Женкарят Цуни се оказа обикновена клюкарка

Със Сашка сформираха фронт срещу Алекс Богданска
11 окт 2017 09:05, Александър Попов
17
Женкарят Цуни се оказа обикновена клюкарка
Кадър: VIP Brother

Грозните скандали между съквартирантите на VIP Brother бяха заменени от завърналата се любов между Александра Богданска и Даниел Петканов. Дали те са се събрали преди шоуто или искрата се завърна в къщата не е от особено значение. Сценките отново доказват, че българинът е злобен и завистлив човек.

Двойката видимо иска да си даде още един шанс след шумната и доста гнусна раздяла. Обаче винаги се намират хора, които искат да пречат. Бизнесменът Цуни, на когото така и не се разбра името цял сезон, се разкри като истинска клюкарка. Видимо иска да ни покаже колко наясно е с нощния живот, коят е лека жена, коя поръчват неговите приятели. На 40 години да се държиш като клюкарката на блока обаче не е нито мъжко, нито джентълменско.

Той от няколко дни "подковава" Петканов колко шавлива е благоевградчанката под глупави предлог, че много го харесва и не иска сърцето му отново да е разбито. Уж нищо нямало да разказва, но вече сподели как тя преспала с негов приятел в Банско. Съчини си как е излизал с Алекс преди шоуто пред други съквартиранти, но когато застана очи в очи с нея започна да убеждава как никога не е говорил такива неща.

Странно поведение има и Сашка Васева, която заради една номинация също скочи на благоевградчанката. И тя под миловидния предлог да не страда Дани. Постоянно насъсква Цуни да разкрие тъмното й минало. Иначе фолкпевицата си живее като на санаториум - яде за трима и спи през по-голямата част от денонощието. В останалото време убеждава останалите, че Богданска си играе игрички с Петканов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гласувайте рибки,едри и дребни!
15
0
 
12
 
! Отговори
Умник преди 6 години
Обикновени клюкарки са всички, които гледат тази помия, какво толкова?
14
0
 
17
 
! Отговори
Цуни-Гуни преди 6 години
Ако си направите труда да надникнете в Търговския регистър, ще видите, че фирмата на тръстенишкия бизнесмен Цуни, "Агро Цвет"ЕООД, отдавна е изпаднала в ликвидация. Затруднението на горепосочената фирма е започнало още от свалката на Цуни с кака му Преслава, когато парите от реализацията на селскостопанската продукция са отишли за погасяване на мераците на двамата влюбени, а след като Преслава приключи с него, на Цуни му остана само спомена по нея и изпадналата му в нестоятелност фирма
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжете освен любопитните погледи към двамата влюбени се оказаха по-големи клюкари от жените!
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая простотия надали някой я гледа изобщо, но се обръщам към участниците: надявам се, че след месец-два повече никога няма да ми се налага да си спомням за вас, гадни ооттрреппкки.
11
0
 
9
 
! Отговори
1 преди 6 години
ДА бе хора, критикувате, критикувате, вие учили ли сте Български език? Какво е това "изкочи"? Коч ли ще става?Когато предполагаш, че ще ИЗСкача някой, напиши го както трябва!
10
0
 
24
 
! Отговори
Цункай гъз преди 6 години
Цуни да ме цунка на едно място.
9
0
 
41
 
! Отговори
Коце кмета преди 6 години
Зурналя, това ли ви е новината, нормални ли сте???
8
1
 
48
 
! Отговори
До Биляна преди 6 години
Богданска може да е всякаква, включително и ку..а, идея си нямам и не ме интересува, но изкуствена не е. Особено пък като се сравнява с другите известни, всички излязли по калъп с удължения, стандартен за всички грим, издути устни....за които се чудиш какво ще изкочи под всички пластове.А мъж, който се опитва да сваля по-известни от него жени из социалните мрежи.........
7
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Богданска и репортеро въобще не са се разделиля. Всичко беше пиар цирк, за да станат по-известни. Доста пари направиха от тази простотия, реклами снимаха, предавание водиха, сега само от брадъра сигурно са взели към 100 хилки.
6
0
 
30
 
! Отговори
па, преди 6 години
Явно на "бизнесмена" Цуни,бизнесът му е /Цуни-гуни/ а в този "бизнес"клюкаренето е нормално.
5
58
 
5
 
! Отговори
Биляна преди 6 години
Много е сладък Цуни и е естествен! Защо пък да не клюкари, така става интересно. Богданска да е много стока я. Превзета изкуствена кифла
4
0
 
54
 
! Отговори
123 преди 6 години
Какъв женкар може да е някой с прякор Цуни. Я малко по-серизно. Сега разбирам защо телевизорът са си превключва каналите като почне тая простотия. Не ще да му се спре тока явно.
3
11
 
26
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
Харесват го щото има кинти! И Преслава даже му беше гадже по едно време!
2
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв женкар пък може да е тоя Цуню!?Не виждам жена за какво може да го хареса.С това детското лице..и женски манталитет..
1
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Цуни името му е Инуц, и е евреин!