Във VIP Brother: Бягство, клетви и... Цуни с нож

Напрежението в шоуто ескалира, Касабие кълне Мегз
13 окт 2017 09:00, Александър Попов
36
Във VIP Brother: Бягство, клетви и... Цуни с нож
Снимка: VIP Brother

Тази година шоуто VIP Brother е събрало съквартиранти, които ежедневно копаят дъното. Его, неоправдана звездомания и абсолютен кич съпътстват живота на популярните личности, които в нито един момент не показват, че всичко е една игра.

Един отказ на Мегз да носи еднакви дрехи с всички по време на мисия, защото щял да пропадне бизнеса й, извади на показ поредните черни краски в характерите на звездите. Инатът на дизайнерката доведе до спиране на течащата вода, Биг Брадър взе дрехите им, козметика и храната.

Останали като аскети Сашка със сълзи на очи обеща да вие като вълк, но и това не помогна. Естествено, всички се настроиха срещу Каканашева, като най-дейни зад гърба й са известната с известността си Джулиана Гани и фалшивата принцеса Енджи Касабие. Шеф Петров по навик си каканижеше обидите и единствен Алфредо скочи в защита на Мегз, защото си отстоявала мнението. На няколко чашки той дори си позволи да пипне по косата Гани, която и без това трудно преживява факта, че е без екстеншъни. Тя взе действията му за физическо посегателство и в типичния си стил започна да го атакува зад гърба му.

"Мръсник, пипа ми косата", циври силиконката.

Действията на Алфредо пък ескалираха и той тръгна да бяга от къщата, но все пак Цуни и Дани Златков успяха да го върнат през капандурата.

В крайна сметка Мегз приключи с бойкота, а двамата с кубинеци си пореваха в изповедалнята. Останалите пък получиха багажа си, водата също потече.

На преден план пък излезе злобата на Енджи, която няма как да се прикрие с дизайнерски рокли и бижута. Тя започна да кълне Мегз, а най-меката фраза, която полетя към дизайнерката бе "Господ ще те накаже!". В един момент дори й пожела да се сдобие с херния като нейната, тъй като трябваше да пренесе многобройните си дрехи.

Цуни пък се понесе с нож из къщата да реже роклите на Мегз, но по някакъв начин бе спрян. Но пък определено изплаши някои от съквартирантите, начело с готвача Петров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 8 - зарежи я
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къдйе сте е,випаджий
10
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До В.Т.че не е добре с кофата по-принцип - не е добре. Но да си затворен с 10 интриганта дето от сутринта до вечерта са те заобградили и те тормозят психически - и ти ще избеснееш. Оня Цуни без да го тормозят хвана ножа. Дали щеше да го направи ако вместо 35кг кифла имаше насреща 1,90 см мутро-гардероб?
9
1
 
12
 
! Отговори
До анон с приятелка преди 6 години
Пич, смени си приятелката. Днес приятелка, утре годеница, вдругиден майка на децата ти. Подобна помия ли ще толерираш и за децата си? Такива интереси ли искаш да има майката на децата ти?
8
5
 
23
 
! Отговори
В.Т. преди 6 години
Помогнете на Меги - гова момиче не е добре. Има нужда от психиатър и то спешна нужда. Не е добре. Вкарала се е в някакъв филм или направо си е на друга планета. А ако си мисли че си прави реклама по този начин - силно се съмнявам че на някой ще му хареса да носи дрехи на психопат.
7
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момчета, голям проблем имам - приятелката ми гледа Вип Брадър всеки ден, покрай нея и аз съм принуден да гледам тази п0мия, какво да правя?
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Муахаххаахах....пародия! Кой нормален гледа тези клоуни? Даже статията не можах да дочета
5
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей Днес.бг сте опасни стига сте измисляли нови думи които не съществуват в Българският език "каканижеше"....*** неграмотните и бедните на речник и...та
4
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вечера го гледах това нещо. Отрват. Имали седмична мисия за смирение, като за целта трябваше да търпят лишения. Една кифла обаче отказваше да изпълнява условията. И затова храната им беше урязана. Всички останали я държаха до 1 часа вечерта и нон-стоп я тормозеха психически. Ирония че искаха тя да се лиши от нещо но те самите я тормозеха за да не бъдат лишени. Змиярник. От всички там само един чужденец се застъпи за нея - тоя Алфредо. За останалите - СРАМ
3
4
 
54
 
! Отговори
Ужас преди 6 години
И аз не знам защо прочетох това нещо. Не съм гледал и минута, само понякога хващам анонсите в рекламни паузи. За някои от цитираните съм чувал, но може ли да ми каже някой, какво е това Цуни? А Гани? Касабие? Това хора ли са? За щастие нямам нито един близък приятел, който да го гледа това нещо. Жал ми е за хората, които го следят.
2
0
 
19
 
! Отговори
бааа го преди 6 години
Гащите ли ще си очегърта Цунката с ножа?!
1
0
 
32
 
! Отговори
Просто ужасен преди 6 години
Мислех си, че някои ще забравят да ни светнат по темата тази сутрин! Отдъхнах си.