Мръсни гащи и миризми: Във VIP Brother стигнаха дъното

На кого от съквартирантите бельото е изцапано и кой мирише?
18 окт 2017 09:11, Александър Попов
70
Мръсни гащи и миризми: Във VIP Brother стигнаха дъното
Колаж: VIP Brother

Този сезон VIP Brother ни показва нагледно, че когато един човек иска да се изложи - има хиляди начини. Когато си мислиш, че си ВИП, а обвивката ти е фалшива - лъжата най-лесно лъсва в родно риалити.

Скандалите в къщата са ежедневие и когато си мислиш, че хората вътре са стигнали дъното - те те опровергават и копаят все по-надолу.

Шеф Петров, Ваня Щерева и Мегз достигнаха невиждани висоти в битовизма и обидите. Готвачът видя във Ваня най-големия си противник и не пропуска да я засегне в типичния си просташки стил. Взелият се за №1 в шоуто не признава никакви постижения на останалите и определи Щерева като писателката, чието творчеството е копирано и никога не би го чел. Този път и тя не му остана длъжна на тема професия, като замеси и бельото му.

"Ти пък си мърляв човек, мръсен. Виж в какво състояние ти е кухнята. Нали един човек се познава по отношението към храната. В твоята кухня е хаос. А няма да коментирам как ти изглеждаха гащите като влязох в банята да си мия зъбите", атакува го блондинката.

Петров отвърна, че си ги сменял всеки ден за разлика от нейните дънки. "Като гледам бельото как си сушиш ми се гади. Няма такава повлекана. Ти ще свършиш с бутилката между краката и две котки. Ти обсъждаш най-успешния готвач в България", не остана длъжен Повелителят на боба.

Сред жените, които миришат попадна и Мегз, която също използва вече всеки повод да крещи на Петров. И заяви, че в следващите дни смята да мине в тотална контраатака заради обидните квалификаиции на шефа.

"Превърнахме се в изроди", призна Петров в момент на просветление.

Спряганата за някаква арабска принцеса Енджи Касабие пък дори не може да прикрие злобата си към дизайнерката Миглена Каканашева и сипе люти закани. Най-често зад гърба, в компанията на извисената плеймейтка Джулиана Гани.

Не случайно и феновете на предаването започнаха да се шегуват, че победител ще бъде последният останал жив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Niakoi gleda li tazi prostotiq
56
0
 
24
 
! Отговори
Това е преди 6 години
Най- гадният бардак,официално защитен като телевизионно ,противно и смрадливо зрелище.Разврат,мръсотия,скандали и човешко падение.Много наши видни изпълнители се подмамиха там за пари и зрелища и станаха за подигравка. Явно гладни и залязващи звезди.Печално.
55
1
 
19
 
! Отговори
Чичо преди 6 години
Добре че не го гледам, а чат пат чета платените реклами по новинарските сайтове и то само ако са водеща новина. Това предаване има отрицателен рейтинг, то не привлича нови зрители, а дори отблъсква онези които евентуално биха го гледали в бъдеще.
54
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГНУСНО И ПРОПАДНАЛО ПРЕДАВАНЕ - СЪБРАНИ ВСЯКАКВИ О.ТРЕПКИ И *** БАЛКАНСКИ С РАКИЯТА ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА ГИ ГЛЕДА
53
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тежко на тия журналисти които трябва да го гледат това нещо за да пишат за него,не знам как издържат,аз ги гледах точно 10 минути и повече не мога.
52
1
 
9
 
! Отговори
venix преди 6 години
Абе забранете ги тия телевизии! Какъв е смисълът им?!
51
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз това предаване нито го гледам, нито го следя. Само като превъртам каналите го виждам. Ама тук човек като чете коментарите, вижда голяма вещина по темата, нищо че никой не го гледал.
50
1
 
20
 
! Отговори
Надя преди 6 години
Не ми е ясно защо на най-долните негодни.ци им се лепва VIP кое точно им е випа?
49
2
 
