Ежедневието на Брус Уилис и неговото семейство

Запечатано във фотосесия със съпругата и дъщерите му
7 окт 2017 13:08, Петя Славова
16
Ежедневието на Брус Уилис и неговото семейство
Източник: Elle Decor

62-годишният Брус Уилис и 39-годишната Ема Хеминг показаха щастието си като участваха във фотосесия пред изданието Elle Decor. В снимките участие взеха и дъщерите им – 5-годишната Мейбъл и 3-годишната Евелин.

Звездното семейство украси и корицата на ноемврийския брой на изданието, а в него има и интервю, в което съпрузите разказват за своя бит.

"Обичаме Източното крайбрежие и знаехме, че в края на краищата ще отседнем в Ню Йорк", сподели пред изданието Ема  - Имено тук искаме да растат децата ни. Искаме те да имат повече стаи и заден двор, за да могат да тичат. Искахме, децата ни да бъдат защитени от папараци, които наводниха Лос Анджелис. Но иначе не обичаме този град. Той е твърде делови и е с малко пространства". 

Съпругата на Уилис също така разказа, че нейният мъж много добър домакин. "Майка му чудесно го е научила. ", отбелязва тя и допълва, че фамилията все пак се радва и на услугите на домашна  помощница Лети, която работи с Брус вече 30 години. "Тя навярно е тук през всичките години, защото Брус  държи всичко под контрол и това облекчава живота й".

Самият Брус, който очевидно обича да стои далеч от суетата и многото делови комуникации, разказва пред изданието, че практически няма нищо общо с новия свят -  светът на социалните медии.

"Не искам да имам нищо общо със социалните сайтове, затова оставям това на Ема, която разбира повече", отбелязва той.

Брус Уилис и Ема Хеминг са женени от 21 март 2009 г. До сватбата те се срещаха около година. За Брус това е втори брак – преди това той бе женен за Деми Мур, с която отглеждаха три дъщери – Румър – на 29 години, Скаут – на 26 години и Талюла – на 23 години.

Вижте Брус, Ема и малките им дъщери в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
6
 
7
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Брус колкото повече остарява заприличва на нащо царче.Иначе е голям но е време да спре да се снима че става смешен.Нелепо изглежда екшънидола да е с вид на дядо.
13
7
 
9
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
На мен ли ми се струва, че роклята на мацето е златиста? Мисля, че ще е по-подходяща за вечерно събитие, а не за ежедневно облекло, имайки предвид маркуча в ръката й, полянката, славейчетата, слънчицето. Ей така, хвръкнала от щастие в ръцете на Брус Уилис с тази рокля, ама на вечерен фон, някак си по ще й приляга. Американска му работа.
12
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За разлика от Бай ви Сталоун, Уилис не се зоба нон стоп с хормон на рестежа, който явно влия добре :)
11
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак като не е хванал по-млада от големите си щерки, добре. Не са само артистите, обаче. Малко са мъжете над 50г дето не минават през фаза да смятат, че ако млада им върже, и те подмладяват! Ако има за какво, ще върже, ама не щото са Аполони! :)
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам познат на 57-58 с дете на 4 от жена си, която е на близка възраст. Имат и по-голямо дете. Това е естественото. Артистите на 80% са неадекватни в реалността. Няма какво да ни ги преекспонирате.
9
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Показност.Почнало е обратното броене и се вдетеняват.
8
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я тоя дъртанан с каво маце мачка чаршавите! Не си ли много млад за тази маца бе дъртаняне? Та тази може да ти е дъщеря и внучка! Да ама мангизите не са дъртанян нали? Те могат всичко! ААААА ето къде е ключа от кене.фа!
7
2
 
28
 
! Отговори
Да преди 6 години
Женски татко,продължавай до мъжко.
6
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бат Силвестър Сталоун дето е 71 годишен изглежда по-млад от Брус. Бая се е състарил пича.
5
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 4 И колко са смешни от сайта...всеки ден има рубрика "Звезден рожденик", но днес по изключение няма. Муахаахаххахахааххахахахахаха...
4
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че е остарял, остарял е. Но е легенда. Да е жив и здрав.
3
16
 
18
 
! Отговори
777 преди 6 години
Като прадядо им е.
2
23
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво да ги гледам,дядо,внучка и две правнучки,много се е сдухал Брус.
1
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Велик! Икона на екшъна заедно с Бат Арни и бат Слай!