Музикално бедствие: Защо моделите трябва и да пеят?

За новата песен на Катрин Вачева "12/11-Тази"
15 окт 2017 14:10, Екип на Tialoto.bg
43
Музикално бедствие: Защо моделите трябва и да пеят?
Снимка: Facebook

Катрин Вачева гради кариера на модел, макар без да ни се сърди - не си спомняме да е участвала в някое голямо ревю или да е участвала в някаква значима рекламна кампания.

В България свикнахме, че всяка плеймейтка е модел. Отделните вопли на хора, които наистина се занимават с мода, срещу момичета без понятия за подиум - са приглушени от воя в социалните мрежи и медиите.

И ако трудно преглъщаме "модната кариера" на Вачева, какво да кажем за музикалните й напъни?

Всеки има право да си мисли, че има талант. По стечение на обстоятелствата Катрин бе част от шоуто VIP Brother, където се запозна с Кристина Димитрова. От тяхната дружба се роди песента "Изолатор", която всички меломани се надяваха да остане изолиран случай на този странен дует. Уви!

Катрин се взе за музикална звезда и преди месец, по време на участие в готварско шоу, натърти няколко пъти, че освен всичко - в богатата й визитка пише и певица. И разказа надълго и нашироко за новата си песен, която вече е факт. Именно заради този напън обаче Катрин е новият ни гост в рубриката "Бедствие на седмицата".

Ако тя се беше явила пред жури в музикално риалити дори нямаше да я допуснат да си доизпее песента. Но в България ти обръщат внимание, когато си известен с известността си. Независимо дали имаш талант.

Ако се зачетете в PR на песента "12/11-Тази", в която се включва рапъра Бикс - ще си помислите, че Бионсе е записала ново парче. То не са уникални бийтове, то адреналин, то нежно-романтичен припев. Във видеото пък Вачева сменя няколко роли, но основната е тази на прелъстителка, с перфектни форми. Още малко и ще я пратим на ревю на Victoria's Secret.

Всъщност - вижте и вие музикалните напъни на плеймейтката-модел. Ние прогнозираме, че песента ще има същия успех като първата й - "Изолатор".

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: музикаКатрин Вачева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
18
 
4
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
Музикално бедствие: Защо моделите трябва и да пеят?ЗАЩОТО *** И ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА ОБИЧАТ ДА ГЛЕДАТ И СЛУШАТ КОГАТО ПЕЕ КРАСИВА ПЕВИЦА ! КОГАТО Е ГРОЗНА , СЛУШАТ Я НА ЗАПИС ,БЕЗ ДА Й ГЛЕДАТ КЛИПОВЕТЕ И БЕЗ ДА Й ХОДЯТ НА КОНЦЕРТИТЕ ! ТОВА Е ИСТИНАТА , ПЕВИЦАТА И СЕРВИТЬОРКАТА ТРЯБВА ДА СА ХУБАВИ ,КРАСИВИ ,УСМИХНАТИ ,ЛЪЧЕЗАРНИ ! КОГАТО МИ СЕРВИРА НЯКОЯ ГРОЗНА СЕРВИТЬОРКА ,ПОВЕЧЕ НЕ ПОСЕЩАВАМ ТОВА ЗАВЕДЕНИЕ ! ЩОМ СОБСТВЕНИКА НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОДБИРА СЕРВИТЬОРКИТЕ , НЯМА ДА ИМА ОБОРОТ !
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е то в бг всички певици пеят така..
10
3
 
12
 
! Отговори
ист преди 6 години
Като модели са облечени. Като певици са разсъблечени.Като певици имат възможност всички да и видят силиконовите гърди и устни. Това че не може да пее не е важно.Чалгата не се слуша. Тя се гледа.
9
1
 
12
 
! Отговори
Суека преди 6 години
Някаква кифла се мисли ,че може с пари всичко да постига и без грам талант ... е няма как да стане в реалният живот това !!! Даже големите имена в музиката на ЗАПАД се вижда ,че не стават за нищо , но големите компании ги бутат напред доста за да са все в ЕФИР !!!
8
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя е певица ,на кожен микрофон обаче!
7
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"В България свикнахме, че всяка плеймейтка е модел"Някой може ли да ми каже какво означава тази чисто българска дума "плаймайтка". Или сега така викате на високо платените ... ще използвам по мека дума да не ме цензурирате: "компаньонки". (Напомня ми малко на думата "гърла", която преди някой медии използваха.)
6
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Певческото изкуство е за хора с вкус. Това автоматично изключва много категории хора
5
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако на снимката не се 'фане' част от гърдата/ите няма да я харесат! Снимка бг кич!!! Пияно, гръдно изпъчване за отсичане на гръден релеф, погледа вперен към мишницата/пода за самопомирисване/срамежливост, много висок ток на обувките подчертаващи не много финни пръсци, изпъкнали устни почти до носа! Нито стил, нито фотография, нито визия!
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забелязал съм че когато едно момиче/жена има природна интелигентност и интелект е много по-красива отколкото и фармахимките! А пеенето си е част от тази природна дарба - интелекта!
3
3
 
12
 
! Отговори
Pen преди 6 години
Ами трябва да могат да пеят на микрофона за да "успеят" в живота...
2
3
 
19
 
! Отговори
Елементарно! преди 6 години
...... За да могат да вдигнат цената на секс услугите си, които се потребяват от чекиджиите!!!
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
немахте тая седмица съботен бис а?