Във VIP Brother: Бягство, клетви и... Цуни с нож

Напрежението в шоуто ескалира, Касабие кълне Мегз
13 окт 2017 09:00, Александър Попов
36
Във VIP Brother: Бягство, клетви и... Цуни с нож
Снимка: VIP Brother

Тази година шоуто VIP Brother е събрало съквартиранти, които ежедневно копаят дъното. Его, неоправдана звездомания и абсолютен кич съпътстват живота на популярните личности, които в нито един момент не показват, че всичко е една игра.

Един отказ на Мегз да носи еднакви дрехи с всички по време на мисия, защото щял да пропадне бизнеса й, извади на показ поредните черни краски в характерите на звездите. Инатът на дизайнерката доведе до спиране на течащата вода, Биг Брадър взе дрехите им, козметика и храната.

Останали като аскети Сашка със сълзи на очи обеща да вие като вълк, но и това не помогна. Естествено, всички се настроиха срещу Каканашева, като най-дейни зад гърба й са известната с известността си Джулиана Гани и фалшивата принцеса Енджи Касабие. Шеф Петров по навик си каканижеше обидите и единствен Алфредо скочи в защита на Мегз, защото си отстоявала мнението. На няколко чашки той дори си позволи да пипне по косата Гани, която и без това трудно преживява факта, че е без екстеншъни. Тя взе действията му за физическо посегателство и в типичния си стил започна да го атакува зад гърба му.

"Мръсник, пипа ми косата", циври силиконката.

Действията на Алфредо пък ескалираха и той тръгна да бяга от къщата, но все пак Цуни и Дани Златков успяха да го върнат през капандурата.

В крайна сметка Мегз приключи с бойкота, а двамата с кубинеци си пореваха в изповедалнята. Останалите пък получиха багажа си, водата също потече.

На преден план пък излезе злобата на Енджи, която няма как да се прикрие с дизайнерски рокли и бижута. Тя започна да кълне Мегз, а най-меката фраза, която полетя към дизайнерката бе "Господ ще те накаже!". В един момент дори й пожела да се сдобие с херния като нейната, тъй като трябваше да пренесе многобройните си дрехи.

Цуни пък се понесе с нож из къщата да реже роклите на Мегз, но по някакъв начин бе спрян. Но пък определено изплаши някои от съквартирантите, начело с готвача Петров.


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.

Мисъл на деня за... щастието на брака
Мисъл на деня за... щастието на брака

Мисъл на деня за... щастието на брака

Джорджо Армани с колекция висша мода за пролет/лято 2019
Джорджо Армани с колекция висша мода за пролет/лято 2019

Джорджо Армани с колекция висша мода за пролет/лято 2019