9
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
Леле! Вие представяте ли си, след 50 години да речем, като измислят телевизори 4D или 5D, в които всичко което го виждаш да изглежда като на живо, да усещате и миризмите?Някой ще издържи ли да гледа (и да мирише)?Аз категорично няма да издържа!!! Независимо с каква цел!!!
48
1
 
21
 
! Отговори
Стефан д-р Чолаков преди 6 години
Съжалявам, задето нямам телевизор. Ако имах - щях да погледам малко ВИП брадър. Сериозно го казвам, не е сарказъм. Непрекъснато забравям колко прости и примитивни са станали хората и това ми създава проблеми. Нужно ми е периодично напомняне и "сверяване на часовника".
47
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не гледам предаването, но от новините тук, разбирам, че със всеки измианл ден, трябва да променяме разбирането си, за думата "дъно".
46
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И забележете, докато в предишни сезони Биг Брадър щеше да се намеси при всеки по-сеирозен скандал, тук ББ си трае и се стига да ексцесии от сорта на разнасяне на ножове, удряне по канчета, разливане на чаши, блъскане и т.н. Това на мен поне ми прави много лошо впечатление, защото колкото и *** и дразнещи да са съквартирантите, от ББ се очаква да е грижовен. А досега сме станали свидетели на заплахи, физическо насилие, психичен тормоз, истерии и всякакви идиотщини. Не е добре положението.
45
0
 
22
 
! Отговори
ЛИЧИ СИ преди 6 години
Предлагам следващия ВИП Брадър да бъде излъчен под мотото "Не ме е яд, че съм ***, яд ме е че ми личи"
44
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление тъй наречените Випове са доста ограничени интелектуално хора и това си личи. Вип Брадър е смегчен вариант на класическият експеримент Затворници-Надзиратели. В началото всички се обичат, след това ролите се разпределят, след това хората се овълчават от изолацията и изведнъж от сладкия и симпатичен Тото, получаваш някой който иска заедно с глутницата да карат Шефа да "танцува". Шефът пък обяснява кой как смърди и всичко се върти около едни *** и дали са прани те. Класика.
43
0
 
6
 
! Отговори
панелка преди 6 години
До РуменМоля те, успокой се, че се притесних за тебе. нали не гледаш това долно предаване - значи всичко ти е ОК. И мезонета също.
42
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е ВИП брадър а МЕДИИТЕ стигнаха дъното като отразяват подобни "новини" !!
41
0
 
31
 
! Отговори
чвор преди 6 години
По принцип не гледам такива тини, но на два пъти се загледах в предаването и съм потресен какви *** парчета са вкарали вътре! Яко парадиране на пара и положение в обществото. Толкова празни отвътре, че чак грозно. Абсолютно всеки един от тях може да го сложиш на мястото му с 2 изречения макс.
40
2
 
13
 
! Отговори
риторично преди 6 години
До Дърти сикретсЖената се забавляваше, танцуваше, скачаше, веселеше се. И не *** се виждаха, а къси панталонки. От долу беше с къси панталони.Шефът много приятна гледка ли беше-плувнал в пот, мазен, по потник, върти гю.беци. Това не беше даже танц, а просто въртене и тресене на натрупаните мазнини. Даже Тото беше отвратен и си обръщаше главата на другата страна.*** след ***.
39
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Учудващо е как може въобще да се продуцират такъв тип предавания, пък и да се разпространяват сред обществото, и то по телевизия?!?Това е умишлено внушение за деградация.
38
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Негледащите, успокойте се моля, това че нямате възможност да мислите сами и се оформяте от ТВ-то, не значи че някои не можем да го гледаме и да се смеем на простотията. Може само да се забавляваш, не да попиваш. Гледаш, смееш се и това е, не нужно да излезеш на улцата и да почнеш да се държиш като тях нали, нито да оставяш децата ти да го гледат, защото те мързи да се грижиш за тях. Както стана по-рано в друга тема в сайта, нито фейса, нито ТВ, нито никой не ви е виновен, че сте глупави.