, като разиграе сватба по стар български обичай с младоженците Алек и Валерия. Облечена в бяла рокля и забулена с червен шал, както повелява традицията, гимнастичката бе "открадната" от младоженеца с откуп от локум, халва и гривни.

За кума беше избрана чеченката Марина, а отговорната роля на кум се падна на Иван Гинчев, който ориса младата двойка да си направи цял футболен отбор деца. Малко след като си казаха "да" пред останалите фермери, Алек дръпна трогателно слово, в което изрази намеренията си сватба да има и в реалния живот.

"Аз бях напълно искрен, все едно си е реална сватба. Много съм щастлив, пожелавам си това да ни е генерална репетиция и не крия симпатиите си към това страхотно момиче. Ще дам всичко от себе си, за да се съберем пак по този повод", врече се Алек, докато булката Валерия не спираше да плаче от щастие и също си пожела сватбата да стане реалност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: ФерматаВладо Николов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
20
 
! Отговори
,.,. преди 6 години
Злата вещица "Божидара" кога ще отлети с метлата си от Фермата?
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
горчиво. И да напомня, че по стара българска традиция след първата брачна нощ на белите чаршафи трябва да има червено.
12
2
 
7
 
! Отговори
Аз преди 6 години
До Блокиран в ДневникАми то според българските традиции първата брачна нощ е след сватбата, а не преди нея.
11
1
 
12
 
! Отговори
Потребител преди 6 години
За съжаление развалиха хубавото предаване, гледат да вкарат повече интрига, вместо да се съсредоточат на ценностите...Да бяха направили възстановка на българска сватба от началото на века, както нашите дядо и баба са се женили на времето...жалко за предаването, ферма в която сценаристите вкарват интрига от ден 1, още с опита да се вкара Ласкин..., да успяха за първи път да намерят един известен българин за подобно предаване, но сценарият тази година е пълен с абсурди, за което губят повече те.
10
5
 
7
 
! Отговори
куратор-подканвач преди 6 години
Опростачването на народонаселението прогресира ...Най-важното е , че народонаселението няма нищо против , даже е "за" !После - ти ли ме бутна или аз сам паднах ?!
9
1
 
6
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Освалдо Риос от с.Герман вече е семеен ! Смех,бате...Ама щом е юноша на ЦСКА ...
8
5
 
5
 
! Отговори
Ценител преди 6 години
Тази показва хубаво зърно
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ми изглежда редно да се играе на сватба, дори на ужким. Но предаването е по-добро от онова, на другата медия. Е, не мога да ги сравня, защото не гледам нито едно от риалититата на Нова, те са филм, в който не желая да влизам, прекалено е долнопробен. Също както е долнопробно и отстраняването на журналисти, по поръчка на политици, както стана ясно тази сутрин.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези ше се изпоженят зарад едната ферма.
5
1
 
12
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 6 години
Тия правят сватба след 2 седмици флирт, даже не спали заедно.Дано знаят какво точно правят в голямата еуфория, ама надали.Когато човек е влюбен, природата подтиска мозъка за да може да се продължи рода.После се чудиш "брях, аз какво направих"
4
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кви са тия зализани роми бе.
3
2
 
26
 
! Отговори
Korean soup преди 6 години
До Анонимен 1Аз. Що? Да ти го разкажа ли искаш? Много по-стойностно е от брадъра, който ти гледаш.
2
8
 
7
 
! Отговори
Ценител преди 6 години
Русата дама на снимката има страхотен бюст.
1
31
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой го гледа тва деградирало изпаднярско предаване?