Алекс и Дани се взеха, първата им брачна нощ – трънлива

Ваня Щерева напусна шоуто, нямала какво повече да покаже
24 окт 2017 09:09, Александър Попов
40

Кадър: VIP Brother

Дълго обсъжданата сватба на Дани и Богданска вече е в историята. Независимо дали са се събрали преди или по време на шоуто, те официално положиха подпис пред държавата и вече официално са семейство Петканови.

Както се полага, тържеството премина с пиене, хапване, музикални поздрави и... вечният Богдан Томов, който се изяви като церемониал-майстор.

За няколко часа съквартирантите забравиха скандалите и дори проляха по някоя сълза в чест на младото семейство. Булката също си порева, но заради факта, че родителите й отказаха категорично да присъстват на бракосъчетанието.

Първата брачна нощ обаче не мина гладко за влюбените. Богданска обърна гръб на съпруга си и понечи да спи, което развали настроението на Лудия репортер. 

"Ти осъзнаваш ли, че няма да имаме втора първа брачна нощ. Вече ме приемаш за даденост, утре пак ще започнеш да ми изневеряваш. Аз трябва да съм ти най-близкия човек и ти вече ме пренебрегваш. Раздаваш се за непознати, за хора, които не са ти никакви, а аз къде съм", попита я Петканов.

Богданска видимо си взе поука и му обърна внимание и след малко ласки отидоха в банята да консумират първата си нощ като семейство.

Иначе шоуто напусна Ваня Щерева, която призна, че няма какво повече да покаже, освен още разправии с шеф Петров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баща й пак ще се зарадва.
8
4
 
25
 
! Отговори
карина преди 6 години
Аз мисля, че Александра направи сериозна грешка да се омъжи за Даниел, както и той - да я вземе. Той е чаровен по своему и е много добро момче, но двамата са различни класи, каквото и да значи това.
7
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този освен луд е и много грозен с отблъскващо държание и много лигав.Прави са родителите и да не искат тази сватба.Не гледам Психодиспансера на Хаяско Тупарев,този съм го засичала в предаването на Милен Цветков и ме порази с лигавенето си и глупостите които представякато някакви "новини".За Богданска нищо не зная, но визията и е класна и се чудя защо си губи времето с това плашило.
6
9
 
46
 
! Отговори
А преди 6 години
На тоя смотльо Биг Брадър му даде всичко - и сватбата, и пръстена. На готово. Какво изисква, след като нищо не е дал на жена си?
5
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 4, е ти кво искаш, вече може би месец на сухо... едвам изкарвам седмица аз, дет вече време за пенсия ми е дошло.
4
0
 
51
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Кухи *** отвсякъде ..типичен продукт на мирния преход...
3
9
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това момиче какво му е харесала на този грозник?????
2
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Сериозният луд репортер"ако при яко неразположение и отказ на п...а прави скандал и намеци за изневери(не че той е бил на сухо)и курварлък,хайде нема нужда....!!!Пет минути точи лиги и тръска дисаги като пуберитет.Ужас
1
5
 
17
 
! Отговори
преди 6 години