Божидара Бакалова вися 42 минути на греда, оцеля във "Фермата"

Гримьорката Анита се раздели с мечтата за голямата награда
16 окт 2017 10:48, Александър Попов
42
Божидара Бакалова вися 42 минути на греда, оцеля във "Фермата"
Снимка: Фермата

Гримьорката Анита е поредната, която напусна след дуел "Фермата". Битката й с Божидара Бакалова със сигурност ще бъде една от най-запомнящите се, като дизайнерката надделя трудно с малко хитрост и според нея - медиатация.

Анита имаше преимуществото да реди изпитанията и точките, които ще се спечелят. В четвъртата игра тя победи при забиването на дъски с пирони, а в средата на надпреварата Божидара реши да пести сили изапочна своите странни ритуали и разтягане на мускулите си. Гримьорката поведе със 7:3, но в крайна сметка последната игра се оказа решаваща.

Двете дуелистки се качиха на греди и направо скриха шапките на останалите участници и зрителите с издръжливостта си. Анита и Божидара висяха над 42 минути, но в крайна сметка Бакалова надделя.

"Времето ми мина като 10 минути. Пътувах до Сириус, до Плеядите, връщах се, не се шегувам. Тук решаваща роля изигра волята, медитацията и гъвкавостта ми", разясни блондинката.

"Надцака ме", призна през сълзи разстроената Анита, която бе сигурна в победата си.

И двете обаче поставиха рекорд в изпитанието по висене на греда, а това е втора победа на известен над по-непознатите фермери. Предната седмица Владо Николов надви Яни, но в крайна сметка сам пожела да прекрати участието си в шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
минувач преди 6 години
Явно не съм в синхрон с местната стилистика, трябваше да напиша нещо от сорта на "Tva e nai qkoto predavane.v sveta." :)
38
1
 
2
 
! Отговори
бааа го преди 6 години
до 39:Пишеш(говориш) като завит презглава!
37
3
 
5
 
! Отговори
минувач преди 6 години
За неразбралите - четвъртата игра беше без значение, защото независимо от резултата в нея задължително трябваше да се изиграе пета, в която всъщност се определя крайният победител. За всеки трезвомислещ състезател е напълно логично да пази силите си в четвъртата и да спечели петата - обратното е меко казано несъобразително. Нарушение на правилата и толериране на Божидара няма.
36
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Божидара спечели с измама, на предната игра водещите и позволиха да си лежи и да си почива. Играта беше нечестна. Симпатиите към Божидара от водещите си каза думата.
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оле мале
34
5
 
1
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Смела греда! Изключително съм радостен, че е оцеляла.
33
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не е длъжен да завършва изгубена игра - играта приключва, когато някой я спечели. Е, Анита я спечели. Победата й беше отчетена - нищо нечестно нямаше.
32
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дуелът беше честен - играта беше безсмислена и спокойно можеше да бъде прескочена. Оттам нататък си беше въпрос на тактика. Гримьорката можеше също да забави темпото и да принуди Божидара да си доизкове моста - никой не й е виновен, че си хвърли безполезно силите за ненужна победа.
31
12
 
5
 
! Отговори
Щ.Младши преди 6 години
Харесвате ли турските юрти,които са наслагали мошенизираните шефове на предаването за да изкарат Българите тюрки? Вярвам,че никой свестен Българин не ги харесва а добрия патриот прави бойкот на такива инсценирани предавания!
30
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До danЕто защо не гледам подобни предаванияа кво гледаш - ТВ Алфа и Шоуто на учиндолеца ли?
29
3
 
5
 
! Отговори
Ники преди 6 години
... забиването на дъски с пирони ....Аве как се забива дъска с помощта на пирон ?
28
2
 
5
 
! Отговори
на Моканина брат му преди 6 години
Боже , колко npocтотия има по този свят, Боже !
27
8
 
7
 
! Отговори
Тбъчваров преди 6 години
Момчета сами си обезсмисля предаването щом позволяват такъв нечетен дуел.ако Анита и тя беше отказала да кове кво праим тогава а15560
26
10
 
5
 
! Отговори
а преди 6 години
аз кат я гледам тая, не медитацията и е помогнала а сигурно практиката, много е вероятно в свободното си време докато имитира другите *** и си "виси" по дърветата да замезва с някое бананче:))) а това с пътуванията до плеядите ще е от наркотиците или лошото оросяване на мозъка от всичкото това висене, това обяснява и уврежданията на мозъка които има:))
25
4
 
12
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
До ,.,.,.Що Владо Николов също се отказа да дои в двубоя с Яни !!! Ама тогава бяхте ОК...
24
13
 
9
 
! Отговори
До MEN преди 6 години
Съгласна съм с Вас! И аз това се чудя, защо Анита не възроптя даже, когато Божидара почна да си прави разтяжките и да приказва умни приказки, ами продължаваше да тича и да кове дъските. Плюс това, направи ми впечатление че Божидара слагаше дъските направо на моста, без да си прави труда да се качва с тях по стълбите и водещите нито един път не и направиха забележка или поне да бяха казали на Анита и тя така да ги мята на тезгяха. Нечестна игра от страна на Божидара и липса на стратегия от Анита.
23
13
 
12
 
! Отговори
,.,.,. преди 6 години
Злата "богиня" трябваше да бъде декласирана още на 4тата игра защото не я завърши, а реши да с излежава.Служебана победа за Анита.5тата игра беше излишна.Иванушка и Андрешко си затвориха очите(типично в техен стил)и пробутаха протежето си.
22
2
 
13
 
! Отговори
Госпожицата преди 6 години
Таз малката не и стигнаха силичките,то с крем чета и цветни перушинии нестава.Издръжливост и воля за победа трябваТова че Божидара разбра че четвъртата игра е изгубила,можеше и да не спира изцяло а да кове два пирона две минути,който искаше да вземе точките ще трябваше да завърши моста,а Анита имаше нужда от тях за да се пробва в последната.
21
8
 
9
 
! Отговори
keksa преди 6 години
Groznata psiharka pobedi s stra6a izmama,kade bqha maloumnite opusumi.Skeetat bakalova sprq da igrae,trqbva6e da q diskvalifizirat.ne e 4estno.Cqla Balgaria e v traur.nqma ve4e za kakvo da gledame tapata ferma
20
6
 
6
 
! Отговори
Venci преди 6 години
Tva e nai qkoto predavane.v sveta.