Майката на Алекс: Няма да дойдем на сватбата ти с Дани!

Спомни си какво преживя преди година, призова майката
20 окт 2017 08:57, Александър Попов
95
Майката на Алекс: Няма да дойдем на сватбата ти с Дани!
Кадър: VIP Brother

Алекс Богданска и Дани Петканов приеха с еуфория седмичната мисия във VIP Brother, в която трябваше да разиграят една традиционна българска сватба. След като Лудия репортер подари пръстен на любимата, двамата взеха решение да вдигнат истинска сватба.

Те бяха подложени на "детектор на лъжата", като дали отговорите им са истински определяха останалите съквартиранти. Алекс и Дани шокираха останалите с признанията, че докато са били заедно всеки от тях е изневерил повече от пет пъти на другия. Тото дори директно си зададе въпроса дали въобще са били заедно. Влюбените обаче бяха категорични, че се обичат и искат да са заедно и в реалния живот.

Ентусиазмът им обаче бе попарен от майката на Алекс в телефонно обаждане, което трябваше да изиграе роля на покана за тържеството.

"Ние с баща ти категорично няма да дойдем. Обичаме те, но се държиш като 12-годишна тийнейджърка. Спомни си какво преживя преди една година. Излезте, поживейте заедно и преценете дали сте един за друг", заяви майката на Богданска.

Алекс се разрева и опита да обясни колко се обичат, но майка й бе непреклонна. Дойде и логичния въпрос за Алекс - кого ще предпочете, Дани или родителите си?

Междувременно мъжете в къщата, особено Дани Златков и Алфредо, се раздадоха на ергенското парти на Петканов. За тяхното добро настроение се прогрижиха три танцьорки в оскъдно облекло.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
5
 
12
 
! Отговори
hgt преди 6 години
До 31 и 32Какъв СЕМ бе семки такива. Какво сте се разпищяли сякаш това само в България се случа.. Биг Брадър да не би да е наша продукция? Във всяка една дръжава има Биг Брадър и на всякъде има такива гледки. Това е идеята. Сеир да има.
35
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ревльо и хубавата елена част втора.
34
1
 
39
 
! Отговори
да/не преди 6 години
Майката си мисли, че майсторка като дъщеря й заслужава някой по-богат и послушен балък.
33
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам да слушам, после как да се борим с детската агресия!Не може да рекламираш агресия и да си лицемер, да се чудиш, от къде и защо идва.
32
1
 
49
 
! Отговори
9 преди 6 години
Разделени заради изневери преди повече от година, докато били заедно си го слагали с който падне и накрая влизат във ВБ "СЕЗОНЪТ НА ЛЮБОВТА"?!? и решават да се женят. Случайност!?!
31
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога сем ще се самосезира и ще спре тези пошли предавания - реклама на простащината и алкохолизма. Пулен ***!
30
23
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко е жалко! Хората от провинцията, поради това, че нямат никакви развлечения са принудени да гледат подобни простащини. Селяците са толкова ниско паднали, че се олицетворяват с някакво тиви ***. Пращат даже смс и какво ли не. Предполагам, че едвам чакат в селския хоремаг на чаша кафеен блавоч да сойде часът за биг брадър или фврмата. Тотално опростачване в прованса!
29
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като не ви харесва, не го гледайте.Толкова е просто.
28
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно ми е дали има някой, който гледа такива предавания?! Аз не познавам такъв, а и всичките ми познати отдавна спряха да гледат bTV и Нова телевизия точно заради тези пошлотии и турските сериали.
27
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фермата и Биг Брадът - аут от ефир!!!
26
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНе мога да опиша колко си прав. Направо да ги свалят и двете простотии от ефир. Няма такава деградация.
25
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво е прежиявяла тази мома преди година, че го повтярят непрекъснато?!? Да не би да си е загубила вибратора или какво?
24
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"ВСЕКИ ОТ ТЯХ Е ИЗНЕВЕРИЛ ПОВЕЧЕ ОТ ПЕТ ПЪТИ НА ДРУГИЯ "Пазете си децата от такива кумири ! Да се забрани БТВ и НОВА със закон това са деморализиращи медии !
23
4
 
11
 
! Отговори
ff преди 6 години
До ВарненкаИсторията с ключа и вратите да ти го припомням ли?
22
1
 
45
 
! Отговори
ОХЛЮВ преди 6 години
Кой все още гледа тия пошли предавания и кой го интересува историята на тия въобразили си че са някои?
21
19
 
32
 
! Отговори
Варненка преди 6 години
Цяла България я нападна и стана най-обижданата жена, защото е изневерила. А защо Петканов преди не каза, че той също е изневерявал? За нея не може, а за него, понеже е мъж, може, така ли? Двойни стандарти!
20
3
 
68
 
! Отговори
ggg преди 6 години
Пълни *** са и двамата.. от което идва и фактът, че са идеални един за друг. Майка й да не си прави илюзии, че дъщеря й е нещо специално,
19
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази нискореитингова простотия има ли кои да я гледа?Чудя се рекламодателите вярно ли плащат за нещо дето няма доказателства ,че реално има потребление.Серияла и него го о...ха ,вече не го гледам след като младия лекар оправи старата мумия.Не може да имаш бизнес и да работиш за "идеята" ,да избират или полит-коректност или работата.А те фалшивите реитинги всеки ги знае.
18
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
животът не е само секс... видимо и за двамата да прекарват времето си заедно е удоволствие. ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СЕ ОБИЧАТ !!!!! Ако не са един за друг той животът ще ги раздели!
17
2
 
22
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Милите неврастеници ненагледни.....