Владо Николов победи в дуела, прецедент във "Фермата"

Волейболистът се сбогува с шоуто
13
Владо Николов победи в дуела, прецедент във "Фермата"
Снимка: bTV

Владо Николов спечели в оспорван дуел във "Фермата", като победи бившия учител по история Яни в кръга с въпроси от Алманаха, които бяха на историческа тематика. Неочаквано обаче Владо реши да напусне шоуто и преотстъпи правото си за връщане във фермата на загубилия битката. Владо обясни решението си с три неща – семейство, работа и шанс за Яни.

"Семейството ми има нужда от мен, докато аз се забавлявам. И докато аз съм щастлив тук, повече от 20 души ме чакат в Левски, за да продължим с подготовката на волейболния отбор", заяви Николов.

Яни, който се бори геройски срещу капитана, не можа да сдържи емоциите си и избухна в сълзи, когато Владо обясни и другата причина да му преотстъпи мястото си във формата:

"100 000 лева няма да ми сбъднат мечтата, но на Яни – да. Така той може да остане на село, а не да бяга към града. Видяхте – той е страхотен. Той ме победи, би ме на важни битки. Това, което му липсва, е да повярва, че има добро, да повярва, че има позитивни хора", обясни мотивите си спортистът, който за един месец се превърна в безспорен капитан и стожер на фермерите.

Благородният си жест Владо Николов обясни и с това, че уменията на Яни са ценни за живота във фермата, а с наградата фермерът от село Козлец ще може да сбъдне мечтата си да има 1000 пчелни кошера.

Водещите Иван и Андрей обясниха, че подобно нещо не се е случвало и едва ли ще се случи повече в шоуто. От уважение към постиженията и личността на волейболиста продуцентите взеха решение да уважат желанието му да напусне, а днес ще стане ясно дали Яни ще продължи участието си.

На тръгване Владо подари якето си от екипа на Левски на Яни. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: ФерматаВладо Николов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
7
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Може да греша, но според мен Владо реши така, защото дефакто беше победен. Имам предвид, че не знам как щеше да се чувства да остане във фермата, след като е призовал на дуел човечец два пъти по-дребен от него, който при това вече беше минал един дуел, т.е., беше се доказал и имаше право да постои още. Който въпреки ръста си победи и Владо в силовите битки, а щеше да бъде изкаран само с една точка по-малко заради знания по история. Това изобщо нямаше да е добре за имиджа на волейболиста.
10
1
 
2
 
! Отговори
Стоп кадър преди 6 години
Яни остава, в рекламата на шоуто се вижда се че бори за имунитета си... (на пауза се вижда ясно)
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВЛАДО Е ГОЛЯМ....НЕ САМО НА РЪСТ ! БЪЛГАРИН ! НО ЗА ЖАЛОСТ МНОГО МАЛКО ОСТАНАХА ТАКИВА В БЪЛГАРИЯ !
8
2
 
9
 
! Отговори
За рибките ;) преди 6 години
Владо Николов е голям играч, страхотен мъж и пич, но това няма нищо общо с "отказването му в полза на друг"...всичко е договори...хонорари...и време..човека е подписал за 3 седмици или колко там бяха за определена сума. Времето му струва пари, дреме му за състезанието...;)Иначе велик волейболист!
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
отиде си единственият нормален....
6
1
 
5
 
! Отговори
Йон Мамалигару преди 6 години
А Освалдо Риос и Изаура караха ли първа брачна нощ?
5
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евала на Владо, той показа че е преди всичко човек.
4
3
 
23
 
! Отговори
N преди 6 години
Страхотен е!
3
4
 
42
 
! Отговори
:)) преди 6 години
А злобната вещица Божикрава кога ще напусне фермата? Сее само отрицателна енергия.Водещите Иван и Андрей да престанат да акцентират върху ''любовната двойка"и да правят от Фермата -бай Брадър.
2
77
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Владо е отре-пка и лакей на Суджуците.
1
47
 
14
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Я да съм,че шитнем якето на владо с печалба !