Във VIP Brother: Бягство, клетви и... Цуни с нож

Напрежението в шоуто ескалира, Касабие кълне Мегз
13 окт 2017 09:00, Александър Попов
36
Във VIP Brother: Бягство, клетви и... Цуни с нож
Снимка: VIP Brother

Тази година шоуто VIP Brother е събрало съквартиранти, които ежедневно копаят дъното. Его, неоправдана звездомания и абсолютен кич съпътстват живота на популярните личности, които в нито един момент не показват, че всичко е една игра.

Един отказ на Мегз да носи еднакви дрехи с всички по време на мисия, защото щял да пропадне бизнеса й, извади на показ поредните черни краски в характерите на звездите. Инатът на дизайнерката доведе до спиране на течащата вода, Биг Брадър взе дрехите им, козметика и храната.

Останали като аскети Сашка със сълзи на очи обеща да вие като вълк, но и това не помогна. Естествено, всички се настроиха срещу Каканашева, като най-дейни зад гърба й са известната с известността си Джулиана Гани и фалшивата принцеса Енджи Касабие. Шеф Петров по навик си каканижеше обидите и единствен Алфредо скочи в защита на Мегз, защото си отстоявала мнението. На няколко чашки той дори си позволи да пипне по косата Гани, която и без това трудно преживява факта, че е без екстеншъни. Тя взе действията му за физическо посегателство и в типичния си стил започна да го атакува зад гърба му.

"Мръсник, пипа ми косата", циври силиконката.

Действията на Алфредо пък ескалираха и той тръгна да бяга от къщата, но все пак Цуни и Дани Златков успяха да го върнат през капандурата.

В крайна сметка Мегз приключи с бойкота, а двамата с кубинеци си пореваха в изповедалнята. Останалите пък получиха багажа си, водата също потече.

На преден план пък излезе злобата на Енджи, която няма как да се прикрие с дизайнерски рокли и бижута. Тя започна да кълне Мегз, а най-меката фраза, която полетя към дизайнерката бе "Господ ще те накаже!". В един момент дори й пожела да се сдобие с херния като нейната, тъй като трябваше да пренесе многобройните си дрехи.

Цуни пък се понесе с нож из къщата да реже роклите на Мегз, но по някакъв начин бе спрян. Но пък определено изплаши някои от съквартирантите, начело с готвача Петров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Prosto njamam dumi za sakvartirantite.Po goljamo izlagane e njamalo do sega .
31
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алфредо ще бяга :D лелеле да не ви казвам на какво ми прилича.
30
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нито ги гледам,нито чета материалчетата за тях,само се възмущавам,че сЛободните медии които *** за свободата на словото натрапват идЕотщини като тези и подобни.
29
30
 
20
 
! Отговори
Браво Мегз ! преди 6 години
Мегз даде урок на стадото. Браво Мегз! Така се отстояват принципи и достойнство! Останалите са стадо. Стадо без морал , принципи и култура. Въргаля се по дивани, пие, пуши, младия се, яде, спалните разхвърляни вечно, интриги, клюки и все в тоя ред. А вип/ биг Брадър с двоен стандарт както винаги. Мегз трябва да спечели! Или поне Алфредо, който се ужаси от злобата на българите.
28
0
 
23
 
! Отговори
хаха преди 6 години
мии, като гледам,...добре че не съм ВИП!Пу пу!
27
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това сериозна медия ли е?
26
1
 
5
 
! Отговори
33 преди 6 години
Абе горе чета "Касапин пълни г ъ з".
25
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
""Господ ще те накаже!"" Да не намесвам многого назаретянина, ама не беше ли вашатас религия, която приканваше към разбиране, смирение и прошка ???
24
0
 
13
 
! Отговори
? преди 6 години
Бах мааму, че аз това не го гледам не го гледам, че повечето имена дето ги чета тук не съм ги чувал не съм ги чувал, ама то явно е некав голем вертем там бре! Има ли кеч или некви женски битки в калчица след 00:00 часа?
23
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъпите българи си мислят, че всичко това става на истина. Мили тъпоглавци, сценария предначертан от Биг Брадър е театро което се играе предварителни в къщата и се излъчва уж на живо. Тук там има преки скучни включвания за номиниране и коментар от разни псевдо застъпници. Лапай народе това пошло зрелище и не мисли за "прекрасното" си настояще.
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя фурна те изпече?????
21
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Мегз и на останалите "млади и успешни" хора, някой трябва да им обясни, че да страдаш за принципите си има смисъл само когато в принципите ти има смисъл. Това нейното беше чист инат. А да караш други хора да страдат заради принципите ти, пък е върховен егоизъм и наглост. А пък психологическия тормоз над нея от останалите беше дори по-абсурден. Достатъчно беше никой да не й говори, защото няма смисъл да говориш с някой, който смята дрехите си за по-важни от храната и водата ти.
20
0
 
14
 
! Отговори
ха ха преди 6 години
Исках да кажа кой тъ.пак каза,че тая сбир.щина са известни.
19
1
 
15
 
! Отговори
ха ха преди 6 години
И кой *** измисли,че са популярни.Освен Хранова не виждам някой друг известен.
18
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да правиш пари от уайките на нацията е просто гениално...
17
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тая Мегз ли е мас ли е да си маже косата с някакви масла, за да има растеж косата, много е зле, горката
16
3
 
18
 
! Отговори
123 преди 6 години
Експеримента е успешен. Всичките са роби. Бяха и дали роля да се опъне и другите как ще реагират. Жалки роби. Щяла да вие па тая гнусна дупнишка.... Леле ужас.
15
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да пази България !!От " ВИП-ове" ,политици и урагани !!
14
1
 
36
 
! Отговори
Смях преди 6 години
Ако това са Виповете на Бълагрия, и въобще тази идиотия да я дават в праймтайма, бедна ми България нищо хубаво не те чака.
13
0
 
13
 
! Отговори
1234 преди 6 години
До УжасЦуни май е мъж, Гани е една перхирдолена силиконка, Касабие е някаква женена за ливанец ли беше.