Божидара Бакалова вися 42 минути на греда, оцеля във "Фермата"

Гримьорката Анита се раздели с мечтата за голямата награда
16 окт 2017 10:48, Александър Попов
42
Божидара Бакалова вися 42 минути на греда, оцеля във "Фермата"
Снимка: Фермата

Гримьорката Анита е поредната, която напусна след дуел "Фермата". Битката й с Божидара Бакалова със сигурност ще бъде една от най-запомнящите се, като дизайнерката надделя трудно с малко хитрост и според нея - медиатация.

Анита имаше преимуществото да реди изпитанията и точките, които ще се спечелят. В четвъртата игра тя победи при забиването на дъски с пирони, а в средата на надпреварата Божидара реши да пести сили изапочна своите странни ритуали и разтягане на мускулите си. Гримьорката поведе със 7:3, но в крайна сметка последната игра се оказа решаваща.

Двете дуелистки се качиха на греди и направо скриха шапките на останалите участници и зрителите с издръжливостта си. Анита и Божидара висяха над 42 минути, но в крайна сметка Бакалова надделя.

"Времето ми мина като 10 минути. Пътувах до Сириус, до Плеядите, връщах се, не се шегувам. Тук решаваща роля изигра волята, медитацията и гъвкавостта ми", разясни блондинката.

"Надцака ме", призна през сълзи разстроената Анита, която бе сигурна в победата си.

И двете обаче поставиха рекорд в изпитанието по висене на греда, а това е втора победа на известен над по-непознатите фермери. Предната седмица Владо Николов надви Яни, но в крайна сметка сам пожела да прекрати участието си в шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Енергийната вампирка се завръща.да му мислят фермерите.Опосумите да спрят да натрисат "вижданията" и пътуванията на болната и фантазия.Всеки има право да е луд стига да не иска да прави и другите луди.Противна и досадна е тази,също като сестра си.Много злоба има в тях, изписано е налицата им колкото и да се стараят да се прикриват.
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая е тип "Гащите съм си изпрала снощи-вечер на канала".............гнус!
17
7
 
9
 
! Отговори
anon преди 6 години
Може да е спечелила, но пак си остава грозно противно квазимодо.
16
13
 
4
 
! Отговори
Жиб. преди 6 години
Хайде- изгонете уродливата рускиня за да докажете,че не сте я вкарали специално за да спечели! Но Битиви е руска телевизия- не е дори турска,и не се знае дали ще ви позволи да направите това!
15
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само писихично-болни гледат тези риалити предавания а участниците са мухльовци които чакат "да им върже" *все едно да триеш в лотариите на Пеевски".
14
5
 
14
 
! Отговори
минувач преди 6 години
Казвате, че победителката е за психото. А каква трябва да си, за да паднеш от нея?
13
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв "вълнуващ" живот на една НЕУДАЧНИЦА да виси по дърветата като май*муназа едните 100лева.И тая като сестра си от сутрин до вечер обикаля наоколо с едничката мисълнякой балък да я "гризне"...............ам НЕ.
12
5
 
20
 
! Отговори
Край преди 6 години
Сестра и така висеше на Илия Павлов на шишането.
11
23
 
19
 
! Отговори
Станислав Рангелов преди 6 години
Вижда се, че повечето хора са супер зле! И на кое точно се подигравате, на способността да медитира ли? Защо да не се е пренесла където си иска, точно това е идеята на медитацията, но за повечето балкански субекти това са простотиия и тя е луда...доообре!
10
2
 
10
 
! Отговори
dan преди 6 години
Ето защо не гледам подобни предавания - *** задачи, за пред публика, която би трябвало да е разумна.
9
21
 
7
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
Кажете защо веднага изгонихте нашето момиче от Македония,а рускинята никой не я предлага за изгонване- за финала ли сте я приготвили,цялото ли предаване заради нея е направено?
8
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Звездите и говорят.
7
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То само с мускули не може - трябва си и акъл, пък дори и малко, но навреме. Четвъртата игра беше без никакво значение, трябва да си пълен *** да се напъваш да я спечелиш. Божидара ли е виновна, че малката постъпи като пълен ***.
6
3
 
26
 
! Отговори
Men преди 6 години
До съгласна за психотоЧе е за психото спор няма, обаче какво пречеше на малка да остави последния пирон забит на половина и да си почине 20-30мин?! Всичко е въпрос на стратегия
5
3
 
31
 
! Отговори
фгдфнгн преди 6 години
И двете със сестра си са еднакво противни!
4
1
 
37
 
! Отговори
Психиатъра преди 6 години
Дестинацията Сириус - Плеядите я карам аз и не я видях сред пасажерите. Само още веднъж да разбера, че някой пести от тикети за моя шип...ще хвърчат глави.
3
15
 
28
 
! Отговори
съгласна за психото преди 6 години
Нечестна игра с коването на моста, трябваше да работи по моста, а не да си почива и да има сили за последната игра. Долна постъпка, която не и прави чест на големите претенции!!! Анита трябваше да победи!
2
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При тези цени на горивото кой знае каква фактура ще получи за пътуването.
1
4
 
36
 
! Отговори
за психодиспансера преди 6 години
Иаз не се шегувам.. "Времето ми мина като 10 минути. Пътувах до Сириус, до Плеядите, връщах се, не се шегувам"