Женкарят Цуни се оказа обикновена клюкарка

Със Сашка сформираха фронт срещу Алекс Богданска
11 окт 2017 09:05, Александър Попов
17
Женкарят Цуни се оказа обикновена клюкарка
Кадър: VIP Brother

Грозните скандали между съквартирантите на VIP Brother бяха заменени от завърналата се любов между Александра Богданска и Даниел Петканов. Дали те са се събрали преди шоуто или искрата се завърна в къщата не е от особено значение. Сценките отново доказват, че българинът е злобен и завистлив човек.

Двойката видимо иска да си даде още един шанс след шумната и доста гнусна раздяла. Обаче винаги се намират хора, които искат да пречат. Бизнесменът Цуни, на когото така и не се разбра името цял сезон, се разкри като истинска клюкарка. Видимо иска да ни покаже колко наясно е с нощния живот, коят е лека жена, коя поръчват неговите приятели. На 40 години да се държиш като клюкарката на блока обаче не е нито мъжко, нито джентълменско.

Той от няколко дни "подковава" Петканов колко шавлива е благоевградчанката под глупави предлог, че много го харесва и не иска сърцето му отново да е разбито. Уж нищо нямало да разказва, но вече сподели как тя преспала с негов приятел в Банско. Съчини си как е излизал с Алекс преди шоуто пред други съквартиранти, но когато застана очи в очи с нея започна да убеждава как никога не е говорил такива неща.

Странно поведение има и Сашка Васева, която заради една номинация също скочи на благоевградчанката. И тя под миловидния предлог да не страда Дани. Постоянно насъсква Цуни да разкрие тъмното й минало. Иначе фолкпевицата си живее като на санаториум - яде за трима и спи през по-голямата част от денонощието. В останалото време убеждава останалите, че Богданска си играе игрички с Петканов.


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Гласувайте рибки,едри и дребни!
15
0
 
10
 
! Отговори
Умник преди 11 месеца
Обикновени клюкарки са всички, които гледат тази помия, какво толкова?
14
0
 
15
 
! Отговори
Цуни-Гуни преди 11 месеца
Ако си направите труда да надникнете в Търговския регистър, ще видите, че фирмата на тръстенишкия бизнесмен Цуни, "Агро Цвет"ЕООД, отдавна е изпаднала в ликвидация. Затруднението на горепосочената фирма е започнало още от свалката на Цуни с кака му Преслава, когато парите от реализацията на селскостопанската продукция са отишли за погасяване на мераците на двамата влюбени, а след като Преслава приключи с него, на Цуни му остана само спомена по нея и изпадналата му в нестоятелност фирма
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Мъжете освен любопитните погледи към двамата влюбени се оказаха по-големи клюкари от жените!
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тая простотия надали някой я гледа изобщо, но се обръщам към участниците: надявам се, че след месец-два повече никога няма да ми се налага да си спомням за вас, гадни ооттрреппкки.
11
0
 
7
 
! Отговори
1 преди 11 месеца
ДА бе хора, критикувате, критикувате, вие учили ли сте Български език? Какво е това "изкочи"? Коч ли ще става?
Когато предполагаш, че ще ИЗСкача някой, напиши го както трябва!
10
0
 
22
 
! Отговори
Цункай гъз преди 11 месеца
Цуни да ме цунка на едно място.
9
0
 
39
 
! Отговори
Коце кмета преди 11 месеца
Зурналя, това ли ви е новината, нормални ли сте???
8
1
 
46
 
! Отговори
До Биляна преди 11 месеца
Богданска може да е всякаква, включително и ку..а, идея си нямам и не ме интересува, но изкуствена не е. Особено пък като се сравнява с другите известни, всички излязли по калъп с удължения, стандартен за всички грим, издути устни....за които се чудиш какво ще изкочи под всички пластове.
А мъж, който се опитва да сваля по-известни от него жени из социалните мрежи.........
7
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Богданска и репортеро въобще не са се разделиля. Всичко беше пиар цирк, за да станат по-известни. Доста пари направиха от тази простотия, реклами снимаха, предавание водиха, сега само от брадъра сигурно са взели към 100 хилки.
6
0
 
28
 
! Отговори
па, преди 11 месеца
Явно на "бизнесмена" Цуни,бизнесът му е /Цуни-гуни/ а в този "бизнес"клюкаренето е нормално.
5
58
 
3
 
! Отговори
Биляна преди 11 месеца
Много е сладък Цуни и е естествен! Защо пък да не клюкари, така става интересно. Богданска да е много стока я. Превзета изкуствена кифла
4
0
 
52
 
! Отговори
123 преди 11 месеца
Какъв женкар може да е някой с прякор Цуни. Я малко по-серизно. Сега разбирам защо телевизорът са си превключва каналите като почне тая простотия. Не ще да му се спре тока явно.
3
11
 
24
 
! Отговори
до 2 преди 11 месеца
Харесват го щото има кинти! И Преслава даже му беше гадже по едно време!
2
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Какъв женкар пък може да е тоя Цуню!?Не виждам жена за какво може да го хареса.С това детското лице..и женски манталитет..
1
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На Цуни името му е Инуц, и е евреин!

20 отличителни черти на зодия Везни
20 отличителни черти на зодия Везни

20 отличителни черти на зодия Везни

Как да прочистим дебелото черво?
Как да прочистим дебелото черво?

Как да прочистим дебелото черво?