Саможертвата на Гани: Рев и сополи за... екстеншъните!

Това беше най-трудното за мен, каза през сълзи силиконката
Обновена: 12 окт 2017 08:36 | 12 окт 2017 08:24, Александър Попов
104
Саможертвата на Гани: Рев и сополи за... екстеншъните!
Кадър: VIP Brother

Замисляли ли сте се, че най-голямата драма в живота е да ви покажат по телевизора без фалшива коса? А какво ли ще стане ако и силиконът изчезне? В измисления звезден свят на родните популярни личности се оказа, че една от най-големите саможертви е да си махнеш екстеншъните!

Новата седмична мисия във VIP Brother превърна къщата в храм, а съквартирантите в тибетски монаси. Те трябваше да се разделят с нещо свое ценно, което предизвика драми, рев и скандали.

Джулиана Гани жертва суетата си за общото благо, а зрителите видяха огромна трагедия - тя трябваше да разшие своите екстеншъни, които носела от 8-9 години.

"Big Brother това беше най-трудното нещо за мен!", изповяда се силиконовата гърла.

Без драма с екстеншъните и гримовете се раздели и Мегз, което малко пооправи настроението на известната като Джугани, която веднага започна да я оприличава на "маймунка". Мегз обаче си навлече гнева на останалите, тъй като отказа да носи 4 дни расо, понеже нямало да може да рекламира роклите си в ефир.

На Сашка и Алфредо пък им се падна да нарушат съня си, който преобладава в техния живот в шоуто и мисията им бе да пеят и вият като вълци при подаден сигнал. Сашка, която не само в разгара на своята кариера е показвала на воля гърдите си, сега се притесни, че заради виенето ще се подиграват на децата й.

Шеф Петров пък отново се прояви с махленското си поведение и зареди обиди към Ваня Щерева като я нарече "гнусен травестит", усъмни се в хигиената й. Писателката пък си постави само една цел в шоуто - да остане по-дълго време от готвача.

Мисията повлия на номинациите, които този път бяха очи в очи и всеки можеше да посочи само по един човек. Дизайнерката Миглена Каканашева, Цуни и шеф Петров ще се борят за оставане в Къщата в понеделник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
31
 
! Отговори
Джъстиса преди 6 години
Бе кой и сложи срамни устни на устата?
61
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега нали разбирате вашите приятелки,колко естествено чаровни са всъщност. И ако се направят,като тях колко красиви ще са всъщност.
60
1
 
32
 
! Отговори
Мето Страшника преди 6 години
Тая отсега прилича на пенсионирана нискполатена ***! На какво ли ще прилича след 10 години!
59
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момичето не е виновно, че няма сиво. Виновна е майка й, приятелите й и най-вече съпругът й, които са я насърчавали да заприлича на това. Виновни са медиите, които търсят такива недоразумения за рейтинг и за сеир на тэлпата, виновни са конкурсите за фриикове. Защото всички до един са я излъгали, че изглежда добре, а всъщност е направо потресаващо...
58
0
 
17
 
! Отговори
Мосю Густав преди 6 години
Трябва да си маже устните редовно с Проктогливенол, че са се възпалили...
57
0
 
23
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
Мутрата за едно е прав, матряла е кофти
56
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това на снимката жена ли е?Жилена от пчели в лицето ли?
55
0
 
5
 
! Отговори
аз преди 6 години
***.
54
3
 
23
 
! Отговори
Някой може ли да.. преди 6 години
..обясни каква е разликата между устните на младата дама и тези, лепнати на лицата на пластмасовите кукли-приятелки на турските гастарбайтери в Германия? Ще е добре някой собственик на магазин за кекс-артикули да каже като експерт!
53
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Токова многи ботокс , като на човек с аномалии
52
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кошмар. Прилича на травестит, и то грозен. Има далеч по-красиви и женствени травестити.
51
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпрос: някой да е виждал нещо подобно на това нещо от снимката извън границите на България? Щот аз не съм...
50
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква е тази мутация на снимката? Все едно е държала тръба на прахосмукачка на пълни обороти върху устните си последните 20 години.
49
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бива ли такива крокодилски сълзи на това красиво лице. Много тъжно, не коментирайте като не разбирате какво е живот без екстеншъни. Наистина е тежко, съпоставимо е със загубата на близък човек дори. Сега вече тя няма да е себе си, няма да може да се бори за световния мир и против дискриминацията. Вече няма да е толкова емоционална и позитивна. *За първи път го виждам това недоразумение, но предполагам че всички клишета за валидни за него.
48
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пчела ли е ухапала това момиче или толкова и е акъла.
47
1
 
41
 
! Отговори
Виготура преди 6 години
Този сезон на Вип Брадър е едно от най-долните, гнусни, просташки, де.лски и отвратителни неща, които Тупарев някога е произвеждал в ефира
46
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От малкия екран ни гледат обезобразени млади момичета в името на красотата.Плашещия им вид не ги стряска,но стряска всеки,който ги погледне.Няма ли кой да им каже истината в очите?Дори майката на това момиче каза,че я подкрепяла.Чувството за мярка е прекрачено заради съмнителна известност.Защо телевизиите не показват умни и интелигентни млади хора,а ни заливат с простотии и отвратително изглеждащи хора.
45
1
 
28
 
! Отговори
11 преди 6 години
Въх, квой туй нящо?
44
1
 
24
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Сега това "нещо" ако иде и на солариум...може директно да мине за чернокожа!Колко трябва да си ***/а - та да не видиш , че всеки път като застанеш пред огледалото - то се пръска на 1000 парчета!
43
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая помия още ли не сте я спрели бе?