Алекс и Дани се взеха, първата им брачна нощ – трънлива

Ваня Щерева напусна шоуто, нямала какво повече да покаже
24 окт 2017 09:09, Александър Попов
40

Кадър: VIP Brother

Дълго обсъжданата сватба на Дани и Богданска вече е в историята. Независимо дали са се събрали преди или по време на шоуто, те официално положиха подпис пред държавата и вече официално са семейство Петканови.

Както се полага, тържеството премина с пиене, хапване, музикални поздрави и... вечният Богдан Томов, който се изяви като церемониал-майстор.

За няколко часа съквартирантите забравиха скандалите и дори проляха по някоя сълза в чест на младото семейство. Булката също си порева, но заради факта, че родителите й отказаха категорично да присъстват на бракосъчетанието.

Първата брачна нощ обаче не мина гладко за влюбените. Богданска обърна гръб на съпруга си и понечи да спи, което развали настроението на Лудия репортер. 

"Ти осъзнаваш ли, че няма да имаме втора първа брачна нощ. Вече ме приемаш за даденост, утре пак ще започнеш да ми изневеряваш. Аз трябва да съм ти най-близкия човек и ти вече ме пренебрегваш. Раздаваш се за непознати, за хора, които не са ти никакви, а аз къде съм", попита я Петканов.

Богданска видимо си взе поука и му обърна внимание и след малко ласки отидоха в банята да консумират първата си нощ като семейство.

Иначе шоуто напусна Ваня Щерева, която призна, че няма какво повече да покаже, освен още разправии с шеф Петров.
 


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
0
 
! Отговори
Играта преди 1 година
Всичко е само игра, всичко е само спектакъл! Повече няма какво да добавя ! ....
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някои твари за пари са готови на всякакво излагане.
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимните преди 1 година
не са двамата един за друг. има както жени, така и мъже не могат да се задоволят с един мъж и обратното. но техен си проблем. има и такива, като данчо-тя ще хойка, той ще търпи, виждаме, а и ... добре е да имат двамата сходство в характерите и в секса, но това е на 100000000000 души един... примери много хохохо дани май е от пасивните, щом е отишла с петима, десетина... проблем нямам. да ходи мадамата при някой индиец, черен, пожарникар, там ще улучи... да пази Господ, какво ли ни чака...
27
1
 
5
 
! Отговори
КТ преди 1 година
Много грозна постъпка наистина много грозна! Никое момиче не би желало да прекара брачната си нощ така...още на първия ден си показа рогата! На тази " двойка" и 1 година заедно не им давам.
26
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
леле...тоя и занапред ще продължи за всяко нещо да я изнудва като и вменява вина и натяква за изневерите ..
25
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
крокозъбела може и да си е луд,ама чак пък да е репортер ?........а убавицата му какво се прави,че се пъне на секса? нали предварително е подписала с брадъра,че ще прави секс по ТВ,и за това и се плаща.
24
2
 
13
 
! Отговори
блЯк преди 1 година
Лудия репортер,голем крокозъбел.Тази как го целува не я ли е гнУс? Колко ще им платят от Нова-БаРдАк тв за този цирк?
23
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а с това, че призна, че му е изневерявала повече от пет пъти не се ли излага?
22
7
 
21
 
! Отговори
Гошу преди 1 година
- Ама мила, може ли да топна само главичката, аре дееееееее.... :)))
---
Истински романс, думи нямам просто. Пълна гавра. Това да си просиш секс от булката говори само едно - ПЪЛНО НЕРАЗБИРАНЕ НА СИТУАЦИЯТА. Знае, че майка й и баща и отказаха да дойдат на сватбата, но въпреки това реши да ги унижи отново, като принуди дъщеря им да се изложи пред цяла БГ, правейки зорлем секс с него. Ами нормално е да не иска, след като се знае, че всичко се записва и излъчва. Да беше изчакал малко бе, влюбения!
21
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво чудесна сватба Дано да бъдете вечно щастливи Бог да ви благослови
20
2
 
36
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Долнопробна комедия гледаме. Бай брадър да си бяха избрали по - кадърни актьори, вече има снимки и в медиите , на които се вижда, че тези са заедно от август месец.
А по отношение на александра и репортера дори " скарването " беше нескопосано режисирано. При положение, че и двамата знаят къде е банята - нямаше нужда да се моли за " първа брачна нощ" въпросния. Явно му е обещана наградата и той изпълнява всичко, което се иска от него.
19
0
 
24
 
! Отговори
Отвратен преди 1 година
Простотии които не заслужават да бъдат коментирани.Егати новината.Няма ли убийства , изнасилвания ,телефонни измамници , та опряхте до такива " новини"? Падението е пълно.
18
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имали оФце дето гледат тази гнилоч? Телевизия не гледам от 1997 година тогава в тези години започнаха да се изявяват мекащите и кекащите. Една вечер ми вдигнаха кръвното селянжърите и селянжърките хванах тивито и го пратих през прозореца от 7-мия етаж. От тогава мутро селянжърски тлевизии не гледам.
17
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво противно, подло и долно същество е изтърсакът на доносника Богдански от БСП, а и тоя зъбльо до нея, нема да му дойде акълът никога. Горката, с нищо нема да се запомни, ако не е тая инсценировка на сАтба, нема такъв цирк. Майка й ли е много убава, или па баща й..Това предаване да го закрият и телевизията също. Само пошлост и простотия.
16
1
 
19
 
! Отговори
Мимка преди 1 година
Поредната сватба по сценарий на екипа на шоуто. Дали ще оцелее брака на моделката с репортера времето ще покаже. Всеки звезден участник сключва договор с екипа, поставяйки условия за участие и престой. Само дето Брадъра спазва изискванията избирателно.Мария напусна сама, но взе хонорар. Ваня уж изгонена от зрители. С Мегз се държат унижавайки я многократно , като нарушават договорките с нея. Затова тя отказва мисии и безпомощността и да се справи я докарва до нервен и физически срив.
15
0
 
25
 
! Отговори
Гунчо Гунчев преди 1 година
От статията не става ясно, има ли планирано след 9 месеца Биг Брадърче или този рекламен трик го пазят за друг сезон?
14
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато заедно поживеят в реалния, живия живот и се сблъскат с ежедневните трудности като семейни хора, ще си проличи веднага дали са един за друг и доколко са силни, за да си отстояват и доказват любовта. А от родителското влияние така или иначе не могат да избягат, както и останалите житейски фактори и условия.
13
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И за мен беше глупаво да се женят по телевизията, но пък в "истинския" свят- защо не? Много хора имат такива връзки- събират се, разделят се, карат се, после пак, но в крайна сметка отношенията им оцеляват години, често създават семейства, деца и са щастливи, не всичко е цветя и рози. А родителите категорично не са прави, тяхната постъпка е дори по- детинска, сърденето и бягането от отговорност не решава нищо, трябва да си до детето си, колкото и голяма глупост да върши!
12
3
 
27
 
! Отговори
Саманта преди 1 година
Взела е лудия репортер толкова ли е лекомислена?
11
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 2. Знаеш ли колко примери могат да ти дам добри родители до какво доведоха децата си. С това, че знаят кое е най-добре за тях съсипа ха животните им. Едната била умна, красива къде е тръгнала с разведен, че и с дете. Сега е сама, без партньор и без дете. От добро родителите са взимали решения за НЕЙНИЯТ живот.

Пролетна декорация за градината
Пролетна декорация за градината

Пролетна декорация за градината

Защо да започвате утрините си с джинджифил?
Защо да започвате утрините си с джинджифил?

Защо да започвате утрините си с джинджифил?