Кайли убедена - не се харесва бременна

Най-малката от клана Кардашян спира и със селфитата, от страх!
Обновена: 9 окт 2017 19:39 | 9 окт 2017 19:09, Екип на Tialoto.bg
9
Кайли убедена - не се харесва бременна
Снимка: Reuters

 Кайли Дженър упорито избягва всякакви изяви пред камерата и причината е една – тя не харесва трансформацията си, която вече е в процес покрай бременността.

Най-малката от клана Кардашян била силно притеснена какво ще се случи с тялото ѝ и постоянно искала съвети от своите по-големи сестри как да го предпази от напълняване и стрии.

"Кайли сподели на цялото семейство, че смята да се скрие от камерите и че ще спре със селфитата, които са емблематични за цялата фамилия, когато започне да качва килограми. Причината е, че не иска феновете да я видят пълна", разкри източник пред RadarOnline.

20-годишната звезда, която чака първото си дете от рапъра Травис Скот, вече е започнала да следва плана си. Откакто гръмна новината за нейната бременност към края на септември, тя пуска само стари селфита в мрежата или кадри, на които се вижда основно лицето ѝ.

Тя буквално изпада в паника от мисълта, че може много да надебелее по време на бременността си и се моли да не ѝ се случи това. Постоянно повтаря на сестрите си, че не иска да се сдобие със стрии и ги разпитва дали има начин тяхната поява да бъде предотвратена. Разбира се, те и Крис ѝ повтарят, че това е нормална част от бременността и няма как да бъде избегната. Семейството ѝ настоява да се храни здравословно – нещо, което до момента тя не прави“, добави източникът.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg
 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
2
 
! Отговори
Alexandra_03 преди 6 години
Kaили е много красива и готина.
5
3
 
14
 
! Отговори
Шубе ме е! преди 6 години
Не е лесно да си от семейство Хипопотамян. Еманацията на чудовищните тръттки и бутове. Уъъъъъъъъ!
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да е мислила като правеше зака-зука кревата
3
15
 
5
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Еми права е кайлито, и аз не харесвам бременни жени. Но за съжаление повечето жени се налага да раждат, малко са богоизбраните!
2
5
 
5
 
! Отговори
Transpocalypse преди 6 години
Спокойно, че няма да родиш, няма, най много хемороиди да получиш.
1
2
 
15
 
! Отговори
Съвет преди 6 години
Трябва да се храни здравословно момичето, това е най-важното!Всяка сутрин - хрупкави свински уши, на четни дати опашчици. На обяд - здравословна супа, шкембе-чорба или поне курбан-чорба от тлъсти овнешки задни части. За следобедна закуска задължително трябва да похапва пръжки с лук, в по-големи количества! (Лукът е полезен за психичната връзка с плода!)Накрая, за вечеря - бахур! Само в петък - охлюви с бамя, за прочистване на организма.Желая успех на бъдещата майка!